Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #42

 photo Dinner12_zps654eaa1e.png

Zo, weer een drukke week achter de rug. Veel afspraken in Amsterdam, lekker veel werken en ook nog eens veel met vrienden afspreken en leuke dingen doen. Ik heb geen dag stil gezeten. Ik neem jullie mee in mijn afgelopen week. Vinden jullie het trouwens leuk als ik dit elke week ga doen in plaats van om de week? Hoor het graag en kijk mee!

Laatst liet ik al een ander ketting zien van de Primark, maar deze had ik ook gescoord! Eigenlijk vind ik deze nog wel leuker ook! Vind hem echt gaaf en stoer! Hij kostte € 6,- koopje dus!

Hmm, het mag weer een broodje met Balkenbrij. Veel mensen vroegen wat het nou precies was en anderen vonden het er super smerig uit zien, maar dat is het alles behalve. Ik besloot er een blogpost van te maken!

Prachtige Amalylissen in de vaas! We hadden ze bij de Albert Heijn en vond ze er maar een beetje saai uit zien, maar toen ze eenmaal begonnen te bloeien vond ik ze toch wel heel erg mooi!

Tijd voor vrienden! We hadden heerlijk de hele avond gekletst, geborreld en Phase 10 – nu ons favoriete spel – gespeeld! Helaas heb ik niet gewonnen, normaal won ik altijd maar nu lukt het me niet meer!

Tijd voor Amsterdam, in Zwolle had het echt de hele dag keihard geregend, gelukkig was het droog toen ik in Amsterdam aankwam!

In Amsterdam aangekomen had ik nog wat speling qua tijd dus dook eerst nog eventjes de Bijenkorf in en daarna ging ik naar The Amsterdam Dungeon. Ik vond het doodeng want ik ben echt een held op sokken. Gelukkig viel het allemaal reuze mee en was het vooral heel erg leuk! Ben je in Amsterdam met een hele groep vrienden dan is dit zeker aan te raden!

Na The Amsterdam Dungeon kregen we nog een Halloween dinner cruise over de Amsterdamse grachten, echt enorm tof! Ik had dat nog nooit gedaan en vond het echt geweldig om onze hoofdstad in het donker vanaf het water te zien en ondertussen lekker te kletsen en eten.

Uitzicht vanaf de gracht op het Rokin, echt ontzettend mooi! Het was echt betoverend met al die lichtjes in het donker, echt aan te raden om te doen met bijvoorbeeld je vriend!

Hoofdgerecht! Heerlijke risotto met kippendij en champignons!

Daarna nog eventjes op de foto met Larissa, Tara en Ramona!

Na afloop konden we nog een heerlijk kopje thee en koffie krijgen. Natuurlijk koos ik voor de thee, want ik lust dus echt geen koffie. Ik had echt een super toffe avond gehad.

De volgende dag heb ik de hele dag aan de blog gewerkt. Het was mijn enige vrije dag deze week dus er moesten zeker wat artikelen uit geknald worden! Ik had toevallig eventjes in mijn mapje met alle foto’s voor mijn site. Ik vind dat er altijd zo vrolijk en gekleurd uit zien! Hopelijk vinden jullie mijn foto’s ook leuk!

Twee nieuwe geurtjes! Op beiden ben ik helemaal verliefd. Daisy is echt het geurtje waar ik als tiener van droomde en door mijn blog heb ik nu een voorraad Daisy voor mijn hele leven! En Miss Dior was al een geur waar ik van droomde een paar jaar geleden maar elke keer liet ik hem in de winkel staan omdat ik hem best prijzig vond en nog zoveel andere geuren had staan maar nu heb ik hem eindelijk en ben ik er helemaal verliefd op!

En donderdag ging ik alweer naar Amsterdam! Ik liep langs de schutting van de buren en deze prachtige blaadjes riepen om een foto! Prachtige foto niet? Die dag stond er wel een hele harde wind, want toen ik thuis kwam was er vrij weinig van over. Precies op het juiste moment dus een foto genomen!

In de trein naar Amsterdam, heb er zin in! Dit keer een vluchtig bezoek want moest daarna gewoon weer werken. Ik ging naar het Babyliss Curl Secret event en ben echt verliefd geworden op die krultang. Je moet eventjes doorhebben hoe het werkt maar daarna maak je echt fantastische krullen!

Dit vind ik zo leuk van de Spits en Metro, ik werd er gewoon meteen vrolijk van! Mensen konden hun persoonlijke happylines neer zetten en dit werd dan ook actief gedaan! Er verscheen meteen een glimlach op mijn gezicht bij het lezen hiervan. Jammer dat ik geen pen bij me had anders had ik een andere krant onder gekrabbeld!

Krullen bij thuiskomst! Ze hebben een dikke sjaal en heel veel wind overleefd! Ziet het er niet prachtig uit!

Snel een hapje eten want ik moest weer werken bij de Albert Heijn, mama maakte heerlijk zuurkool! Hmm, ik hou echt van stampotten – oké, dit is eigenlijk helemaal niet waar, alleen zuurkool en boerenkool -.

Super gave topcoat van NYC, wat vinden jullie ervan? Trouwens mijn nagels maar weer afgeknipt. Vind lange nagels gewoon niet meer mooi bij mezelf. Terwijl ik ze zonder problemen eindeloos kan laten groeien!

Zaterdagavond hadden we een ontzettend gezellige housewarming. De vrijgezelle mannen wilden wel graag op de foto, haha! Knapperds zijn het of niet?

Luc was wel een beetje teleurgesteld dat hij er niet op stond, dus hij wou ook graag op de foto. Nou hier sta je dan Luc!

Daarna gingen Danny en ik nog eventjes. Met Peter zijn haar voor het effect, haha!

Na de housewarming gingen we natuurlijk nog eventjes de kroeg in. Omdat we wat jongeren bij ons gingen we naar een andere kroeg dan normaal. We gingen gezellig naar de Joffer, daar kwam ik altijd toen ik 16-17 was. Bij het lezen van de wc deur snapte ik ook weer meteen waarom. Maar we hebben een ontzettend leuke avond gehad!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

  1. Hahaha, de Joffer. Wat heb ik daar veel dronken avonden doorgebracht! Ik ging er altijd heen op dinsdagavond (piekuur!). Goeie herinneringen. Ik vind een dagboek elke week wel leuk :)

  2. Leuke foto’s en tof zo die Halloween boottocht. Binnenkort komt mijn Amerikaanse vriendin naar nl en dan wil ik ook zo’n grachtenboottocht doen. Iemand een idee bij welke maatschappij ik dit het beste kan gaan doen? Andere tips zijn trouwens ook welkom :D

  3. Erg leuke foto’s! Die schutting van de buren is inderdaad supermooi. Dat vind ik nou zo heerlijk aan herfst. En natuurlijk de broodjes Balkenbrij, warme choco en stampotten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *