Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #33

 photo Foto3_zpsc1f89b1b.png

Er zijn weer twee weken voorbij dat betekend dus weer een Lief dagboek en lezeressen. Ik heb zeker niet stil gezeten de afgelopen twee weken dus er zijn weer lekker wat foto’s geschoten. Dit keer ben ik niet op pad geweest voor mijn website, maar lekker thuis bezig geweest. Druk bezig met afrijden, werk, school en natuurlijk de blog.

Dit zijn mijn muntplantjes, ze zijn nu alweer een stuk groter maar hopelijk kan ik in de nazomer lekker verse muntthee drinken! Ze komen trouwens van de Action in zo een zaai doosje.

Met mijn vriend helemaal naar Veenendaal, op familie bezoek. Ik vind dat altijd zo super ver. Mijn hele familie woont in Zwolle en als we dan naar zijn familie moeten is het altijd buiten de stad, dus altijd lekker lang in de auto. Maar het was ontzettend gezellig, naar de oma van Danny en naar zijn neef zijn nieuwe huis kijken!

En ineens was er een verassing bij Danny thuis! Een puppy! Het is een Sheltie en ze heet Shiba! De volgende foto’s zijn puppy spam.

Ik ben echt helemaal fan van Jokertjes Jawoord, ik ben verliefd op Matsoe Matsoe en de titelsong Viva Las Vegas van Aqua vind ik ook helemaal geweldig!

Het is koud en grauw buiten, dus ik vond dat de kaarsjes wel aan mochten, staat een stuk gezelliger.

Mijn zusje had een goed idee voor de lunch en het was ontzettend lekker. Super makkelijke zelfgemaakte pizzabroodjes. Het recept kan je op de website vinden.

Shiba druk aan het spelen! Ze pakt de speeltjes van de vorige hond die eigenlijk nog veel te groot voor haar zijn, ziet er zo grappig uit. Ook is ze helemaal gek op bloempotjes, daar steekt ze dan haar hoofd in en rent de hele tuin door, dat ze nergens tegen aan knalt vind ik wel een wonder.

Na het spelen is ze altijd helemaal moe, maar ze moet altijd wel op je voeten liggen.

Danny en ik pakken vaak een terrasje, maar dit keer was het er niet echt weer voor. Daarom bestelde ik maar een lekkere chocolademelk.

Mijn nieuwe dekbed! Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes, hij is trouwens van de Ikea.

Op school lekker genieten van een verse muntthee!

Mijn nieuwe aanwinst een Michael Kors horloge!

 photo Foto1_zpsa26266ff.png

Lekker terrasje pakken bij Las Rosas, we hebben er echt heerlijk gezeten en van de zon kunnen genieten!

Mijn tante en oma waren een weekje naar Engeland op vakantie, ik vroeg of ze twee MUA paletten voor me mee wouden nemen en dat deden ze! Jullie hebben er al een review mee gezien, maar binnenkort ga ik ze vergelijken met het Naked 1 palette en laat ik een look zien!

Eventjes in de zon zitten in de achtertuin bij mijn oma was niet zo een goed idee, helemaal verbrand!

Nieuw horloge en een nieuwe armband van Buddha to Buddha, deze komt trouwens bij Sieraden.com weg, het horloge bij van Klaveren in de binnenstad van Zwolle, ze hadden 10% opheffingsuitverkoop, dus dat scheelt!

Ik kocht voor mijn moeder een lekkere grote bos trosanjers!

Nu mag ik het eigenlijk niet meer maar deze Danio kwark is echt heerlijk!

Iedereen is helemaal enthousiast over deze kwast, maar eigenlijk is het niet echt wat voor mij. Ik heb helemaal niet echt een dekking nodig en door deze kwast krijg ik echt een pannekoek effect, totaal niet mooi en natuurlijk. Geef mij dus maar weer gewoon de Beautyblender.

Na veel ophef hebben jullie van de week kunnen lezen dat ik met Herbalife ben begonnen. Tot nu toe gaat het goed, ik hoef alleen nog maar het ontbijt te vervangen door een shake en drink gewoon twee keer per dag de thee en neem tusendoor als ik trek heb een reepje. Maar ik mag ook gewoon een cracker bijvoorbeeld. Het gaat me dus goed af en ben erg benieuwd naar de komende resultaten.

Mijn vriend had een hele uitzetlijst gemaakt in Excel, super handig!

Mijn zusje had een weekendje weg gewonnen, we gingen Glamperen op Witterzomer in Assen. Dit was onze alternatieve tent.

En de binnenkant!

En we hadden gelukkig een openhaard. Het was zo koud van het weekend, het was echt niet normaal. Met de kachel zelfs volop aan hadden we het nog ijskoud.

Snack, Wasa Delicate crackers en in totaal één plakjes kaas met tocaanse kruiden van de Lidl, de kaas ik trouwens 30+ en echt goddelijk!

Ik mag bijna afrijden en wil echt niet zenuwachtig zijn voor mijn examen. Daarom heb ik deze gekocht zodat ik hopelijk niet zo zenuwachtig ben en fouten ga maken. Hopelijk werkt het.

Shiba doet een slaapje.

Een vriend van ons heeft een huisje gekregen en we kwamen eventjes langs om te kijken. Vanaf de 8e verdieping heb je een mooi uitzicht over Zwolle!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. shiba is cute :D
  die valdispert dingen heb ik een korte tijd in mijn afstudeerjaar gebruikt maar hielpen helemaal niks >.< hoop dat ze voor jou wel iets doen!

 2. Hele leuke foto’s en een cute hond! Wat ben je goed bezig met gezond eten!
  Ik wens je heel veel suc6 met afrijden en hoop dat je het in 1x afrijden haalt!
  Je blog wordt steeds leuker! Mooie palettes en ik ben heel benieuwd naar de looks die je ermee maakt!
  Fijn dag/ wk….
  Xoxo

 3. Ah wat is Shiba een schatje zeg! Leuke foto’s :D Ik vind Jokertjes Jawoord ook echt geweldig haha. Ik lig iedere keer weer in een deuk! Wist niet dat de titelsong van Aqua was trouwens, wist uberhaupt niet dat die groep nog bestond xD

 4. Leuke foto’s! Vooral Shiba is echt schattig! En een uitzet lijst heb ik laatst ook gemaakt met mijn vriend haha!

 5. Wat een leuke foto’s! Shiba is adorable! En I LOVE THE MICHAEL KORS WATCH :) en hoe lukt het met de Herbalife? Is het goed te doen?

 6. Wat een leuke foto’s!
  Haha Veenendaal is vlak bij mij :)
  Shiba is zo cutie!
  Jaaa ik vind jokertjes ja woord ook superleuk. Droge matsoe matsoe haha!

 7. Leuke foto’s! En ooooh afrijden.. Valdispert heb ik ook gebruikt, schrok wel even toen ik las dat je er niet mee mag rijden (je wordt er duf van), maar met één pilletje ipv de drie aangeraden worden was dat geen probleem. Vond het overigens niet helpen, was nog steeds enorm zenuwachtig, misschien wel zenuwachtiger dan die keren daarvoor (was niet de eerste x). Maar ben wel geslaagd, dus misschien heeft het toch geholpen.

 8. Wat een lieve puppy! Mijn vriend heeft ook sinds kort een puppy en het is echt moeilijk om er niet voortdurend foto’s te nemen. Echt alles wat ze doen is zo schattig ;-)

 9. Ahhh dat hondje is zoo schattig! Had al foto’s op instagram voorbij zien komen, echt te lief! Haha ik vind jokertje’s ja woord ook leuk(en matsoe matsoe ook ;-)) ik hoop dat MUA snel naar nederland komt! Wil ook die paletten scoren! ;-)

 10. Wauw dat heb je snel gedaan, ben eerder begonnen met rijlessen dan jou haha, hoeveel lessen heb je al gehad dan? Ik ben echt veel te druk bezig geweest met school waardoor ik theorie nog steeds niet binnen heb.. En ik heb nog maar 13 lessen te gaan tot pakket is afgelopen zegmaar.. hard aan de bak nog, en dan na de vakantie maar afrijden.. Heb het geld namelijk nog niet helemaal bij elkaar, en na de vakantie wel :p Misschien is dat de reden dat ik het zo lang rek..

 11. Leuke foto’s!!!! Ik ga die pizza broodjes ook eens proberen!
  Rook jij…?(vanwege die sigaretten pakjes in de auto..)

 12. Wat een dropje is Shiba! Trouwens, zou je de uitzetlijst misschien als download op byaranka.nl kunnen zetten? Is misschien ook handig voor andere mensen (en mezelf, haha!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *