Lief dagboek en lezeressen #23

De weken zijn voorbij gevolgen, helaas is dat ook wel een beetje aan mijn site te merken. Helaas niet al te veel updates omdat ik het helaas heel erg druk heb achter de schermen met mijn nieuwe media bureau, werk, de feestdagen en de voorbereiding daarvoor en ook nog eens allemaal verjaardagen. Vanaf donderdag ga ik weer lekker met de site bezig, maar er zijn nu nog een aantal foto’s die ik jullie niet wil onthouden.

De eerste foto was van mijn liqued sand nails die ik zelf heb gemaakt met embossing poeder (dat je bij een hobby winkels zoals de Pipoos makkelijk kunt kopen voor een paar euro). Het resultaat mocht er zeker zijn!

Samen met Danny was ik aan het kijken op de zolder bij hem thuis wat we allemaal al hadden voor onze uitzet. We kwamen ook zijn super stoere Action Man poppen tegen. Ik weet nog wel dat ik daar vroeger altijd een hekel aan had, want Ken was de enige mannelijke pop en Action Man mocht dat niet zijn.

In de auto naar een verjaardag. Danny was nog aan het werk dus ik reed met zijn zus mee naar de verjaardag van zijn opa. Samen met Lucas op de achterbank. Is hij niet schattig in het berenvelletje?

Helaas niks gewonnen met de Staatsloterij, maar toch wel 48 miljoen met de Postcodeloterij, wat ben ik gelukkig!

Lekkere kippensoep met kerst :).

Wijntje erbij, en het kerst dinner kan beginnen.

Catan spelen! Ik wilde dat spel altijd al zo graag hebben maar vond het altijd te duur (en dat vind ik nu nog steeds) maar ik was op zoek naar een nieuw spel om te spelen en toen kwam ik al snel op dit spel uit dat ik dit wilde hebben. En ik en de rest van de familie en vrienden vind het echt een geweldig spel om te spelen. Ik heb er trouwens ook nog een uitbreiding bij gekocht, de Zeevaarders.

Heerlijk met mijn laptop in bed, dat vind ik altijd zo lekker. Niet om te werken natuurlijk maar wel eventjes snel iets checken.

Hier thuis maken we altijd zelf de oliebollen en appelbeignets. De buren waren ons een paar uur voor en kwamen hun eigen gemaakte oliebollen brengen. En ik moet zeggen dat die echt heerlijk waren. We doen er altijd kleine stukjes appel doorheen.

Oud en nieuw vierden we bij een vriendin in de Indische Buurt in Zwolle. We dachten dat we daar toch veel vuurwerk zouden zien, maar het viel ons echt heel erg tegen dit jaar.

Omdat mijn vriend zijn geld niet uitgeeft aan vuurwerk had hij een paar goede flessen Champagne gehaald en ik moet zeggen, die waren echt heerlijk. Normaal vind ik champagne echt heel erg vies, maar deze was goddelijk. Alleen ik had niet gedacht dat je zo snel teut was van de champagne.

Fris en fruitig, ik ben helemaal fan van mijn bloemen sjaal van de Primark!

Omdat ik in Zwolle woon en mijn vriend niet is het ’s avonds na een borreltje toch wel eens fijn om dichtbij te kunnen slapen. Een luchtbed was niet de ideale slaapplek om te slapen dus we besloten maar eens te gaan kijken voor een tweepersoonsbed en dit is hem dan.

En wat ook heerlijk is aan zo een bed, lekker laptoppen!

Avondje Monopoly spelen, natuurlijk had ik gewonnen!

Zaterdagavond, stapavond! De mannen begonnen met een meter bier en ik hield het voorlopig eventjes bij een lekker Mojito!

Danny was jarig, dus de hele familie kwam langs. Dus eventjes kroelen met Lucas!

Om te vieren dat Danny en ik een half jaar bij elkaar waren, dus er lekker op uit gingen. Samen lekker eten en shoppen en van de randstad genieten. Daar hoorde natuurlijk een heerlijke lunch bij.

En een kopje verse muntthee!

De dag sloten we af bij een Steakhouse aan het Leidseplein in Amsterdam. Danny en ik houden niet echt van culinaire hoogstandjes en aparte dingen maar wel van vlees. En dat kwam goed uit want dat kregen we hier in overvloed. Het was echt een hele goede tent en met een super snelle bediening en dergelijke. Ik weet niet meer precies hoe het heet maar het zit in ieder geval naast de Burger King tegenover het Sport Café. De carpaccio was echt heerlijk en super royaal, ik kreeg echt een groot bord vol!

En we sloten af met een mixed grill voor z’n 2en. We hadden echt super veel vlees en zoveel gegeten dat het nagerecht er niet meer in paste. Ja, dit was echt heel lekker restaurant als je lekker van vlees houdt en geen andere poespas.

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  lin
  9 januari 2013 at 07:16

  Klinkt als een leuke tijd die je gehad hebt! Enne, fijn he, een tweepersoons bed! Kun je ook zo heerlijk helemaal schuin in slapen ;)

 • Reply
  Beauty Sparkles
  9 januari 2013 at 07:18

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je half jaar verkering :)

 • Reply
  charile
  9 januari 2013 at 07:20

  Leuke foto’s :)

 • Reply
  Ashleey
  9 januari 2013 at 07:59

  Wat een leuke foto’s en gefeliciteerd met je halfjaar!! :)

 • Reply
  Emma
  9 januari 2013 at 08:02

  Leuke foto’s! Je hebt al veel gedaan zeg! Liefs.

 • Reply
  Charlotte
  9 januari 2013 at 08:02

  Superleuke foto’s! <3
  Al die spelletjes. Gezellig!
  gefeliciteerd met je halfjaar bestaan met Danny! Dat eten ziet er yum uit!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  9 januari 2013 at 08:27

  Leuke foto’s weer!
  En wat is die Lucas een schatje zeg :-)

 • Reply
  Ingeborg
  9 januari 2013 at 09:11

  Leuke foto’s! Catan vin ik zelf ook heel leuk om te spelen.

 • Reply
  Priscilla
  9 januari 2013 at 09:26

  Dat eten ziet er allemaal yummeh uit!! Wat leuk, die bordspelletjes! Ik ben er gek op maar ben de enige, ik moet altijd hard mijn best doen om mensen over te halen om te spelen en daarom gebeurd het niet zo vaak.

 • Reply
  Marieke
  9 januari 2013 at 09:34

  volgens mij ben ik ongeveer op hetzelfde moment samen met mijn vriend als jou, want wij waren vorige week ook een half jaar samen :) gefeliciteerd! En de foto’s zien er heel gezellig uit!

 • Reply
  talsbeauty
  9 januari 2013 at 09:38

  Leuke foto’s

 • Reply
  BeautyFrique.com
  9 januari 2013 at 09:45

  Leuke foto’s! Heerlijk om al die etensfoto’s te zien :)

  En Lucas is echt een enorme cutie pie :D!

 • Reply
  debby
  9 januari 2013 at 09:49

  Oh die foto van je met die champagne fles is zo leuk! Leuke foto’s weer meid.

 • Reply
  DennaMichelle
  9 januari 2013 at 10:33

  Heel leuk om te zien!

 • Reply
  femketje
  9 januari 2013 at 10:46

  leuke foto’s allemaal :D

 • Reply
  Esmay
  9 januari 2013 at 10:49

  Leuk weer om te zien hihi! En die food photo’s, yum.

 • Reply
  Anne Solveig
  9 januari 2013 at 10:58

  Hele leuke foto’s!

 • Reply
  Kimberly
  9 januari 2013 at 11:01

  Gefeliciteerd met jullie halfjaartje samen! :) Wat een heerlijk eten allemaal hmmm… Je dekbedovertrek is trouwens erg leuk! :)

 • Reply
  Suzanne
  9 januari 2013 at 11:02

  Wat een fijn dagboek, moet wel een gezellig tijd zijn geweest!

 • Reply
  Martina
  9 januari 2013 at 11:18

  Mooie foto van jou en je bloemensjaal!

 • Reply
  mysupersweetlife
  9 januari 2013 at 11:20

  Wat een leuke foto`s! Dat dekbed overtrek is heel erg mooi! Wat een heerlijk eten, krijg er wel trek van..
  Liefs

 • Reply
  LounaBeauty
  9 januari 2013 at 11:28

  Leuke foto’s :) :) Nice. Gefeliciteerd meid, in de liefde!

 • Reply
  Kelly
  9 januari 2013 at 11:39

  Leuke fotos. Een twee persoons bed is zo fijn, laptoppen in bed ook trouwens.

 • Reply
  Alexandra
  9 januari 2013 at 12:40

  Haha dat moet rancho’s zijn. Of gauchos. Dat zijn de enige namen die die zaken in amsterdam hebben.

 • Reply
  nienloves
  9 januari 2013 at 12:54

  hmmm oliebollen! leuke foto’s :)

 • Reply
  justjaxelle
  9 januari 2013 at 14:00

  leuke foto’s ! xoxo

 • Reply
  daniquevanvloten
  9 januari 2013 at 14:11

  gefeliciteerdmet jullie half jaar !
  oehh en jebed lekker groot hihi (:
  xoxo

 • Reply
  Raya
  9 januari 2013 at 15:25

  Dat klinkt alsof je geweldige weken achter de rug hebt! Hele leuke foto’s. Gefeliciteerd met je half jaartje samen zijn!

  http://reportingforbeauty.wordpress.com

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  9 januari 2013 at 15:28

  Ziet er goed uit die mixed grill zeg!

 • Reply
  Melanie
  9 januari 2013 at 16:45

  Die carpaccio ziet er super lekker uit zeg! :)

 • Reply
  dita
  9 januari 2013 at 18:10

  Leuk!

 • Reply
  Hester
  9 januari 2013 at 18:43

  Oh dat eten allemaal, heerlijk! Een tweepersoonsbed lijkt mij ook erg fijn, past alleen niet eens in mijn kamer haha. Leuk dekbed heb je ook!

 • Reply
  selma
  9 januari 2013 at 19:01

  leuk

 • Reply
  Jana
  9 januari 2013 at 19:48

  Heel leuk om te zien :D x

 • Reply
  daniellespringer
  9 januari 2013 at 20:04

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Joyce
  9 januari 2013 at 20:17

  Wat een leuke foto’s! En een tweepersoonsbed is inderdaad echt een uitkomst. Sinds ik er een heb, kunnen ik en m’n vriend niet meer zonder, haha.

 • Reply
  paulienazara
  9 januari 2013 at 22:49

  Heel erg leuk weer! En een goed glas champagne is natuurlijk altijd te waarderen hahah ;)

 • Reply
  Henna
  9 januari 2013 at 23:17

  Leuk! Je hebt af en toe wel hele kromme zinnen (als ik dat mag zeggen)… Zoals “Ik wilde dat spel altijd al zo graag hebben maar vond het altijd te duur (en dat vind ik nu nog steeds) maar ik was op zoek naar een nieuw spel om te spelen en toen kwam ik al snel op dit spel uit dat ik dit wilde hebben.” en “Ja, dit was echt heel lekker restaurant als je lekker van vlees houdt en geen andere poespas.” en “Om te vieren dat Danny en ik een half jaar bij elkaar waren, dus er lekker op uit gingen.” enz. Verder wel een hele leuke post hoor!

 • Reply
  Cornelia
  10 januari 2013 at 22:31

  Zo dat eten ziet er echt goed uit! Kolonisten van Catan is zo’n leuk spel, ik ben er helemaal gek op!!! Leuke foto’s !

 • Laat een reactie achter