Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #25

Er zijn weer twee volle weken voorbij dus weer eens tijd voor een lief dagboek en lezeressen. Ik heb lekker carnaval gevierd en ben voor de rest lekker veel thuis geweest om te werken aan mijn blog. Helaas lig ik nu wel ziek in bed, maar dat mag de pret van afgelopen twee weken niet drukken. Ik neem je weer mee, kijk je mee?

Nagellak swatchen voor Cynthia!

Voordat we naar het persevent van Ahava gingen, wilde Tim en ik nog even naar de Primark, alleen we hadden niks gekocht omdat er niks leuks was.

Ik was in Amsterdam in het Conservatorium hotel voor een persevent van Ahava, en wat een luxe hotel is dat zeg. Deze prachtige fontein met orchideeën stond bij de toiletten.

Eindelijk is die dan van mij, mijn Marc by Marc Jacobs laptop sleeve!

Ik vind foto’s maken altijd erg leuk voor mijn blog, ik vind mijn artikel pas echt geslaagd als er mooie foto’s bij zitten! Hier was ik druk bezig met de nieuwe parfum van Chloé. Ik baalde wel een beetje wat de foto’s waren niet fantastisch geworden door het slechte daglicht.

 

Iedereen in blogland had het erover, de pannenkoekjes met alleen ei en banaan, dat moest ik natuurlijk wel eventjes testen. Zelf vond ik ze met wat bloem en melk lekkerder, mijn recept vind je hier.

Ik droeg altijd heel vaak paars op mijn ogen, maar een tijdje heb ik dat niet meer gedaan, tijd dus voor een paarse look! Ik hou echt van paars!

De Sally Hansen nagelstickers net aangebracht. Ik had niet verwacht dat ze super goed zouden blijven zitten, ze hebben het uiteindelijk toch nog 11 dagen volgehouden (toen was ik ze zat en heb ze eraf gehaald). Mijn review vind je hier.

Met een aantal vriendin ging ik lekker wokken. Van mij hoeft het allemaal niet zo culinair, ik ben gek op chinees, haha!

Zaterdagavond ging ik samen met een vriendin naar Django Unchained, de moeder van mijn vriendin had nog lekkere gebakjes voor ons meegenomen, dus daar moesten we natuurlijk wel van genieten!

Nu mijn kantoortje bijna klaar is (en daar veel oude fotoboeken in zijn gezet) kwam ik nog een paar oude foto’s van mij tegen!

Ik ben helemaal verslaafd aan Candy Crush, alleen dit level lukte me echt niet (ik heb hem nu wel gehaald maar zit nu weer muurvast in level 74).

Soms moet ik toch eens mijn bed wat beter onderhouden. Als ik ’s avonds moe thuis kom en ik bed wil moet ik eerst nog alles opruimen…

Nieuwe NYC lipsticks!

Die moeten natuurlijk meteen op de foto! Mijn review vind je hier.

Mooie lucht, vinden jullie ook niet?

Dit had ik al zo lang niet meer gegeten, wentelteefjes! Ik vind die dingen echt goddelijk dus at er meteen 3 op! Het recept vind je hier.

Mijn bestelling van de MLG shop is binnen! Ik vind deze nagellakjes zo tof!

En mijn nieuwe Ti Scento ring, alleen ik vind hem denk ik een beetje te groot. Ik wilde een wat kleine steen om als aanschuif ring te gebruiken, maar deze is wel heel erg groot.

Mijn blog bestaat 2 jaar, tijd voor een feestje dus! Om dat te vieren geef ik een beautypakket ter waarde van € 160,- weg. Je kan hier meedoen!

Ik had zo een zin in spaghetti dus maakte een lekkere pan vol. Het ziet er hier misschien niet zo lekker uit (door de kaas) maar het was echt verrukkelijk!

Alweer een nieuwe BB Cream op de markt! Ik ben helemaal gek op BB Creams en op Kiehl’s, dus ik ben heel erg benieuwd wat ik van deze ga vinden.

Mijn iPhone hoesje van Fabstagram was binnen, ik vind hem echt zo tof! Zie hier mijn review!

Dit was een leuk pakketje zeg, de nieuwe lip butters van Nivea! Nivea had helemaal geen lipproducten in Nederland maar nu wel. Ben erg benieuwd en ga ze voor jullie testen!

Hmmm spinazie met augurk, ei, gebakken uitjes en jus!

Carnaval!

Ik ging samen met mijn vriendin verkleed in pyjama, maar onze outfit was pas echt af met deze foute sloffen. Alleen na dag 3 konden we ze niet meer zien en gooiden ze in de prullenbak. En raad eens, 5 minuten later liep iemand anders er mee aan. Ik snapte dat echt niet want ze waren zo vies geworden.

En carnaval vieren is niet al te best voor je gezondheid, ik lig dus snipverkouden met een griepje in bed…

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Wauw, de ooglook is echt heel mooi. Bij Candy Crush loop ik ook regelmatig vast bij een level. Nu bij 34 haha. Leuke dairy weer!

  2. Wat een leuke week heb je weer gehad zeg! Zulke gezellige foto’s heb je, lekker girly hihi! Heel erg veel beterschap Aranka, carnaval kan idd funest zijn voor de gezondheid dat herken ik wel

  3. Hè wat toevallig, ik was ook op dat moment in de tent met carnaval. Ik stond voor de mensen die op dat verhoginkje stonden, ik zie mezelf niet op de foto maar wel een vriend van me!

  4. Wat een leuke foto’s! Ik wil zo’n pannenkoek van banaan en ei ook nog een keer uitproberen, ik ben benieuwd hoe het smaakt. De lipsticks van NYC en de lakjes van Golden Rose zijn echt pretteh, zo mooi! En mooi dat carnaval leuk was, wel jammer dat je nu ziek bent. Beterschap!

  5. Wentelteefjes zijn echt lekker, door jou wil ik ze binnenkort weer eens lekker bakken! Candy crush is een leuk spel inderdaad, ik kom alleen niet verder haha :P En wat een leuke carnavals kostuums!

  6. Haha carnaval is echt niets voor mij denk ik… Wel awkward dat iemand dan jullie sloffen uit de vuilnisbak had gehaald, haha! Voor de rest ook weer leuke foto’s, en wokken is en blijft inderdaad gewoon erg lekker hoor! Die foto met Tim is ook geniaal, het is dan trouwens wel ‘wilden’ in de zin ‘… wilde Tim en ik nog even naar de Primark …’.

  7. Ik hen het bi Cynthia ook al eens getypt…. Ik zou toch zoooo graag willen dat ik mijn nagels zo mooi kon lakken….. Zucht…. :)
    Heb je daar ook ergens een filmpje van, hoe jij precies je nagels lakt….(of vraag ik nu iets heel doms….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *