Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #29

 photo Lief9_zps92736a2f.png

Er zijn weer twee weken voorbij vol met events, iets beter weer en andere leuke dingen. Mijn stage loopt bijna ten einde en dan moet ik gewoon weer elke dag naar school toe, tijd dus om nog eventjes te genieten van alle tijd die ik heb om aan mijn site te werken. Benieuwd wat ik heb meegemaakt, kijk dan eventjes mee!

Toen ik vorige week thuis kwam van het lessen maakte mijn zusje zelfgemaakte poffertjes, die gingen er wel in!

Samen met Tim ging ik naar Amsterdam voor een persevent. De Hispeed trein ziet er zo mooi uit op de reclame maar in het echt is het deze boemel. Tim en ik hadden wel de tijd van onze leven in onze privé cabine met spiegels en gordijntjes, we misten alleen nog het stopcontact voor onze iPhone om op te laden.

Nieuwe blazer van de WE, ik vind hem echt helemaal geweldig!

Bij het Hema event aangekomen, daar kunnen natuurlijk de heerlijke tompuchen van de Hema zelf niet bij ontbreken.

Paaseitjes en andere vrolijke kleurtjes maakten het helemaal af!

Zien jullie hier de nieuwe make-up producten van Hema, binnenkort meer!

Nieuwe KOH Jewels! lakjes, daar hebben jullie al een review van voorbij zien komen, achteraf ben ik trouwens wel heel erg teleurgesteld in de kwaliteit, de roze was na een dag al helemaal gechipt.

Nieuwe MAC Fashion Set producten! Felle kleuren hoor!

Hier draag ik de paarse lipstick, weet niet of het nou zo een succes is. Oh! En natuurlijk mijn nieuwe blazer van de WE!

Pasen en mijn vriend en ik gingen lekker koken, het was echt heerlijk!

Mijn vriend had echt het beste idee ever! Lush bubblebars moet je altijd onder de kraan houden voor het beste resultaat, maar om daar nou de hele tijd bij te staan heb ik niet zo een zin in. Hij pakte een waszakje en deed daar de bubblebar in en hing hem aan de kraan. Klaar is kees!

Hier ben ik zo blij mee! Als kind was helemaal fan van Finding Nemo, nu komt er dus binnenkort een Finding Dory!

Sporten in de sportschool, ik heb het weer opgepakt!

Mama had nog wraps en zalm over van de Pasen, dan dus maar zalmwraps als lunch!

Benefit heeft me klink verwend met hun prachtige producten!

Mama en ik zijn druk bezig met groente en kruiden voor in de tuin te zaaien. Mama had al behoorlijk wat gezaaid maar toen ik bij de Action was kun ik de munt zaadjes niet laten liggen. Ik hou van muntthee en hoe leuk is het dat ik dat zelf kan maken van mijn eigen muntplant, alleen helaas is er tot nu toe nog niks op.

Jippie, een hele mijlpaal voor mij al 1.200 followers op Youtube en het zijn er nu al weer veel meer!

Antibiotica pillen, man wat een grote dingen.

Lekker aan het bloggen, hier gaat het over de nieuwe kwasten van de Kruidvat zelf. Ben er alleen niet razend enthousiast over.

Mijn moeder en tante maken altijd zelf kaartjes, nu hadden ze iets nieuws, bloemetjes! Ik vond ze zo ontzettend schattig!

Hi!

Omdat ik allergisch voor fruit ben kan ik heel veel fruit niet eten. Nu was ik wel eens benieuwd of ik wel tegen granaatappelpitjes kon, en dat kon!

De zaterdag bracht ik gezellig samen met een vriendin door, toen we samen boodschappen gingen doen bij de C1000 kwamen we wel een heel beschamend bordje tegen… Oeps, wie heeft er nu een HAVO niveau?

Resultaat van de boodschappen, een heerlijke salade en fish cuisine! Lekker gezond!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Weet je dat ik nu pas voor het eerst lees dat nog iemand niet tegen fruit kan. Ik kan er zelf namelijk ook niet tegen en als ik dat zeg kijkt iedereen mij raar aan. Ik krijg altijd heel veel bultjes, krijg je ook iets van uitslag daarvan ofzo? Leuke foto’s trouwens!

  2. Leuke foto’s weer! En dat van die Bubble Bars is gewoon geniaal! Ik verkruimelde ze ook eerst gewoon maar dt is echt zo’n gedoe, dan is deze manier een pak beter!

  3. Wel fail hoor van de C1000. Trouwens, een goed idee van je vriend om een waszakje te gebruiken voor de bubble bar.

    En de foto’s zien er prachtig uit! :)

  4. Leuke foto’s, stom dat van de c1000 aangezien je nivo alleen zo mag spellen bij informele spelling! Bij formele spelling moet je toch echt niveau schrijven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *