Lief dagboek en lezeressen #47

Afgelopen week heb ik weer een drukke maar erg leuke en leerzame week gehad. De week bestond uit veel vooruit werken, werken bij de Albert Heijn, en helaas veel vroeg opstaan voor afspraken die ik had staan die helaas niet naast de deur waren. Kijken jullie weer met me mee?

Mijn schoonmoeder was vorige week jarig, maar er waren nog gebakjes over, heel vervelend! Daarom peuzelde ik deze heerlijke tompouche nog op! Dit is echt wel iets – als je een goede hebt tenminste – waar je me wakker voor kan maken.

Tijd om te bloggen, ik wilde heel graag deze oogschaduws van Bourjois open maken maar het lukte me echt met geen mogelijkheid. Toen moest er maar een sterke man aan te pas komen. Helaas vind ik de kwaliteit wel erg tegenvallen…

Bij het gebrek aan beter en lege schappen op het werk had ik in mijn avondpauze maar een opwarm maaltijd boerelkool gekozen. Nee, hij was toch niet zo lekker als die van mijn moeder thuis. Maar ik had eigenlijk ook niet anders verwacht.

Ik ben echt fan van mijn 50 mm lens, dat zeker. Maar toch was ik erg benieuwd naar de 35 mm lens. Waarom heb ik die niet eerder gekocht dan de 50 mm? Wat een geweldige lens is dit zeg, hij kan het echt mooi dichtbij halen zonder dat je de camera ver weg moet houden om het beeld scherp te krijgen, echt ideaal voor producten er scherp en van dichtbij op te krijgen. Binnenkort ook maar eens experimenteren met andere lenzen. Mijn zusje haar hobby is fotografie en we hebben beiden een Nikon, leuk want we hebben samen ook heel veel verschillende soorten lenzen, deze lenen we graag aan elkaar uit. Dit is trouwens de blog van mijn zusje.

Super blij met mijn nieuwe Pandora armbandje, vind hem echt heel erg mooi en subtiel, precies waar ik van hou!

Plukkie! Onze bejaarde cavia van al meer dan 8 jaar, maar is ze niet ontzettend schattig en lief? Lekker kroelle beest!

Wachten bij de tandarts, ik heb echt een hekel aan de tandarts. Waarom weet ik niet, want ik heb serieus nog nooit wat gehad – ik weet niet eens hoe het is om een fluor gebit te hebben, zo sterk zijn mijn tanten – bij de tandarts en sta altijd weer binnen een minuut buiten, maar toch vind ik het helemaal niks. Gelukkig had ik dit maal ook niks.

Omdat mijn tanden nogal scheef staan vind ik het wel lastig schoon te houden tussen de hoekjes waar je niet goed bij kan omdat het scheef staat. Daarom raadde de tandarts mij deze nieuwe soort stokertjes aan. Ik ben nog niet helemaal fan, want het is nu meer een bloedbad dan schoon…

Ooit word ik nog wel een echte kok, maar voor nu is dit toch wel een culinair hoogstandje van mezelf! Aardappelschotel, appelmoes en kipnuggets!

Op naar Sanoma voor een dagje masterclass te geven over bloggen en vloggen!

Samen met VIVA en Demak’up de dag doornemen en de laatste dingen doorspreken. We hebben er zin in!

Even snel voor de camera bespreken wat het doel van deze dag was en wat we allemaal gingen doen! Daarna ging ik met groepjes meiden naar een kleine ruimte en hun vertellen over het bloggen en vloggen. Ik vond het in het begin echt heel erg eng, maar het was zo ontzettend leuk! Hopelijk hebben de meiden veel van me kunnen leren!

Lunch met alle dames, VIVA en demak’up! Het was echt erg goed verzorgd.

Ook de vaste visagist van demak’up Sanne was er, zo zag haar plekje eruit, echt make-up heaven!

Doei Sanoma en L’Oréal! Sanoma zit echt tegenover het kantoor van L’Oréal dus ik wipte daar eventjes langs. Leuk om ze weer gesproken te hebben en veel nieuwe dingen gezien! Komen echt toffe dingen aan!

En ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis!

Helaas ging de wekker de volgende dag al om 6 uur, ik had echt geen zin om weg te gaan, veel te vroeg!

Kijk nou, Zwolle station op zaterdag om 7 uur, echt he-le-maal uitgestorven.

Maar ik ging dus naar Leeuwarden voor mijn maandelijkse teamleider cursus van de Albert Heijn. Weer veel geleerd deze dag!

En na afloop zat ik met een lekkere bak Julia’s pasta in de trein. Mijn favoriet: de primavera met ravioli, extra uitjes, spekjes en kaas!

Bij thuiskomst lag dit op me te wachten! Een Clarisonic in het paars! Jammer dat ik er al eentje heb, maar twee is nooit verkeerd.

Druk bezig met een artikel voor Styletoday, ik denk wel dat jullie kunnen raden waar het over ging.

Zondag was ik de rest van de dag bij Danny. ’s Middags waren we nog naar Veenendaal geweest op bezoek bij zijn oma. Daarna eventjes thuis een broodje eten. Ik moest hier wel om lachen, net alsof je een sigaretje op brood doet, haha!

En dit was mijn afgelopen week alweer, ik heb het lekker druk gehad. Deze week ik weer wat rustiger dus ben dan ook van plan goed aan de blog te werken en ik heb nog een paar afspraken in Amsterdam staan en voor de rest nog 3 dagen werken bij de Albert Heijn.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

40 reacties

 • Reply
  Milou
  18 november 2013 at 07:08

  Leuk dagboek meid. Lekkere drukke, volle week! :)
  Die tandenstokers had ik ook, pijnlijk gewoon! haha!

 • Reply
  Jessica
  18 november 2013 at 07:09

  Leuk weekje! Die masterclass van DeMake’up klinkt leuk! En die clarisonic mia. Jaloers dat je er nu 2 hebt. Ik wil er al zo lang eentje.

 • Reply
  chucky1012
  18 november 2013 at 07:13

  Wat een leuke foto’s! Had je veel gedaan en zo vroeg op het treinstation……
  Het is erg fijn dat je fotograferen ook deelt met je zus.
  Ik ga eens op het blog van je zus kijken.
  Hoop niet dat je nu al onderweg bent en in de trein zit.
  Waar heb je het jasje met de aztec print geshopt?

  Xoxo

 • Reply
  Sofie
  18 november 2013 at 07:15

  Leuke foto’s!

 • Reply
  martinaa89
  18 november 2013 at 07:15

  Mmmmm tompouce!

 • Reply
  Dagma® (@ByDagmarValerie)
  18 november 2013 at 07:26

  Wat gaaf dat je blogles gaf :D Wat een intensieve week heb je achter de rug, succes de komende dagen!

 • Reply
  Jana
  18 november 2013 at 07:46

  Leuke foto’s :D die lens wil ik ook eens proberen voor mijn Nikon :D xx

 • Reply
  Danielle Springer
  18 november 2013 at 07:48

  Leuk om weer te zien. Ik wist helemaal niet dat je zusje een blog had. Ik ga even kijken.

 • Reply
  Beautydagboek
  18 november 2013 at 07:50

  Wat leuk dat je een masterclass hebt gegeven, was vast interessant!

 • Reply
  MySimplySpecial
  18 november 2013 at 08:16

  Leuke week zo te zien!

 • Reply
  Meriam
  18 november 2013 at 08:24

  Weer een leuke week zo te zien. Dat je tanden bloeden is juist ‘goed’. Dit betekend namelijk dat de bacterien er uit gaan. Als het goed is, is het bloedden over een week ongeveer wel over, als je elke dag 1 keer zo’n ding gebruikt :)

 • Reply
  charile
  18 november 2013 at 08:27

  Leuke week!

 • Reply
  femketje
  18 november 2013 at 08:28

  Superleuke foto’s :3

 • Reply
  Frauke
  18 november 2013 at 08:28

  Leuk dagboek, zo te zien heb je toffe dingen meegemaakt! Jammer dat die oogschaduws tegenvallen, heb ze hier liggen maar nog niet geprobeerd. En die tandenborsteltjes: blijven gebruiken! Bloeden (in het begin) is goed, zo reinig je juist en na een tijdje zal je tandvlees ook stukken minder gevoelig zijn :D

 • Reply
  Ceetje
  18 november 2013 at 08:41

  Hoi Aranka. Drukke week heb je gehad zeg. Ik heb zeker van je geleerd op de VIVA Demakup dag. Super bedankt voor je tijd :)

 • Reply
  Daisybeautyglow
  18 november 2013 at 08:50

  Ziet eruit als een leuke week. Ik vond jouw workshop over vloggen en vooral je tips over bloggen in het algemeen erg leuk! :D

 • Reply
  iscreambeauty
  18 november 2013 at 08:57

  Je bent echt druk geweest! Maar wel leuke foto’s. Leuk vest heb je aan!

 • Reply
  Beau
  18 november 2013 at 09:15

  Leuke week zeg! Ik vind dat roze/grijze vest echt enorm leuk :)

 • Reply
  Joyce
  18 november 2013 at 09:31

  Leuk dat je die workshop mee mocht doen! En ook knap dat je je interview/camera angstigheden hebt overwonnen :)

 • Reply
  inspiredbylifee
  18 november 2013 at 09:51

  Ziet er uit als een super leuke tijd! Erg leuk dat je met de workshop mee mocht doen. Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Nienke
  18 november 2013 at 09:58

  Dat is balen dat je voor je tl cursus zo ver moet reizen, ik had de mijne gelukig naast het winkelcentrum waar ik werkte!

 • Reply
  Selena
  18 november 2013 at 10:03

  Leuke foto’s allemaal!

 • Reply
  diolifestyle
  18 november 2013 at 10:14

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Betty
  18 november 2013 at 10:29

  Jaa die ragertjes helpen echt! Ik heb ze van de kruidvat (iets goedkoper dan deze) en bevallen echt prima!

 • Reply
  Kim
  18 november 2013 at 10:45

  Leuke foto’s! Altijd vervelend als je verpakkingen niet kan openkrijgen hè :)

 • Reply
  Aranka
  18 november 2013 at 10:45

  Leuke foto’s en verhaaltje! Wat ben je eigenlijk lang trouwens!

  • Reply
   Aranka
   18 november 2013 at 10:47

   Haha, ja dat klopt! Ik ben bijna 1.90!

 • Reply
  Beautystijl
  18 november 2013 at 10:49

  Heel leuk, druk zeg!

 • Reply
  Merin Veronique
  18 november 2013 at 11:31

  Hahaha ‘ooit word ik een echte kok..’. Ik vind wat je gemaakt hebt al een prima recept :). Leuke week!

 • Reply
  Frances
  18 november 2013 at 12:03

  Die tandenstokers heb ik ook, pijnlijk! Maar hoe langer je ze gebruikt, hoe minder het gaat bloeden..

 • Reply
  Judithr8
  18 november 2013 at 12:35

  Erg leuk om te zien! Wat gebeurt er dan veel in een week!

 • Reply
  Syl Charissa
  18 november 2013 at 12:44

  Leuk

 • Reply
  Hester
  18 november 2013 at 13:36

  8 jaar voor een cavia is inderdaad echt superoud! En ohh tompouce, heerlijk. Wat maakt je zusje trouwens bizar mooie foto’s!

 • Reply
  Angela
  18 november 2013 at 13:38

  Leuk om te zien! :-) Dat je tandvlees bloedt als je tandenstokers gebruikt is logisch omdat het flink ontstoken is, dit kan alleen minder worden als je de tandenstokers blijft gebruiken. En ik dacht trouwens dat je een winactie zou houden voor de clarasonic, althans dat las ik op twitter?

 • Reply
  Miranda
  18 november 2013 at 16:21

  Wat leuk om te zien!

 • Reply
  Lotte
  18 november 2013 at 16:49

  Leuke foto’s allemaal!

 • Reply
  Kelly
  18 november 2013 at 20:21

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Axelle
  18 november 2013 at 20:32

  echt superleuke foto’s!

 • Reply
  rvb
  18 november 2013 at 20:36

  Woww waar komt je vestje vandaan?? (Foto dat je vroeg er uit moest)re

 • Reply
  Elke
  18 november 2013 at 22:13

  Leuk om te zien! :)

 • Laat een reactie achter