Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #24

Het is weer tijd voor een lief dagboek en lezeressen, de 24e keer alweer, wat gaat de tijd snel zeg! De maand januari is weer voorbij en het laatste gedeelte zat vol met sneeuw. Ik moet zeggen dat ik sneeuw heel erg leuk vind, maar als je toch op pad moet vind ik het toch wat minder. Zijn jullie klaar voor een sneeuw achtige lief dagboek en lezeressen?

In de sale bij de Bijenkorf kocht ik deze Ugg’s. Ik had al lange zwarte maar die vond ik soms een beetje lomp, daarom wilde ik een kort paar erbij.

Hoe gaaf was dit. Een dag voor het kranten artikel kreeg ik een mailtje in mijn mailbox of ik zin had in een interview voor de Stentor in het stukje dat alle regio’s krijgen. Natuurlijk had ik dat! Binnen een paar uur stonden de fotograaf en journalist op de stoep. Ik vond het best een beetje spannend, maar het was hartstikke leuk!

De volgende dag lag er ineens sneeuw!

Dus in de sneeuw naar de radio, ik had een klein item op de Zwolse radio.

Ik was mijn blonde en uitgegroeide haar helemaal zat, dus tijd voor een andere kleur. Ik koos voor bruin met koperen highlights. In totaal zat ik 3 uur bij de kapper, maar dat was het zeker waard want ik ben er heel erg blij mee! Het is trouwens de Ami kapper in Zwolle in het winkelcentrum van de AA-landen.

Papa is druk bezig met mijn kantoortje naast mijn slaapkamer. Omdat mijn slaapkamer meer op een winkel met beautyproducten begint te lijken leek het me wel fijn om een eigen kantoortje te hebben voor mijn website.

Ik ben trouwens helemaal verliefd op mijn nieuwe haarkleur en OPI Stay The Night nagellak.

Door de sneeuw reisde ik af naar Amsterdam voor het The Body Shop Color Crush Dinner, ze lanceerde de nieuwe oogschaduw’s in heel veel tinten, binnenkort meer!

In het teken van het Color Crush kregen we ook een Color Crush voorgerecht!

Zondag was het lekker een dagje met niks doen, we besloten lekker naar de dijk van de IJssel te gaan om daar even uit te waaien, en jeetje wat was het daar koud, maar wel lekker even!

Naast mijn vriend zijn huis is een schaatsbaan en we konden eindelijk schaatsen. Een paar jaar geleden had ik schaatsen gekocht, maar ik kon helemaal niet schaatsen. Na één poging met hard vallen heb ik het nooit meer gedaan. Van de week dacht ik, laat ik het weer eens proberen. Alleen stoer dat ik dacht dat ik het wel prima stoeltje kon viel ik na een half rondje heel erg hard op mijn stuitje en pols. Gevolg dat ik nu een week later nog heel erg veel last van mijn rug heb (lees, ik kan er niet door slapen, liggen, zitten en bukken) en mijn pols heel erg gevoelig is. Ik denk dat ik het schaatsen nog een paar jaar over sla.

Tijd om aan het werk te gaan! De nieuwe Lush Valentijn producten op de foto!

Pakketjes! Met de nieuwe producten van Rimmel die er in de loop van de tijd aankomen en de nieuwe Dove Purely Pampering bodylotions.

Op naar Hoofddorp voor een dagje vol Sanoma, maar daar heb ik jullie al helemaal over bijgepraat. Alleen blijkbaar zit daar ook het hoofdkantoor van L’Oréal. Wat zou ik daar toch graag producten van ontvangen, haha!

Nouja, dan maar naar Sanoma Media ;)

Tijd voor een fotoshoot!

Ben ik niet een geboren model, ahum…

Groepsfoto!

Even een kleine sneak peak!

Met hoofdredactrice Hilmar van de Grazia, echt super leuk om even een behind the scenes te hebben!

De mooiste foto van de shoot, al vind ik zelf.

Dag Sanoma, het was een hele leuke en leerzame dag, tot snel!

Op Schiphol namen Tim en ik nog even een kijkje bij Victoria Secret, maar ik moet zeggen dat ik het niet zo bijzonder vond.

Werken met mijn rug is echt pijnlijk, daarom zijn deze dingen de afgelopen dagen mijn kleine verlichting.

Dat was het alweer voor deze keer, van de week heb ik het nog druk met events en dat soort dingen, ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Leuke foto’s! Ik was ook op zoek naar Uggs in de uitverkoop, jammer genoeg hadden ze bij ons helemaal geen leuke meer :( & dat schaatsten snap ik haha, ik ben er zo slecht in!

  2. Wat een leuk dagboek heb je geplaatst! Ah wat lief van je vader dat hij je helpt aan een kantoor kamertje, ideaal! Ik studeer en blog ook op een aparte kantoor kamer, werkt toch prettiger haha. De sanoma shoot vind ik zo mooi, sta je echt stralend op!

  3. Leuke foto’s maar ik heb alle foto’s al gezien op je site en instagram.
    Probeer er andere foto’s op te doen anders word het nogal saai.

  4. Ik hoop dat je niet zo’n pijn meer hebt in je rug! :( Tof dat je nu ook je eigen kantoortje krijgt, haha ‘een winkel met beautyproducten’ is ook niet verkeerd. :’) Leuke diary!

  5. Wat een heerlijke en leuke week. Gefeliciteerd met het prachtige artikel in de krant meid. En inderdaad het bruin staat je geweldig.

  6. Leuke foto’s, fijn om zo’n kijkje achter de schermen te nemen. En zo herkenbaar, bij mij is het ook altijd de papa die kasten en dergelijke in elkaar mag klussen ^^

  7. Wat een leuke foto’s weer! Wat vervelend dat je nog steeds zo’n last van je rug hebt :( Vraag of je moeder/vader of vriend je ook wilt insmeren en een beetje masseren. Zelf gebruik ik als ik last heb van mijn rug of schouders altijd een ijszalf, dat helpt altijd wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *