Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #19

Er zijn weer een aantal dagen voorbij en het is dus weer tijd voor een nieuwe ‘lief dagboek en lezeressen’. Ik heb lekker drukke weken achter de rug wat betreft de site en ben ook aardig wat in Amsterdam geweest voor veel afspraken, ik heb gezellige feestjes gehad met mijn vrienden en nog veel meer. Benieuwd? Kijk dan weer eventjes met me mee!

Ik ben genomineerd voor de Viva 400, dat wisten jullie ondertussen wel, maar ik vind de pagina echt ontzettend leuk! Hadden jullie nog niet gestemd? Dan kan dat hier.

Mijn favoriete parfum was al een hele tijd op maar ik wilde geen nieuwe kopen omdat ik hem behoorlijk aan de dure kant vond en ik genoeg andere parfum in huis had. Op een gegeven moment kon ik het niet meer laten en kocht weer een heerlijke (en grote) fles Viva La Juicy!

Oh en ik ben echt verliefd op de hond van mijn vriend, hij is zo lief en houdt van aandacht!

Een hele tijd geleden had ik een dinnerbon gewonnen bij de Equipe maar het kwam er steeds niet van om deze te gebruiken. Eigenlijk was ik het ook een beetje vergeten maar ineens dacht ik er weer aan en besloot te reserveren. Equipe is echt een prachtig restaurant met een minimalistische kaart, maar wel heel erg lekker. Helaas was het weel erg rustig, maar er was genoeg te kijken met de open keuken.

En dit was het toetje, heerlijke ananas met citroen ijs en kokoshangop. Hier wil ik zeker wel vaker eten!

Ik ging eventjes naar Kampen om wat dingen rond mijn stage te regelen. Over twee weken moet ik alweer 6 maanden full time stage lopen. Ik moet zeggen dat ik er een beetje gemengd in sta. Mijn site komt dan niet meer op de eerste plek en heb er dan eigenlijk geen tijd meer voor en dat word heel strak plannen. Wel vind ik het leuk dat ik weer een hoop ga leren op vakgebied bij een ontzettend leuk bedrijf!

Op naar Amsterdam voor twee dagen. Koffertje en tas mee en we kunnen gaan :)

We hadden een best wel goedkoop hotel geboekt en hadden eigenlijk verwacht dat we in een achterstandsbuurt terecht kwamen en met niet zo een mooie kamer. Maar tot onze grote verbazing zaten we meteen naast het station van Amsterdam Sloterdijk en hadden een hele mooie kamer (niet heel luxe maar wel heel netjes, nieuw en schoon)!

We sliepen er met z’n vieren en in sliep lekker onderin het stapelbed :)

’s Avonds nog even op het station een lekkere chocolademelk drinken van Julia’s, dit was serieus echt de lekkerste chocolademelk die ik ook heb gehad!

Goodiebag van The Body Shop, binnenkort meer!

Ik moest wel lachen op de wc van de hotelkamer, er stond namelijk een hele leuke sticker op de deur.

Ontbijtje bij de Starbucks, heerlijk als dat meteen op de hoek van het hotel zit. Ik bestelde een heerlijke thee en een broodje met ei en bacon. Dat gaat er zeker wel in op de vroege ochtend.

Tijd voor foto’s. Ik pakte mijn zusjes camera met de macrolens er eens bij, het is wel wennen en even oefenen (ik kan nog niet echt zeggen dat ik het nou onder de knie heb) maar de foto’s van een klein product waar ik er maar één of twee van heb worden er wel heel veel mooier op!

Ik ontving deze heerlijke parfum van Calvin Klein! Mijn moeder helemaal gelukkig, want dit is namelijk het geurtje dat ze altijd heeft!

Ik hou van mooie cijfers, 1234 followers! Thanks!

Zaterdagnacht was ik bij Lipgloss met een aantal vrienden. Lipgloss is van dezelfde groep als Fusion Of Dance (mensen die in de buurt van Zwolle wonen weten wel wat het is) en was weer een heerlijk dancefeestje in Club Minister. Op de foto’s sta ik met een goede vriendin en mijn lieve vriend!

Ik hou echt van de nieuwe lipstick van MAC in Beauty.

En de nieuwe collectie van Catrice ligt alweer in de schappen. Had de oogschaduws even snel geswatched en de pigmentatie is gemiddeld, niet dat je denkt van jeetje die is goed.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Echt weer heel leuk om te lezen! Wat betreft je stage zou ik er ook wel een beetje met gemengde gevoelens instaan, maarja het wordt vast wel leuk. Je followers 1234 zag ik ook, ik dacht nog, zal ik je even tweeten ofzo maar was het vergeten, leuk dat je het zelf al hebt vastgelegd :)

 2. wat ziet dat toetje er heerlijk uit!
  trouwens die losse wimperstukjes uit die catrice collectie zijn altijd erg fijn!
  helemaal voor mensen diie iets minder handig zijn met hele wimpers, of die dat niet natuurlijk genoeg vinden :)
  tiptip :)

 3. Heerlijk om te zien weer! Ik vind de spectaculart oogschaduws die ik hem prachtig, met een bon.aan pigment. Vreemd, zou daar echt verschil in zitten?
  Toffe hond heeft je vriend, ziet er uit als een lief beestje :)

 4. Mooi aantal volgers inderdaad. Maar je vind het vast niet erg als het getal iets minder, maar wel hoger wordt denk ik zo.
  En heel erg leuk dat je genomineerd bent voor de Viva 400!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *