Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #27

Het is weer 2 weken geleden dat de laatste ‘lief dagboek en lezeressen’ online stond. Tijd voor een nieuwe dus. Ik neem jullie mee door mijn persoonlijke leven en wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen tijd, dus kijk lekker mee!

Pff, in een middag moest ik nog best veel doen, gelukkig was het bijna allemaal gelukt!

Zaterdagavond gaf ik mijn feestje voor vrienden. Geef ze een iPad en het gaat helemaal fout…

Omdat ik zelf geen bad heb maar wel gek ben op Lush ga ik wel eens bij mijn vriend in bad, heerlijk relaxen met schuim en een heerlijke geur! Ik heb trouwens 1/3 van de The Comforter gebruikt, die ruikt heerlijk naar casis.

Beginnen met rijden betekend ook beginnen met je theorie!

Op naar Hilversum, wat was het een heerlijke zonnige dag!

De tunnel over het spoor heen naar het Media Park in Hilversum, de tunnel veranderde elke keer van kleur!

Aangekomen in Studio 21 voor de Beauty Award met dinershow, het was echt een geweldige avond!

Sfeerimpressies!

It’s my birthday, 20 jaar alweer! Deze prachtige ring kreeg ik van mijn vriend.

Hij haalde me om 12 uur op van het station, wat ik al ontzettend lief vond van hem en ik kreeg ook nog eens een mega bos met bloemen. Ik zat natuurlijk op een roze wolk in de auto. Ik ben goed verwend door mijn vriend op mijn verjaardag.

Samen met Helen op het Kruidvat event!

Sneak peak, de vlog van het event kan je trouwens hier bekijken.

Nieuwe Bourjois lakjes, 1913 is mijn favoriete kleur! Alle swatches vind je hier.

Altijd goed, overgebleven taart de volgende dag opeten!

Papa had met het werk Chinees gehaald alleen er was nog genoeg over, mijn moeder en ik aten dit dus lekker als lunch!

Hoi!

Pakketje van The New Black nagellak, binnenkort natuurlijk een review!

Al mijn cadeautjes van Lara, ik ben echt super verwend! Hier vind je een filmpje met al mijn verjaardagscadeaus.

Oké, een hele charmante foto, maar het gaat om het idee. Ik ben begonnen met lessen! Het was echt zo, ga weg met die camera, oké misschien toch nog even een lachje doen. Het ging trouwens heel goed de eerste les dus hopelijk kan ik snel in een auto rond tuffen!

Mama had nog een bon voor één persoon gebak en koffie bij de V&D. Omdat ze zichzelf dat nooit gunt leek het me een goed idee om samen te gaan. We genoten heerlijk van onze gebakjes en thee :).

Het is weer koud en daar horen kaarsen bij vind ik. Helemaal blij ben ik met mijn kaarsen plateau die nu eindelijk vol is. Het olie brandertje van Lara paste er nog precies in!

Afgelopen zondag was ik bij een vriendin en we hadden zin in iets lekkers, Ben&Jerry’s ijs en warme chocolademelk met slagroom ging er dus wel in!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Haha, ik ga binnenkort ook beginnen (al zeg ik dat al een jaar, maar nu echt!) en ik zie mezelf dus ook nog steeds niet op de bestuurdersstoel zitten. Zal ook eerst een foto van gemaakt moeten worden, denk ik, met een heel zenuwachtig lachje.

 2. Wat een super leuk dagboek weer! :) Mmm die taartjes zien er zo smakelijk uit, krijg er helemaal zin! Ah lekker druk met het bloggen, vind je artikelen ook heel leuk en ik kan merken dat je er zelf ook veel plezier mee hebt :) Leuk!

 3. Hele leuke foto’s! Zo te zien heb je genoten van je verjaardag. Wat leuk dat het rijden al heel goed ging. Succes nog!

 4. Leuk om te zien! Leuk dat je begint met rijlessen, ik denk dat het wel heel veel vrijheid geeft als je opeens van niemand meer afhankelijk bent.
  In de zin ‘Beginnen met rijden betekend ook beginnen met je theorie!’ is het trouwens ‘betekenT’ :)

 5. Leuke foto’s Aranka!
  Je hebt een mooi handschrift haha :)
  Te gek dat je rijles hebt genomen! Staat goed hoor jij in een auto :D
  yummeh Ben&Jerry. Lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *