Lief dagboek en lezeressen #39

 photo Dagboek_zps29e38036.png

Het is weer tijd voor een lief dagboek en lezeressen! De twee weken zijn weer voorbij en ik heb echt niet stil gezeten, elke dag ben ik wel druk bezig geweest, zowel voor de site als privé had ik het lekker druk. Ik neem jullie weer mee door mijn afgelopen twee weken, enjoy!

Mama werd 51 dus dat moest natuurlijk gevierd worden. We hadden heerlijk zelfgemaakte Monchou taart (oké en met een beetje hulp van Dr. Oekter)! Ik vind dit echt de lekkerste taart die er is!

Ook werd mama flink in het zonnetje gezet met deze prachtige bos fleurige bloemen.

De volgende dag ging in naar Hoofddorp, snel eventjes lunchen in de trein, lekker gezond! Ik wilde voordat ik mij afspraak had bij VIVA met Valess nog eventjes naar de Primark, dus ik ging wat eerder van huis weg!

Aangekomen bij Sanoma, we gingen lekker koken samen met Valess en VIVA, mijn verslag kan je hier lezen. Het was echt ontzettend gezellig, veel leuke lezeressen van de VIVA die kwamen. We hebben echt een super leuke avond gehad met heerlijk eten!

We maakten zelf heerlijke bruschetta en andere lekker hapjes vooraf. Ook mochten we met wat kleine dingen assisteren voor de gangen!

Voorgerecht, dit was echt heerlijk. Een gepocheerd ei, Valess, Artisjok en een heerlijke truffel mayonaise.

Ik had het nog nooit gehad maar was er wel erg benieuwd naar coquilles, het was lekker, maar toch niet helemaal mijn ding. Wel hadden we een heerlijke bloemkool mousse erbij met een zoet sausje van rode biet.

En het nagerecht was helemaal een feestje, heerlijke brownies en cheesecake!

Blij met mijn nieuwe Primark ketting, ik vind hem zo leuk staan!

Van dichtbij! Helaas is hij al kapot, dus mijn plezier was van korte duur. De schakeltjes lieten heel snel los zodat mijn slotje eraf is gevallen. Ik baal echt als een stekker!

Hoe cool is dit, sinds kort hebben we eigen naambordjes bij de AH! Normaal had ik altijd zo een bordje waar je zelf je naam in moest schrijven. Maar nu heb ik een eigen kaartje met mijn functie er op!

Een quote die ik op Instragram van Erika tegen kwam, deze is zo waar. Zelf heb ik het ook meegemaakt.

Mijn nieuwe MAC palette, hij is zo mooooooi! Hier vind je mijn review en swatches!

Het nieuwe Essence assortiment was er al in de stad! Ik kon de liquid sand nagellak niet laten liggen. Wat een super gave lakken zijn dit zeg en lekker goedkoop. De nude kleur is mijn favoriet! Swatches vind je hier.

Heerlijke wraps als lunch! Lekker met sla, tonijn en kruidenkaas!

Eindelijk is hij in het Nederlands, de wraak van Prada. Ik ben helemaal fan van de film The Devil Wears Prada en eigenlijk wil ik gewoon weten hoe het verder gaat. Met dit boek hoop ik erachter te komen, ben echt heel erg benieuwd!

Simpele salade met Valess Saladekrokantjes, dit is echt heerlijk! Het smaakt naar schnitzel en is echt goddelijk door de salade heen!

Zondag gingen we naar de kermis met de zus en zwager van Danny met hun zoontje naar de kermis. Ze waren alleen iets later in de stad, dus wij besloten nog eventjes lekker in de zon een tosti te nemen. Ik ben echt gek op Tosti World. Ik ben al helemaal blij dat ze ’s nachts na het stappen ook open zijn! I love tosti!

Op de kermis, ik ging voor het eerst boogschieten, ik had toch wel 1 ballon met 5 pijlen kapot geschoten, ik voelde mezelf best wel goed! Daarna zijn we nog de hele kermis over gelopen, hebben heerlijk lang op het terras gezeten en zijn nog uit eten geweest in Zwolle. Daarna zijn Danny en ik nog lang wezen muntjesschuiven, dat vinden wij zo leuk en verslavend. We moeten dan wel echt een budget meenemen, anders gaan we maar door, het is maar goed dat je daar niet kan pinnen.

We hadden ook nog punten van voorgaande jaren en hebben ze nu ingeleverd. Aangezien je daar heel veel punten voor iets fatsoenlijks nodig hebt is het best wel een duur spelletje eigenlijk. Nu hebben we een waterkoker van ongeveer € 200,- voor onze uitzet, oeps! Hij is niet echt € 200,- hoor, maar aan wat we er aan geld hebben ingegooid de afgelopen jaren wel!

Mijn vergeten make-up producten, wat zijn ze toch mooi. Ik moet ze echt vaker gaan gebruiken!

Het Essence en Catrice event, hier lieten we ons alle nieuwe producten zien! Binnenkort komen de reviews voorbij op de site!

De Essence gel nagels mochten we ook testen. Ik ben enthousiast! Zelf had ik een french manicure laten zetten en het ziet er zoveel mooier uit dan je normale nagels. Een prachtig laagje gel zit er overheen en het glanst gewoon ontzettend mooi. Wel raad ik je alleen zo een set aan als je echt goed kunt lakken. Anders is het echt een drama.

De volgende dag moest ik weer naar Sanoma toe in Hoofddorp. Dit keer de draaidag voor Demak’Up, allemaal how-to filmpjes. Echt super leuk!

Op de set! Het was echt super leuk om te doen, maar wel heel intensief. We moesten eigenlijk 5 filmpjes doen maar dat lukte echt niet qua tijd, maar we moesten sowieso nog een keer filmen met een blogger, dus dan kom ik gewoon terug!

Jippie, 2000 YouTube abonnees!

Het weer op Gran Canaria als we daar aankomen, ik kan niet wachten! Over een week vliegen we, ik heb er zoveel zin in!

In bed met de nieuwe Fashionista. Ik vind het altijd heerlijk om in bed een tijdschrift te lezen!

Mijn nagels na het er af halen van de Essence Gel lak, de schade valt reuze mee!

Oja, jullie kunnen nu ook een Back To Business Beautypakket winnen. Kijk hier eventjes wat je moet doen om mee te doen!

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  Rosa
  26 augustus 2013 at 09:51

  Ik ben echt benieuwd naar die gelnagellak van Essence!

 • Reply
  Milou
  26 augustus 2013 at 09:57

  Leuk dagboek meid!! :) Wat heeeeerlijk dat je nog lekker op vakantie gaat. Het weer ziet er super uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  26 augustus 2013 at 10:01

  Wat een leuke foto’s! Ik heb ook wel weer eens zin in Monchou taart! Dat si lang geleden.

 • Reply
  Marieke / Sunsettled
  26 augustus 2013 at 10:01

  Ik had diezelfde primark ketting gekocht en ik was er ook zo blij mee. Maar ja, net als bij jou heeft ie het na 1 dag begeven, helaas :(

 • Reply
  Kim
  26 augustus 2013 at 10:04

  Weer leuk om te lezen!

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  26 augustus 2013 at 10:06

  Wat een leuke foto’s weer om te zien!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  26 augustus 2013 at 10:08

  Die Primark ketting staat je erg leuk.

 • Reply
  Joyce
  26 augustus 2013 at 10:13

  Hele leuke foto’s!

 • Reply
  femketje
  26 augustus 2013 at 10:14

  nog gefeliciteerd met je mams :3

 • Reply
  Mira
  26 augustus 2013 at 10:35

  Leuke diary en mooie foto’s! Het eten ziet er zo goddelijk uit:)

 • Reply
  Eva
  26 augustus 2013 at 10:59

  Superleuke diary, Die quote, zo mooi, ik ben daar deze dagen ook op een harde manier achhter gekomen…

 • Reply
  Axelle
  26 augustus 2013 at 11:06

  heel leuke foto’s!

 • Reply
  nikkivand1986
  26 augustus 2013 at 11:36

  Leuk om te lezen:)

 • Reply
  Anna
  26 augustus 2013 at 12:05

  Die gelnagellak van essence lijkt mij het proberen waard! :)

 • Reply
  Beau
  26 augustus 2013 at 13:05

  Ziet er weer leuk uit!

 • Reply
  Vera
  26 augustus 2013 at 13:20

  Erg leuk weer om te zien en lezen :) Ik krijg echt honger van die gerechten haha!

 • Reply
  beyoutifool
  26 augustus 2013 at 14:11

  Heel fijn om te bekijken en te lezen :) x

 • Reply
  syl
  26 augustus 2013 at 14:18

  Leuke en vooral mooie foto’s

 • Reply
  Martina
  26 augustus 2013 at 14:35

  Die ketting van de primark is gaaf!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  26 augustus 2013 at 14:52

  Monchou taart? Wat is dat? Met kwark en kersen ofzo? Je maakt me benieuwd :-) Leuke photo diary.

 • Reply
  Blissfulbeauty
  26 augustus 2013 at 15:06

  Leuk om te zien! :) En de Essence Gel nagellak vond ik leuk om een keer uit te testen.
  Wat leuk trouwens, dat je fimpjes ging opnemen voor Demake’Up!

 • Reply
  Lisanne
  26 augustus 2013 at 15:28

  Hele leuke aankopen heb je gescoord, vooral de ketting van Primark!

 • Reply
  Miranda
  26 augustus 2013 at 15:44

  Wat een leuke foto’s. Oh ja heerlijk Monchou taart:D

 • Reply
  slothtv
  26 augustus 2013 at 15:58

  oehh, ik opende je artikel en zag gelijk de foto van de monchou-taart, ik heb echt honger nu ;) dadelijk maar even naar de appie om ingrediënten voor een taart te halen. leuke week heb je gehad! Lijkt me ook vermoeiend hoor, 5 filmpjes opnemen in 1 dag…

 • Reply
  Stephanie
  26 augustus 2013 at 16:59

  Gefeliciteerd met je de 2000 abonnees! En veel plezier op vakantie alvast :)

  En bah bah, coquilles vind ik ZO vies, moest bijna een keer overgeven.. echt heel ranzig haha, die smaak, die geur, de structuur ><. Wel erg mooie foto's van het eten! :)

 • Reply
  Tineke
  26 augustus 2013 at 18:25

  Wat een leuke foto`s, die statement ketting is mooi!
  Liefs

 • Reply
  Anne-Sophie
  26 augustus 2013 at 19:06

  Waaw! Super leuke foto’s, ik kan zien dat je een drukke week hebt gehad..
  Gefeliciteerd met je 200 abonnees! :)

 • Reply
  Jana
  26 augustus 2013 at 20:21

  Leuke foto’s, jammer van die ketting :(( xx

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  26 augustus 2013 at 20:47

  Wat een leuke foto’s!

 • Reply
  Kelly
  26 augustus 2013 at 21:18

  Leuk om te zien. Tosti’s zijn zo lekker!

 • Reply
  Janilee.
  26 augustus 2013 at 23:00

  Leuke foto’s! En wow, ik ben jaloers dat je een tosti world hebt! Bij mij in de stad kun je na het uit gaan alleen maar shoarma en pizza eten haha! Heb dan altijd zoveel zin in een tosti! :D

 • Reply
  Selena
  26 augustus 2013 at 23:23

  Leuke foto’s!

 • Reply
  robin
  27 augustus 2013 at 03:13

  Leuke foto’s mooie nieuwe ketting:)

 • Reply
  Hester
  27 augustus 2013 at 09:07

  Heel erg leuke foto’s! Ik krijg gelijk weer honger haha :) Veel plezier op vakantie!

 • Reply
  daisybeautyglow
  27 augustus 2013 at 09:57

  Leuk dagboek! Die liquid sand lakjes lijken me super!

 • Reply
  Charlotte
  27 augustus 2013 at 12:11

  Wat een toffe foto’s.
  Yum al dat eten, superlekker.
  En monchou vind ik ook zo yummeh.
  Balen dat de ketting al stuk is, hij was inderdaad heel mooi!
  Ik ben benieuwd naar die liquid sand lakken, als ze er zijn ga ik ze halen.

 • Reply
  Priscilla
  28 augustus 2013 at 13:36

  Al dat eten, ohhhh, dat ziet er echt goddelijk uit. Monchoutaart is echt m’n favoriet dus daar heb ik nu helemaal zin in. Vind deze artikelen altijd erg leuk.

 • Laat een reactie achter