Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #40

 photo Lief1_zpsa76ee3fd.png

Er zijn weer twee weken voorbij, ik ben niet echt veel thuis geweest dus er zijn dit keer niet echt veel foto’s. Op dit moment ben ik veel op het werk te vinden, vandaar dat het hier ook wat stiller is dan normaal, maar binnenkort heb ik gelukkig weer meer tijd voor de website dus dan kan je gewoon weer lekker veel artikelen verwachten! Maar nu eerst mijn afgelopen twee weken!

Voor de vakantie kwam ik erachter dat ze een leuke spaaractie bij de Etos hadden, stickers sparen en dan kan je voor één euro een handdoek kopen. Handig voor mijn uitzet! Dus ik ben lekker aan het sparen. Mocht je nog zegeltjes hebben, je maakt mij er erg blij mee!

Pakketjes bij thuiskomst, ik had er nog een hele unboxing van gemaakt! Misschien moet ik ze vaker opsparen, jullie waren enthousiast over het filmpje!

Mijn BHV Diploma hangt bij de Albert Heijn. Sinds kort ben ik teamleider van de kassa en dan moet je van dit soort dingen halen. Heel leuk, maar moet nu wel veel werken. Dat betekend dat ik helaas minder tijd heb voor de website.

Kaarsjes waren op, ik vind altijd dat ze dan zo een leuke vorm krijgen.

Lezen op de e-reader, deze is helaas niet van mezelf maar wil er wel eentje hebben, echt ideaal! Dit is trouwens het boek zoete tranen, wel een aanrader om te lezen!

Kijk hoe een leuk servies bij de Albert Heijn, ik heb flink ingeslagen voor mijn uitzet!

Hoe leuk zijn de foto’s op het nieuwe blik?

Hier ben ik nog lekker bruin, ik moet zeggen dat er nu nog vrij weinig over is van deze mooie bruine kleur.

Weer een dagje aan het werk bij de Albert Heijn!

Oeh, heerlijke Lush goodies! Ik kan voorloping wel bruisend het bad in :)

Plukbrood met heerlijke Italiaanse ingrediënten, het recept was echt een succes!

Wachten op de bus achter het huis, gelukkig scheen de zon! Heerlijk! Ik heb mijn Brrr sjaal weer uit de kast gehaald, heerlijk!

Bij de Pupa perspresentatie, dit is de prachtige Princess collectie, ik wil dit prachtige palette hebben!

Ik was gezellig met Linda naar Pupa geweest en na afloop gingen we nog eventjes naar de Ikea en daar hebben we heerlijke kip saté gegeten. Het was echt een enorm gezellige dag met Linda, het is echt een super toffe vrouw!

Woehoe, mijn Galaxy Note 3 is binnen. Ik moet nog wel heel erg wennen hoor. Ik heb alles van Apple en ben hier groot fan van. De overstap naar Samsung en Android is mega! Maar de telefoon is geweldig, alleen het Android idee is nog erg wennen!

Ik moest ’s avonds oppassen, Lyca lag de hele tijd op het matje te wachten tot zijn baasjes weer terug kwamen, schattig toch?

Shiba was weer moe, haha! Ze moet altijd bij je voeten liggen.

De S Pen van mijn Note testen, leuk je kan echt overal notities maken, echt heel erg handig!

Zo toen nog eventjes een relax momentje voor mij in bad! Ik ging in bad met deze heerlijke Honeymania van The Body Shop!

Deze week moet ik nog erg veel werken en daarna heb ik het weer wat rustiger en kan ik weer aan de site werken! Baal wel dat het ’s avonds zo snel donker is, want dan kan ik ook geen foto’s maken. Maar dan moeten we er maar op een ander moment tijd voor vrij maken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je bhv diploma.
  Meid nu is je werk toch belanger zodat je fijn kan sparen voor alles wat je nodig hebt om op jezelf te gaan wonen.
  Heel handig zijn de zegeltjes die men kan sparen voor de prachtige baddoeken.
  Je werk gaat voor en je blog en de posts komen wel weer.

  Good luck……

  Xoxo

 2. producten van Pupa zien er mooi uit. Leuke week. Ik wil ook nog steeds bij Ikea gaan eten, weer een keer Zweedse balletjes haha!

 3. Yayyyy verjaardagsgenooitje, ik ben ook van 5 maart alleen dan twee jaartjes later haha. En dat Pupa palette ziet er erg mooi uit, maar doet me wel mega aan UD denken, ik ben erg beniewd!

 4. Woon jij in Amersfoort? En aan het busstation te zien bij de Albert op de leusderweg? Hahaha, ik ben ook een amersfoorter, vandaar. xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *