Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #37

 photo Lief10_zps968bb865.png

Weer twee prachtige weken van de zomervakantie zijn voorbij. Ik vind het wel een beetje raar om zomervakantie te zeggen want ik heb nu eigenlijk altijd vakantie. Ik hoef niet meer naar school toe, lekker aan de bak dus voor mijn website en bij de Albert Heijn. Deze week is het een stuk minder heet, dus ik kan er weer lekker mee aan de slag. Heb nog genoeg leuke dingen voor jullie! Maar kijken jullie eerst mee naar mijn afgelopen twee weken,

De nieuwe Camomile reinigings producten van TBS vielen op de deurmat, ik ben erg benieuwd!

Lunchen bij Talamini, ik bestelde een Caprese salade!

OPI Mini Mouse Liquid Sand! <3

Lekker met vrienden op het terras bij Las Rosas!

Kleine Lucas werd 1 jaar, hij was hier helemaal blij met ons cadeau! En hij schijnt het nu al helemaal door te hebben, hoe de glijbaan met geluid werkt!

Herinneren jullie je het Dove persevent nog, op het strand werden foto’s van ons gemaakt en hier zijn de foto’s! Op een super schattig ansichtkaartje!

Met Danny in de kroeg, haha!

Met Shiba aan het touwtje trekken!

Met de vriendjes op de foto bij Dancetour, man het was zo heet daar!

Pizza!

Verkoeling zoeken in de achtertuin! Sinds ik klein was had ik er niet meer in gezeten, maar het was nu zo warm dat we hem besloten op te zoeken en hem weer te vullen met verkoelend water!

Mama maakte heerlijke risotto!

Lekker bij het vuurtje met een drankje in de achtertuin van mijn vriend!

Prachtige bloemen bij het Dove Hair event!

Dove koekjes!

Daarna ging ik nog samen met Teske, Sharon en Silja sushi eten!

En later op de middag had ik nog een event van Bourjois!

Nieuwe camera voor Antwerpen, de Nikon 1! Ik ben nu terug uit Antwerpen en ik kan maar één ding zeggen, die camera is echt ge-wel-dig.

Tijd om mijn koffer (of eigenlijk die van mijn oma) in te pakken voor een lang weekend weg!

Op Instagram deed ik er misschien een beetje lullig over, maar ik moest wel lachen toen ik deze trein naar Antwerpen zag. Wat een boemeltje, dan weet je ineens weer waarvoor je in Nederland betaald. Maar het is voor de rest gewoon een prima trein, waarmee je op je bestemming komt, maar wat een verschil met de Nederlandse treinen zeg!

Aangekomen in het hotel! We hadden echt de beste locatie voor een hotel! Drie stappen vanaf het centraal station, voor ons een metro halte, tegenover allemaal restaurants en zo goed als aan de Meir! Het hotel was trouwens ook super, erg netjes, schoon, lekker ontbijt en vriendelijk personeel!

Alleen zaterdag ochtend hadden we ineens heel erg veel regen en onweer, gelukkig knapte het snel op en hadden we super mooi weer daarna!

In Wijnegem stormde ik op deze winkel af! Een Marc Jacobs winkel, cool! Helaas was het een bakker…

Cocktails bij de Absithbar in Antwerpen, we hebben hier ons echt arm gedronken…

Uitzicht vanaf het MAS museum, echt een aanrader om heen te gaan!

Aan de Kriek, dat heb ik vier dagen lang alleen maar gedronken, haha!

Foto van het Dove event, ik vind het eigenlijk een hele erge ‘mij’ foto. Verlegen, niet al te veel make-up en lekker simpel. That’s me!

Lekker in bad, met allemaal vriendjes!

De nieuwe Essence collectie ligt in de winkels, ik heb alvast het één en ander gescoord!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar die producten van The Body Shop! :-) Die foto van het Dove event vind ik erg mooi!

  2. Leuke foto’s! Wat betreft die trein, zo rijden er idd nog een heel deel in België, maar we hebben ook heel veel intercity treinen die echt wel heel modern zijn en niet te vergelijken zijn met deze boemeltreinen. (Gelukkig maar :p).

  3. Heel erg mooie camera! Trouwens, die trein naar Antwerpen, dat zijn echt wel heel erg oude treinen. Gelukkig hebben we ook nieuwere, moderne ;-)

  4. Oohhh wauw, als ik jou was zou ik die foto van het dove persevent aan de rechterkant als widget doen, op de plek waar je nu ook je foto hebt (die ook supermooi is!)

  5. Ik ben wel benieuwd naar die camera! Jij hebt zelf ook een Nikon toch als spiegelreflex? Welke? En die Dove foto is inderdaad mooi en ‘puur’! Antwerpen lijkt me ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *