Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #36

 photo Fresh_zpsb99dd87a.png

Het is weer lekker vakantie, het is eindelijk mooi weer in Nederland dus dat is heerlijk genieten. Diploma’s in de pocket en mijn schoolvrije leven kan nu beginnen. Ik ben misschien wel nu heel enthousiast, maar ik denk toch echt wel dat ik het schoolleven ga missen. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen 2 weken?

Ik gebruik haast geen maskers omdat ik het altijd zo een gedoe vind, maar de laatste tijd gebruik ik heel vaak het masker van Philosophy voor een mooie matte huid. Die is echt ontzettend fijn! Maar mijn gezicht staat er altijd helemaal strak van, haha. Een review lees je trouwens hier.

Nail-art met een simpel plastic zakje! Ik maakte er ook een how-to van.

Dagje werken, dan ziet mijn kamer er ongeveer zo uit.

Gezellig op visite bij de ouders van een vriendin, natuurlijk moest Dylan eventjes op de foto!

Ik twijfelde of ik dit aan zou trekken naar mijn diploma uitreiking die avond, maar ik heb het toch niet gedaan uiteindelijk.

Tussen de middag ging ik nog even lunchen met een vriendin die ik al een hele tijd niet had gesproken en gezien, erg gezellig was het. En natuurlijk leuk om weer helemaal bij te kletsen!

We zaten trouwens bij Vila Suikerberg, echt een heel leuk zaakje. Het zit naast de Fundatie in Zwolle.

Klaar voor mijn diploma’s! Ja, ik heb er twee gehaald!

Eindelijk heb ik ook een diploma! :D

Happy face!

Met heel de klas!

Simpele bloemetjes nail-art.

Dit is zo lekker, het is een soort ranja maar smaakt echt goddelijk.

Prachtige Ugg loafers die ik had besteld. Helaas pasten ze niet, echt een dikke bummer. Ik vind ze zo mooi!

Bleh, ik had er eventjes geen zin meer in, haha!

Liefmans op het terras! Het is zo lekker!

Een lekkere salade bij de AH als lunch.

Ik maakte voor het eerst risotto, en ik vond het echt heerlijk. Dat ga ik echt vaker eten.

BBQ met de familie van Danny, we hadden eventjes onze Ray-Ban collectie bij elkaar gelegd. Welke vinden jullie het mooiste ;)?

Weer aan het werk bij de Albert Heijn, hier ben ik nu erg veel te vinden omdat het natuurlijk vakantie is en alle andere teamleiders op vakantie zijn, dus dat zijn meer uren voor mij!

Dit is zo een goddelijk product, spuit het echt de hele dag op me!

Leuke en comfy broek van de Action, hij kostte maar 8 euro en zit echt super lekker!

In Amsterdam had ik een fotoshoot voor Leuke Dingen Doen, binnenkort horen jullie er meer over.

MAC aankoopjes!

Honey het nieuwe geurtje van Marc Jacobs dat echt heerlijk ruikt. Ik ben helemaal verliefd op de fles.

Op naar een dagje Amsterdam met veel events.

Eerst naar Zandvoort aan Zee voor een event van Dove.

Na Dove ging ik nog langs bij Thierry Mugler en daarna nog een event van Intratuin met de lifestyle producten voor het najaar en de kerst. Het is nog juli maar als ik dat allemaal zo zie heb ik alweer helemaal zin in de kerst!

We kregen ook allemaal heel toepasselijk een bakje snert!

Blush lade, daar liggen echt mijn oogappeltjes tussen!

Shoppen met een vriendinnetje bij de Primark, binnenkort zien jullie een shoplog.

De Inglot mono oogschaduws gaan uit het assortiment dus ik heb ze ingeslagen met 50% korting!

’s Avonds lekker bij het kampvuur zitten met vrienden, heel gezellig!

Shiba en Messi, beide pup gingen lekker met elkaar spelen!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

36 reacties

  1. Mooie foto’s heb je gemaakt. Diploma in de pocket, leuke fotoshoot en naar diverse evenementen gegaan. Ik ben benieuwd naar die fotoshoot :)

  2. Aah waar heb je dat leuke witte topje vandaan wat je uiteindelijk toch niet naar je diploma-uitreiking aan hebt gedaan? En wat een leuke foto’s!

  3. Leuke diary! Risotte is inderdaad zooo heerlijk. Ik ben ook wel benieuwd naar het nieuwe geurtje van Marc Jacobs! En wat zie je er mooi uit op die foto voordat je naar Amsterdam gaat voor events. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *