Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #44

 photo Academy21_zps742bf65c.png

Jullie gaven vorige week aan dat jullie Lief Dagboek en Lezeressen welk elke week wilden zien, dus hier is hij dan weer! Deze week heb ik het eigenlijk erg druk gehad met werken en leuke afspraken. Maar ondertussen moet er natuurlijk ook nog aan de site gewerkt worden, ik neem jullie mee!

Ik kreeg de nieuwe bonuskaart al binnen met de post. Omdat ik natuurlijk bij de Albert Heijn werk had ik hem al eerder dan de rest. Ik vond deze voorraad oude bonuskaarten in mijn portemonnee. Op het werk was er veel te doen om de nieuwe bonuskaart. Door het programma kassa zijn er allemaal spookverhalen we wereld in gekomen. Hij is volledig anoniem, tenzij je hem activeert, maar dit hoeft niet. Alleen als je de airmiles of persoonlijke aanbiedingen wilt ontvangen.

Ik vond het wel eens tijd om mezelf met iets moois te verwennen. Ik ben gek op sieraden maar ik draag altijd wel hetzelfde. Dus daarom mocht ik van mezelf wel weer eens mooie zilveren oorbellen uitzoeken en dit waren ze geworden! Ben er nog steeds verliefd op!

 photo IMG_20131022_180737_zps2c8db58f.jpg

’s Avonds at ik gezellig bij Danny thuis. Shiba kwam me voor het eten nog eventjes begroeten! Ze was alleen zo enthousiast dat ze niet stil bleef zitten.

Pakketjes, heerlijke producten van hannah!

En een Tangle Teezer van Andrélon gekregen met mijn eigen naam erbij. Ik had altijd al een Tangle Teezer gewild maar ik vind ze erg duur voor een borstel dus kocht ze niet. Maar nu heb ik er eentje en ik ben er helaas niet van ondersteboven.

Nog een shotje van afgelopen weekend met het stappen, haha!

 photo Academy5_zpsae181fe6.png

Ik was een hele ochtend bij B Academy voor een Hair Masterclass, ik heb ontzettend veel geleerd! Hoe je makkelijk een gave hairdo kan maken en ben helemaal op de hoogte van de laatste trends in het najaar wat betreft haar.

Heerlijke lunch verzorgd door de Yoghurt Barn! Ik had ze al vaker voorbij zien komen op andere events en het is echt heerlijk. Vooral het rogge-krentenbrood met een laag jam! Oh en de yoghurt snacks zijn ook goddelijk! Waarom hebben we geen filiaal of iets wat er op lijkt in Zwolle?

Zelf mijn haar in elkaar geknutseld!

Daarna was ik erg lui, moest nog werken bij de Albert Heijn, maar had dit keer echt geen zin en moest me echt van de bank af slepen.

De nieuwe Catrice collectie Thrilling Me Softly ligt in de winkels! Ik nam het een en ander mee en hier kan je mijn review lezen van de producten!

Prachtig oogschaduwdoosje van MAC voor de komende kerstcollectie! Later meer!

Jaaa, ik heb hem! De iPhone 5s!

 photo IMG_20131025_131618_zpsac86b060.jpg

Je moet ervoor door de stromende regen en je hebt geen tijd voor je make-up te doen, maar dan kom je wel met een prachtige nieuwe telefoon thuis. Ik moest wel weer erg wennen hoor. Na mijn ontzettend grote Note 3 – die ik echt heel erg fijn vond, maar Android gewoon niet – en het iOS 7.

Kijk eens hoe scherpe foto’s van het vloerkleed!

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo een fan van Halloween, maar dit vond ik wel heel erg leuk om te doen. Simpele bladerdeeg gebakjes maken met een Halloween tintje! Hier vind je het recept.

 photo 2013-10-26001408_zps92583052.jpg

Vrijdag avond hadden we ineens het spontane idee om lekker met z’n allen naar de kroeg te gaan. Er was die avond stand up comedian – wat ik echt niks aan vond – maar toch was het ontzettend gezellig! Helaas was de rekening wat minder en lag ik weer veel te laat in bed, haha!

 photo 2013-10-26114410_zpsa5ee5881.jpg

Zaterdag hebben we eigenlijk altijd verse broodjes van de markt, jummie!

Ik at weer op het werk omdat ik de hele middag en avond moest werken. Sinds kort heeft Albert Heijn nieuwe groente pasta maaltijden in het assortiment voor in de magnetron en deze zijn echt stuk voor stuk goddelijk! Deze was met uit, broccoli en tonijn echt heerlijk!

Deze foto is van mij 3 jaar geleden, op zich ben ik niet echt veranderd, vond het toen een mooie foto van mezelf!

Zondagochtend, verwen ochtend! Ik begon al vroeg met twee heerlijke peelings van hannah, binnenkort een review maar ik kan je nu al vertellen dat ze echt heerlijk zijn!

Daarna ging ik over op mezelf verwennen onder de douche! Dat doe ik met deze heerlijke nieuwe douche foams van Kneipp!

 photo 2013-10-27161209_zpsd5749d8d.jpg

Zondag gebeurde er iets dat ik nooit had gedacht dat ik dat zou gaan doen. Ik ging mee naar PEC Zwolle! Al mijn vrienden inclusief mijn vriend hebben een seizoenskaart en zijn allemaal fanatiek supporter en ze vroegen altijd of ik nou eens een keer mee ging. Alleen ik heb niks met voetbal en was gewoon een beetje bang om tussen al die joelende mannen te staan. Achteraf was het heel gezellig – helaas dat ze met 0-2 van AZ verloren hadden – en misschien ga ik nog wel vaker mee!

 photo 2013-10-27142451-1_zps4854752c.jpg

Samen met Vera op de foto bij PEC!

Hoe kan het bijna ook anders dat we het weekend afsluiten met SimCity. Danny en mijn zusje zaten gezellig bij mij op bed met de laptop en ik achter mijn vaste computer. We hebben samen een regio waar we steden bouwen en samen sparen we voor uitbreidingen van de regio, echt ontzettend leuk! SimCity is echt heel erg leuk als je het met meerdere speelt!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Een leuk weekoverzicht weer! Ik geloof albert hein niet met de bonuskaartaanbiedingen en daarom kom ik er niet meer. Ik ga gewoon lekker naar Jumbo waar je niks nodig hebt om goedkoop te kunnen shoppen! Leuke oorbellen heb je ook gekocht voor jezelf!

  2. Ik zit zelf achter de kassa bij de Appie en damn, de complottheorieen vliegen je om de oren. Best intensief, iedereen van alles uitleggen over het nieuwe systeem en dat de kaart gewoon veilig en anoniem is.

  3. Wat een gezellige week heb je achter de rug! Ziet er heel geslaagd uit en wat tof van andrelon met je eigen naam! Heel stoer! Een mooie week toegewenst en ik duik waarschijnlijk vanavond de keuken in om de heerlijke halloween diy te maken :)

  4. Wat een prachtige oorbellen, soms is het toch ook heerlijk om jezelf even te verwennen. Ik heb ook de Tangle Teezer, ik vind hem juist erg fijn, ik kan niet meer zonder! Wat lijk jij trouwens op je zusje!

  5. Leuke foto’s! Ik zou ook heel graag de nieuwste iPhone willen hebben, maar ik moet het nog een jaartje doen met mijn iPhone 5…ook niet verkeerd :P

  6. Dat je toch weer overgestapt bent op de iPhone, ach ik snap het ergens ook wel nu ik mijn eigen iPhone 5 heb! Veel plezier ermee :) Ook leuk dat jullie met z’n allen Sims spelen, je zusje lijkt echt op jou zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *