Lief dagboek en lezeressen #30

 photo Dagboek3_zpsd8760147.png

Het is weer tijd voor een lief dagboek en lezeressen, misschien kan ik het dit keer beter een food dagboek noemen, want er komt nogal wat lekkers voorbij schuiven. Dit waren mijn laatste vrije weken, helaas moet ik maandag gewoon weer naar school. Of ik het dan nog volhoud twee artikelen online te zetten weet ik niet, maar we gaan het gezien. Ik heb in ieder geval genoten van mijn geweldige stage periode!

Samen met mijn vriend sloten we het weekend op de eerste lente dag af op het terras. Ik had eigenlijk wel zin in een lekker wijntje, maar helaas door de medicijnen mocht ik toen geen alcohol. Volgende keer beter!

Ik was aanwezig bij het persevent van BE make-up, een nieuw cosmetica merk in Nederland dat exclusief verkocht gaat worden bij de ICI Paris XL. Ik ben niet ondersteboven van het merk, maar het ziet er wel aardig uit en het is niet al te duur.

 photo Xperience7_zps448bf8ba.png

Vorige week dinsdag ging ik samen met mijn moeder naar Hannah toe in Voorthuizen voor een heerlijke Hannah Xperience. We waren al lekker lang met de trein en bus onderweg. Mijn reisapp gaf op een gegeven moment aan dat we uit de bus moesten, bleek dat helemaal niet goed te zijn en moesten we nog super lang lopen. Gelukkig wilde de lieve mensen van Hannah me ophalen. Eenmaal aangekomen bij Hannah stond daar een prachtig landgoed op ons te wachten!

 photo Xperience6_zps98f44381.png

Hier zie je me de bindweefsel massage ondergaan. Het was heel apart en lekker. Op sommige plekjes voelde je het wel, maar dat betekende dus dat het daar vast zat en weer los gemaakt moest worden en dat deden ze dus.

Na afloop nam ik mijn moeder nog eventjes mee Amersfoort in, ik was er nog nooit geweest maar we kwamen al vrij snel de V&D tegen en besloten daar onze lunch te nuttigen. We kozen voor frietjes met een stukje zalm en een verse muntthee.

Nadat ik mama op de trein naar huis had gezet, had ik samen met Tim op het station afgesproken om door te gaan naar de boekpresentatie van Cynthia. Wat echt ontzettend leuk en gezellig was. Alle mensen die daar aanwezig waren kende ik eigenlijk wel en zo leuk om ze allemaal weer eens te zien en om mee te spreken. Het boek is ook super leuk, maar dat heb je al op mijn blog kunnen zien.

Na afloop gingen we met z’n 5en nog eventjes wat eten bij Julia’s op het station. Ik nam een Primavera met ravioli, extra spekjes en lente ui.

Daarna gingen we nog eventjes door naar de AH to go op het station om wat te drinken te halen voor in de trein. Ineens zagen Tim en ik een Danona apparaat staan en we waren daar echt heel erg benieuwd naar. Er kwam echt een overheerlijke kwark shake uit. Mocht je dus zo een apparaat tegen komen, neem zo een heerlijke shake!

Jippie, 2222 followers! Ondertussen zit ik er alweer behoorlijk overheen.

Voor mijn uitzet, super leuke kopjes van PIP die te koop zijn bij ServiesShop.

Hoe toevallig, had ik de kopjes van PIP thuis staan en was het ook het decor van de nieuwe producten die bij Coty uit kwamen. Zien jullie alle mooie nieuwe producten staan. Binnenkort zie je ze ook voorbij komen op mijn blog!

Omdat Coty vlakbij de Ikea zat kon ik het niet laten om daar even de ‘kutteballen’ te eten, zoals ik dat noem. Heerlijk!

 photo IMG_3887_zps9ea15561.jpg

En op was alles, lekker gegeten samen met Lara en Helen.

Gezellig met mijn vriend op de bank, interessant zo een telefoon.

 photo IMG_3902_zps70815dfb.jpg

Tijd voor ontspanning, met lekker weer naar de boulevard in Harderwijk, natuurlijk kan dan een portie kibbeling niet ontbreken.

Lekker uitwaaien, het was druk met hondjes, vliegeraars en kite-surfers.

Samen met vriendinnetje Vera op het terras, het was echt heerlijk zonnig.

 photo IMG_3907_zpsc4b6aba8.jpg

Hapjes erbij! We zaten trouwens op het Allure terras.

’s Avonds gingen we een hapje eten bij Bonanza (zo heet mijn favoriete spelletje ook) ik bestelde een super lekkere carpaccio.

Een vriend vond het wel een goed idee om Nacho’s te bestellen, alleen die was niet voor één persoon bedoeld, jeetje wat een bord! Uiteindelijk hebben we er allemaal van gegeten. Daarna had ik nog een heerlijke varkenshaas in champignonsaus. Helaas was er toen geen plekje meer over voor het toetje, maar wat kan je hier goed eten zeg!

 photo IMG_3914_zps07b63aa7.jpg

Ik had me toch weer iets, zoals jullie weten ben ik druk bezig met mijn rijlessen. Wat me het eerste was verteld met lessen dat als er een lampje gaat branden het niet goed is. Raad eens, wat ging er ineens branden? Juist een lampje! Ineens kon de auto maar maximaal 30 km per uur en moesten we meteen door naar de garage. Niet vervelend om even lekker naar Fiat 500’s te kijken. Helaas had ik de volgende dag weer rijles en brandde weer dat lampje, ik dacht bijna dat het aan mij lag maar gelukkig. Van de week heb ik weer een paar keer gelest en het was weer helemaal prima. Ik les bij Rijschool AA-landen trouwens, een super fijne rijschool!

 photo IMG_3917_zps914b9d9a.jpg

Het wordt weer zomer en de plantjes moeten in de tuin, samen met mijn ouders ging ik lekker naar het tuincentrum en we namen deze leuke lavendel plantjes mee.

Woensdag was ik op de Media Parade van Sanoma, het bloggersnetwerk van Sanoma werd gelanceerd en ineens stond ik daar met een levensgrote poster, echt super cool! Was er wel een beetje trots op.

Gezellig met z’n allen!

Cynthia gaf ook een presentatie over haar blog en bloggen.

 photo IMG_3933_zps4ad6303e.jpg

En dan moet je je natuurlijk eventjes voorstellen aan een propvolle zaal.

Hebben ze niet super leuke plafonds bij Sanoma op de wc?

Haha, dit vond ik echt super grappig! Samen met Tim, Helen en Silja

Ik mocht nog iets super leuks doen, namelijk de hoofdredactrice en redactrice van VIVA vlog les geven. Ze waren helemaal enthousiast en leergierig en uiteindelijk kwam dit filmpje eruit. Ze moeten nog eventjes leren maar ik weet zeker dat ze in de toekomst super leuke vlogs van achter de schermen bij VIVA gaan maken!

Ik was weer eens thuis tussen de middag, dus een lekker bammetje met knakworst!

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  iscreambeauty
  20 april 2013 at 07:33

  Leuk om te lezen! Ik krijg honger van al dat eten, haha. Super gaaf dat jouw poster daar hangt! Succes weer op school!

 • Reply
  Beautydagboek
  20 april 2013 at 07:36

  Super om te zien hoe je weken waren!

 • Reply
  Sofie
  20 april 2013 at 07:43

  Wat een toffe foto’s! Je maakt erg leuke dingen mee :)

 • Reply
  Kimberly
  20 april 2013 at 07:48

  Super leuk om je foto’s weer te zien! Een fiat 500 blijft een super mooie auto trouwens! :)

 • Reply
  Laura
  20 april 2013 at 08:03

  Super leuk weer! Hele leuke foto’s!

 • Reply
  Kelly caresse
  20 april 2013 at 08:29

  Super leuk foto dagboek artikel zeg! Wat een leuke dingen heb je gedaan! Oeh de fiat 500 droom ik ook al zolang van!

 • Reply
  Simply Evelien
  20 april 2013 at 08:31

  Leuk om weer te lezen!
  Altijd leuk zo’n kijkje in je leven!

 • Reply
  Charile
  20 april 2013 at 08:52

  leuke foto’s!

 • Reply
  Tineke
  20 april 2013 at 08:56

  Wat een leuke foto`s! Die mokken zijn echt super leuk! Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met je blog ;)

  Liefs

 • Reply
  Anne Solveig
  20 april 2013 at 08:58

  Wat een leuke foto’s! Leuke dagen heb je gehad, hihi!

 • Reply
  Kirsten
  20 april 2013 at 09:02

  Super leuk om te zien (:!

 • Reply
  silja88
  20 april 2013 at 09:05

  Wat een leuke foto’s , en wat hebben we een lol gehad bij de media parade in die fotobooth! Moet er elke keer weer om lachen!

 • Reply
  Syl
  20 april 2013 at 09:17

  Leuke foto’s en wauw wat een volgers

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  20 april 2013 at 09:23

  Hele leuke foto’s om te zien!

 • Reply
  femketje
  20 april 2013 at 09:25

  super leuke foto’s :D

 • Reply
  Chantal
  20 april 2013 at 09:28

  Erg leuk om te zien!

 • Reply
  Hester
  20 april 2013 at 09:39

  Heel leuke en lekkere foto’s! Jammer dat je stage weer afgelopen is, haha, lijkt me wel vervelend als je dan weer terug naar school moet terwijl het nu zo lekker loopt.

 • Reply
  Linda
  20 april 2013 at 09:39

  Leuke foto’s! En veeel lekker eten!

 • Reply
  Saska
  20 april 2013 at 09:39

  Super leuk dagboek! Vind dit soort artikelen altijd zo leuk!

 • Reply
  Snoepje
  20 april 2013 at 09:51

  Yay leuke fotos weer!

 • Reply
  Lindy
  20 april 2013 at 10:08

  Leuk leuk leuk!
  Je bent echt goed bezig met je blog joh!

 • Reply
  Kelly
  20 april 2013 at 10:09

  Echt heel leuk om te zien!

 • Reply
  edithmeijer
  20 april 2013 at 10:14

  Leuke foto’s, erg leuk om te zien!

 • Reply
  Jhemyla
  20 april 2013 at 10:52

  Bij die foto dat jullie op een rijtje staan (presentatie) heb je je hand in je zak. Een tip voor de volgende keer: probeer het niet te doen! Dat kregen wij als eerste ‘no go’ tijdens het vak presenteren :)

 • Reply
  Moniek
  20 april 2013 at 10:57

  Hihi, leuke foto’s!

 • Reply
  Stephanie
  20 april 2013 at 11:38

  Super leuke foto’s allemaal!

 • Reply
  Ashleey
  20 april 2013 at 11:46

  Heel leuke foto’s!!! :D En dat is zeker bijzonder! Jij levensgroot op de poster YEAH

 • Reply
  Mariska
  20 april 2013 at 11:53

  Wat een leuke foto’s allemaal :)

 • Reply
  Bo
  20 april 2013 at 11:54

  Whaaa, die foto’s zijn heel leuk! Leuke dagen heb je gehad. (:

 • Reply
  beamingbeauty
  20 april 2013 at 11:54

  Hele leuke foto’s weer! Heel leuk om te zien!

 • Reply
  Charlotte
  20 april 2013 at 12:49

  Leuke foto’s weer Aranka!
  Yumm die zalm met frietjes ziet er lekker uit. En die Danone milkshake ook trouwens.
  Ik vond het Coty event zo leuk ^^
  Gaaf zeg die poster met jou erop :D

 • Reply
  Martina
  20 april 2013 at 14:13

  Mmm die Danone shake lijkt me lekker! Leuke Diary!

 • Reply
  Selena
  20 april 2013 at 14:25

  Wat een leuke foto’s allemaal. En als ik zo al dat eten zie krijg ik hongerrr hahaha

 • Reply
  Tedje
  20 april 2013 at 18:34

  Wat een leuke diary weer. Aah een Fiat500 die zou ik ook wel willen. Gelukkig ga ik nu eten want ik krijg ontzettend honger van die carpaccio!! Haha!

 • Reply
  Jana
  20 april 2013 at 21:00

  Leuke foto’s en wow zo voor een volle zaal praten xo xx

 • Reply
  Sas
  20 april 2013 at 21:12

  Super leuk foto overzicht :)

 • Reply
  Femke
  22 april 2013 at 03:07

  Haaa ik wil ook zo graag een fiat 500!! Snap helemaal wat je bedoelt hoor! Helaas zijn ze hier nog eventjes iets duurder dan in Nederland..

 • Reply
  Mariel
  22 april 2013 at 18:42

  Leuke foto’s! Zal wel wennen zijn als je weer naar school moet!

 • Reply
  Adele
  11 juni 2015 at 16:42

  Very nice post. I simply stumbled upon your weblog
  and wanted to say that I have truly loved browsing your weblog posts.

  After all I’ll be subscribing to your rss feed and I am hoping you write again very soon!

 • Laat een reactie achter