Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #34

 photo Kokos7_zps66282dee.png

Zo, er zijn weer twee weken voorbij, waarin ik begin met gezond eten en gezond leven. Oké, natuurlijk zijn er ook momentjes waarbij ik lekker uit eten ga of stiekem een handje chips pak, maar dat mag natuurlijk ook wel. Voor de rest ben ik heel erg druk geweest met afrijden en de laatste loodjes voor school te doen. Kijk je met me mee?

In het kader van gezonder leven besloot ik deze havermout, kokos en banaan koekjes te maken en ik vond ze echt goddelijk. Het recept vind je hier.

Ik was twee weken geleden in Hoofddorp en Amsterdam met een bomvolle agenda. Eerst ging ik bij Sanoma op bezoek voor een voortgangsgesprek en hoe alles nu ging, fijn om weer helemaal op de hoogte te zijn. Daarna ging ik nog gezellig met Helen naar een PR bureau en ik sloot de dag af met een bezoekje aan het event van Toni & Guy

Op het event van Toni&Guy werden natuurlijk de haartrends besproken maar we kregen ook een hele haar make-over. Helaas was het er bij mij al na 5 minuten helemaal uit door mijn zachte haar.

Daarom besloot ik de volgende dag thuis ook maar weer eens met de krultang in de weer te gaan, ik vind het echt heel erg leuk staan!

Nieuwe Herbalife repen, voor tussen de middag met lekkere kwark!

Shiba, kijk eens hoe lief ze hier slaapt. We waren op een verjaardag en daar was een grote hond en Shiba vond het maar eng nadat ze een snauw had gekregen omdat ze aan Leica haar speeltje zat. Daarom koos ze maar om hier veilig te gaan slapen.

Ik kreeg ook een heerlijk pakketje van Rituals binnen, wat een heerlijke zomerse geur!

Een gezonde maaltijd!

Zomerse producten van Bourjois, binnenkort meer!

Omdat Danny en ik vorige week 11 maanden bij elkaar waren gingen we lekker uit eten bij The Peppermill in Zwolle. Daar kan je echt goed eten!

Zondag kregen Danny en ik ineens zin in picolini’s, alleen dat ging na 2 minuten in de oven niet helemaal goed. Het hele huis stond blauw en het stonk echt een uur in de wind :(

Dit is echt een verslavend leuk spel. Het is trouwens gratis voor Android en helaas niet gratis voor Apple.

Wat een enorme baaldag had ik zeg, gelukkig is het uiteindelijk allemaal weer goed gekomen.

Maar helaas had ik mijn TTT niet gehaald en geen vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen op het examen.

Gezonde salade

Ik kreeg de nieuwe film Lola Versus binnen, echt een super leuke meidenfilm. Wil je er eentje winnen? Dan kan dat hier!

De bomen achter bij ons op school geven hele erge pluisjes af. Het leek wel of het sneeuwde!

Pilletjes voor het examen, ik dacht dat ze heel heftig waren (moest ze eerst op een gewone dag testen), maar door de zenuwen had ik er wel heel veel baat bij! Ik had ze trouwens gekregen van de huisarts.

En uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, ik was zo ontzettend blij!

Even met Shiba kroelen. Kijk haar neus wordt al een stuk langer. Het wordt vast een hele knappe Sheltie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

 1. Wat een super leuk artikel. Wat heb je veel meegemaakt. Balen van je examen meis maar er komt vast nog wel een kans dat je hem wel gaat halen! Ik duim in ieder geval voor je. En die pup super cute!!

 2. Wat een leuke foto’s! Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs :-) Krullen vind ik je leuk staan, maar stijl haar (wat je gewoonlijk hebt), vind ik persoonlijk leuker.

 3. Congratulations! Wat een leuke foto’s en veel gedaan en ook heerlijke salades! Zondar van de heerlijke koekjes die had willen maken…..Maar eens lukt het wel!

 4. Grappig om te lezen dat je de bannan-haverkoekjes lekker vond. Ik heb ze ook gemaakt, maar ik vond ze niet te eten. Misschien komt het doordat ik er geen kokos bij heb gedaan? Misschien probeer ik het nog een keer.

 5. Leuke foto’s! Lief hondje en de krullen staan je echtr heel mooi! Bij mij zakt het helaas ook altijd zo weer uit! :S

  HAd je de picolino’s in de magnetron gedaan ipv de oven? Haha

 6. Staat leuk bij jou die krullen! En dat hondje van je vriend is echt zoo schattig, ik zie steeds foto’s voorbij komen op instagram zo leuk!! En wat een lekker eten komt er weer voorbij, jummie! :-)

 7. Wat een leuke foto’s.
  Jaaa die krullen staan je goed.
  Wat balen zeg van die baaldag en je tentamens, hopelijk is alles goed gekomen :)
  Shiba is zo lief! :D

 8. Jaa mooie sheltie pup :) ’t zijn lieve honden! We hebben zelf vroeger thuis een Schotse Herder gehad, ook gaaf, alleen tikkeltje groter ;)!

  Leuke foto’s weer! En nog gefeli met je rijbewijs!

 9. Happy Driving !!! Goed bezig met gezonde voeding! Liep
  je ook hard? Zijn trouwens de winnaars al bekend v/d YT-Andelon pink winactie? Of heb ik dit over het hoofd gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *