Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen! #4

Vandaag weer een lief dagboek en lezeressen, ik laat jullie weer meegenieten wat mij de laatste tijd bezig heeft gehouden! Dit keer doe ik het met lekker veel foto’s, want ik ben echt verslaafd aan mijn telefoon en aan Instagram (dat zul je vast wel door hebben als je me volgt op Twitter). In iedergeval kijk lekker mee naar de dingen die me de laatste tijd hebben bezig gehouden!

Ik had een leren jasje gekocht, totaal niet iets voor mij! Ik wil een beetje van mijn truttige kleren af en wat stoerdere dingen gaan dragen, dus daar hoorde ook een leren jasjes bij vond ik. Ik kreeg echt ontzettend veel complimenten hierover, dat het me zo goed stond en nu woon ik er ongeveer in, i love it!

Mama had heerlijke macaroni in melk gemaakt, mijn favoriete toetje! Benieuwd naar het recept? Kijk dan eventjes bij dit artikel!

Ik heb mijn ouders eindelijk zover gekregen dat ik kaarsjes mag branden op mijn kamer en dat laat ik me niet twee keer zeggen. Van een vriendin had ik deze leuke kaarsen houders gekregen!

En mijn verjaardag kwam ook nog eventjes tussendoor, 19 alweer!

Deze ontzettend leuke oorbellen had ik van collega’s van De Nieuwe Zaak gekregen, ik vind ze echt ontzettend leuk!

Mijn favoriete rode blazer, i love it!

Lui varken ging weer eens met de bus naar de stad, alleen handig was het niet, alles lag op zijn kop…

Broodje Vito’s met Cynthia en de collega’s van De Nieuwe Zaak!

Taaaaaaart! Een wekelijks iets bij De Nieuwe Zaak omdat er altijd wel iets te vieren is!

Gezellige kaarsjes erbij, ik vind het echt helemaal geweldig. En deze geurkaars van de Douglas ruikt echt heerlijk! En is helemaal niet duur.

Avondje voor het stappen, ik ging mijn haar stylen (had het zelf nog nooit gedaan). Mijn vriendin lag helemaal dubbel omdat ik zei: “hoort dit zo heet te zijn?”

Mama heeft weer haar best gedaan op een heerlijke groente soep, ham ham jam!

Gevaarlijk al die snoep potten op De Nieuwe Zaak, vooral die roze snoepjes met framboos smaak, de rest lust ik gelukkig niet.

Paas nail-art gemaakt voor op de blog van MissLipgloss, best goed gelukt toch!

Daggie Amsterdam voor een hele interessante afspraak voor mijn website! Over een tijdje horen jullie daar waarschijnlijk meer over!

Nieuwe profielfoto!  En het eerste zonnetje kwam die dag door!

Elke zaterdag lekkere bolletjes van de bakker van de markt, heerlijk!

Wachten op collega’s om een dagje naar Doetinchem te gaan, het was echt héérlijk weer. Ook al om kwart over 8 ’s ochtends.

De Nieuwe Zaak in Doetinchem, hallo!

Nieuw shirtje! Totaal niet mij, maar wel ontzettend leuk! :D

Hangjongeren bij de bus!

Kebab pizza, gaat er best in hoor! Geen probleem!

Goedemorgen, ik heb weer zin in een dagje lekker werken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Leuke gezellige foto’s heerlijk de broodjes van Vito’s al weet heel Zwolle dat en wordt het een beetje te druk daar!!

 2. Wat een leuke foto’s.
  op die nieuwe profielfoto en die laatste foto sta je echt heel mooi! :-)

  Ik ga me nu snel naar de ontbijttafel haasten, want ik krijg ook zin in verse bolletjes, hahaha.

 3. Die rode snoepjes, die kan je ook bij de Action kopen. Daar zitten dan alleen de rode snoepjes in zo’n zak. Het is een doorzichtig zakje met redband-logo erop (best groot nog). Ik weet niet of ze het bij alle Action’s hebben, want het verschilt nog wel eens in het assortiment tussen de winkels. Maar als je ze ziet, neem ze mee, want ze zijn verslavend lekker ^-^

 4. Wat een leuk leren jasje, je staat er inderdaad goed mee! Zo’n model zoek ik eigenlijk al een tijdje :O waar heb je hem vandaan? (a)
  … Kebab pizza MOET ik gewoon proberen! Ik ben de laatste tijd nogal in een fastfood-experimenteer bui ;)

 5. Leuk om te zien! Ik vind je nieuwe shirtje echt heel leuk. En hee, doe mij eens zulke collega’s die me oorbellen geven en waar elke week taart is, haha!

 6. Ben je verslaafd aan Instagram? Huh, serieus? Haha, het is aardig goed te merken!
  Ik volg je daar ook & je foto’s zijn leuk! xLiefs

 7. Jouw ‘nieuwe stijl’ is leuk! :) En rood staat je al helemaal prachtig!
  Grappig om dat ‘macaroni in melk’ te zien, mijn moeder maakt ook vaak macaroni pap! (zo noemen wij het dan weer ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *