Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #46

 photo 2013-11-05191608_zps8fab02e1.jpg

Deze week een iets rustigere week dan de weken ervoor, een dagje Amsterdam, maar twee dagen werken en voor de rest lekker veel thuis geweest. Kwam ook goed uit want ik was ook niet helemaal fit deze week. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan met me mee!

 photo 2013-11-04161357_zpsa4a251ce.jpg

Yes, eindelijk heb ik ze kunnen scoren, de gebaksbordjes van het Jamie Oliver servies! Ik ben al een tijdje bezig het hele Jamie Oliver servies compleet te krijgen en deze miste nog in mijn verzameling!

Snelle pasta voor het werken gemaakt. Er staat ook een recept van op mijn blog!

 photo 2013-11-04174108_zpsdaa367e7.jpg

Op naar het werk, het is gewoon al donker als ik moet beginnen, bah! Doe mij maar weer de zomer met lange dagen!

De volgende dag zat ik alweer  in de trein. Helaas begon ineens mijn nagellak te chippen, balen!

Check deze prachtige blushes bij Flormar! Jammer dat veel uitverkocht was, anders had ik er een paar meegenomen voor de website!

 photo 2013-11-05180227_zps1e64ffc9.jpg

Aangekomen bij het Pandora Essence Collectie Event!

 photo 2013-11-05191608_zps8fab02e1.jpg

Met een concert van Candy Dulfer, jeetje wat ik zij goed zeg! Heb echt genoten van haar muziek!

 photo 2013-11-05191635_zpsebf27e2f.jpg

De Pandora Essence Collectie! De armbanden en charms zijn een stuk subtieler, erg mooi! En elke charm heeft zijn eigen betekenis.

Samen met Ria op de foto! Het was ontzettend leuk haar te spreken! Ze organiseert elk jaar de Televisierring!

 photo 2013-11-05193751_zps37652116.jpg

Samen op de foto met Chloë op de foto!

 photo 2013-11-05213119_zpsb7bee6c1.jpg

Alleen omdat de Dam was afgezet met ME reden de trams niet die ik moest hebben. En het regende echt keihard. Eenmaal aangekomen op het station waren mijn Uggs niet sponzen, helaas zijn ze niet meer mooi geworden, balen!

Smintjes van Danny gekregen met de post, ik moest erg lachen om de tekst!

Nieuwe producten van GOSH! Ben erg benieuwd!

De nieuwe Bourjois kerstcollectie, ben echt heel erg benieuwd! Vooral naar de Color Edition oogschaduws!

 photo 2013-11-06141354_zps70377246.jpg

Lekker sporten in de sportschool! Uurtje op de crosstrainer!

Vrijdagochtend ging ik met mijn schoonzus lekker shoppen in de stad. Tussendoor keken we eventjes bij de HEMA, want die is helemaal vernieuwd in Zwolle en tot onze grote verbazing was er een verdieping bij met een restaurant! Daar gingen we natuurlijk wat drinken!

Nieuwe huidverzorgingslijn van Sabon binnen. Check hoe handig die bovenkant van de verpakkingen, staat duidelijk op vermeld wat er niet inzit!

Tijd om te make-uppen! Dit is echt mijn favoriete lade, allemaal mooie blushes!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Ohhhh, je blushes zijn zo mooi! Het Jamie Oliver servies heb ik ook helemaal compleet. Die is zo mooi! En zelf ben ik ook heel erg benieuwd naar de Bourjois kerstcollectie. De kleuren zien er in ieder geval al prachtig uit.

  2. Wauw….. de blushes zijn mooi!
    Ik ben heel benieuwd naar de x-mas collectie van bourjois. ;-)
    Als je ziek bent is rust heel goed.
    Leuk dat op vrijd.ocht. had geshopt. Wat had je zelf gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *