Lief dagboek en lezeressen #22

Er zijn weer heel wat dagen voorbij met een gezellige kerstsfeer. Ik neem jullie dan ook graag mee in mijn persoonlijke leven met dit keer natuurlijk wel een kersttintje. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd allemaal heb gedaan? Kijk dan zeker weer eventjes met me mee.

Toen er eindelijk sneeuw in Nederland lag had het die nacht zo hard gevroren dat de bomen er prachtig uitzagen met al die ijskristallen,

Mijn favoriete lunch op dit moment. Panini met zalm. Het is heel makkelijk te maken. Een afbakstokbrood door midden snijden een plak zalm er op en wat kruidenkaas, tomaatje erbij en klaar ben je.

Woehoe, eindelijk heb ik hem dan, mijn CHI stijltang!

Helemaal in mijn sas met mijn stijltang, ik gebruik hem bijna elke dag.En wat ik zo fijn vind aan een CHI is dat het mijn haar écht stijl maakt.

Het nieuwe YouTube is volgens mij niet op grote beeldschermen gemaakt.

Kerstdorp bij de ouders van mijn vriend thuis, vind het er zo gezellig uitzien!

Het eerste deel van mijn uitzet gekocht, een serviesset. Deze is van Jamie Oliver en kan je op dit moment bij de Albert Heijn halen, helaas had ik niet genoeg airmiles dus was het uiteindelijk nog best een duur grapje om hem helemaal compleet te krijgen, maar ik vind hem dan ook wel super mooi.

12:12 12-12-2012!

Chocolade aan het smelten voor de pindarotsjes, en wat waren ze lekker geworden, echt een aanrader om een keertje te maken.

Zelfgemaakte mihoen gemaakt, was echt heel erg lekker!

De grote kerstboom op het plein in Zwolle!

Samen met een vriendin gingen we eventjes bijkletsen bij Kletsen en Proeven in Zwolle. Onder het genot van een warme chocolademelk en een apfelstrudel natuurlijk.

Op kerstborrel bij Coty, echt ontzettend gezellig aangekleed was het en met heel veel lieve en leuke bloggers rond te tafel genieten van alle gezelligheid en lekkers natuurlijk. Erg leuk dat Coty een kerstborrel organiseerde :D

Op de terugweg van Amsterdam kwam ik langs Almere (met de nieuwe Hanzelijn) en op de heenweg zag ik dat de nieuwe Primark echt naast het station zat. Op de terugweg kon ik het dus niet laten eventjes langs te gaan en wat kleine dingetjes te shoppen. Ik moet zeggen dat dit echt een super mooie Primark is en zeker een aanrader om een keer heen te gaan.

Mijn nieuwe oorbellen in van de Primark en mijn nieuwe glittervestje aan van de Primark :D

Fusion of Dance Indoor, het was weer een mooi feestje. Helaas waren mijn voeten aan het einde van de nacht overleden en kon ik echt niet meer staan. Had ook al de hele dag gestaan op het werk dus die konden het niet meer aan op een gegeven moment.

Come to mommy. Jullie hebben het vast al wel een beetje meegekregen op Twitter ik heb eindelijk een MacBook en wel een MacBook Air. Mijn vorige laptop die ik had (waar ik ook erg blij mee was) was voor de vierde keer kapot binnen de garantie periode. Ik was het echt helemaal zat en ging weer terug naar de Media Markt. Hun zouden checken of hij werkelijk weer kapot was en ik kreeg een waardebon ter waarde van mijn aankoop bedrag terug, wat ik heel erg netjes vond want ik had hem al 1,5 jaar. Naar veel twijfelen besloot ik er behoorlijk wat geld bij te leggen en voor een Apple te gaan en tot nu toe heb ik daar nog geen spijt van gehad.

Cynthia vroeg of ik voor haar nagellak wilde swatchen en natuurlijk wil ik dat. Zo zat ik dus de hele ochtend met een stuk of 20 lakjes. Maar het resultaat is heel erg mooi geworden en je ziet alle mooie lakjes binnenkort op Misslipgloss verschijnen!

Gezellig op de bank werken aan mijn site met mijn nieuwe laptop en gezellig naast de kerstboom.

Ik vind altijd dat wij een hele gezellige kerstboom hebben, lekker van alles wat.

Boonanza weer een keer uit de kast gehaald. Vroeger speelde mijn zusje en ik dit vet vaak, het blijft een leuk spel.

Zien jullie de verschillen?

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Denna
  22 december 2012 at 10:24

  Echt heel leuk om te lezen en leuke fotos!

 • Reply
  annassophiabeautyblog
  22 december 2012 at 10:25

  Och, een Macbook. Hopelijk houdt mijn laptop het nog even uit, maar hierna koop ik ook graag eentje.
  Alleszins, erg leuke foto’s!

 • Reply
  Charile
  22 december 2012 at 10:31

  Leuke foto’s!

 • Reply
  kelly
  22 december 2012 at 10:33

  Mooi hoor die macbook. Ik wil er ook wel eentje. Fijne kerst!
  X

 • Reply
  mysupersweetlife
  22 december 2012 at 10:50

  Hele leuke foto`s! Dat servies is erg mooi! Ik heb nu ook heel eveel zin om weer eens naar de Primark te gaan!
  Liefs

 • Reply
  Lotte
  22 december 2012 at 11:01

  Leuk om te zien! Ik vind de nieuwe youtube erg irritant en niet mooi! Ik vind dat glittervestje trouwens erg leuk!

 • Reply
  Trâm
  22 december 2012 at 11:04

  Panini met zalm lijkt mij zo lekker haha. Leuk trouwens dat je nu een macbook Air hebt, ik vind de Macbooks zo fijn :)

 • Reply
  Ashley
  22 december 2012 at 11:13

  Lekkere panini met zalm heerlijk! Nieuwe Youtube vind ik echt ernstig! Jouw haar is echt mooi

 • Reply
  Ingeborg
  22 december 2012 at 11:28

  Wat een leuke foto’s! Veel plezier met je nieuwe Macbook Air!

 • Reply
  Marjolein
  22 december 2012 at 11:51

  Haha die layout van YT vind ik ook zo vaag, zelfs op mijn niet bijzonder grote laptopscherm is een heel stuk gewoon leeg. En mooie aankoop, een MacBook! Heb ook geen goede ervaring met HP haha.

 • Reply
  Moniek
  22 december 2012 at 11:56

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Martina
  22 december 2012 at 12:02

  Primark oorbellen staan je mooi!

 • Reply
  Meer
  22 december 2012 at 12:24

  Ik ben vorige week zondag in de primark geweest maar dat glittervestje heb ik helaas over het hoofd gezien :(. Verder wil ik nu ook een CHI tang.. blogs lezen is echt niet best voor mn portemonnee ;)

 • Reply
  Mariska
  22 december 2012 at 14:15

  Erg leuk weer! Veel plezier met je ‘Maccie’ ! :)

 • Reply
  Ardine
  22 december 2012 at 14:28

  aaaaah ik ben zo jaloers op je macbook! en op je chi tang trouwens!! mooi foto’s! De eerste foto van jou vind ik heel mooi!

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  22 december 2012 at 14:55

  De foto’s op misslipgloss zijn al geweest, erg leuk! Ik zou wel in je plaats willen geweest zijn haha ^^

 • Reply
  Vera
  22 december 2012 at 15:33

  Wat een gezellige foto’s allemaal :)

 • Reply
  BeautyFrique.com
  22 december 2012 at 15:39

  Mooie en erg gezellige foto’s :). Ik heb volgens mij dezelfde CHI. Ook roze en dan met siliconen strips aan de zijkant. Ik doe er nu twee jaar mee en ben er echt nog steeds zó blij mee. Alleen die siliconen strips zijn kapot.

  Wat fijn dat je eindelijk je Macbook hebt!! Ben jaloers ;)

  • Reply
   Aranka
   22 december 2012 at 18:44

   Ik heb een rode, dus denk niet dat ik dezelfde heb, haha!

 • Reply
  daniquevanvloten
  22 december 2012 at 15:53

  bne echt jaloers op je macbook !
  oeh en die panini broodjes zien er zooo lekker uit ! al zou ik wel de zalm verwisselen met ham want ik hou niet zo van zalm hihi (:

 • Reply
  linsloves
  22 december 2012 at 16:17

  Wat ziet dat er tof uit, zo’n hele steile staart <3
  Enne… ik heb nu zin in een panini met zalm ;)

 • Reply
  Hester
  22 december 2012 at 17:05

  Heel erg leuk om te zien! Ik heb die panini met zalm pas ook gemaakt, heerlijk. Dat ga ik vaker doen! Die kerstboom ziet er ook zo gezellig uit. Nog veel plezier met je MacBook! Dat er nog maar veel artikels op geschreven mogen worden :)

 • Reply
  Charlotte
  22 december 2012 at 18:17

  Superleuke foto’s weer Aranka<3
  Je bent zo mooie meid hihi.
  Echt te nice dat je een Macbook hebt! Veel plezier ermee.
  Mjum al dat eten ziet er heerlijk uit.
  Je hebt een mooie kerstboom!
  Liefsxxx

 • Reply
  Simone
  22 december 2012 at 19:00

  Eenmaal gewend aan een Mac wil je nooit meer anders, geloof me ;).

 • Reply
  Jana
  22 december 2012 at 20:41

  Leuke foto’s :D x

 • Reply
  Lifesplash
  22 december 2012 at 21:28

  JAAAAA Boonanza! Dat is echt heel leuk, hahahaha dat speelde ik vroeger ook vaak! Wat betreft je laptop is het echt netjes van ze dat ze nog wat geld teruggeven. Awesome dat je nu een MacBook hebt, ben stiekem wel jaloers lol. En ook benieuwd naar die swatches! :)

 • Reply
  aspasiablog
  22 december 2012 at 21:40

  Ooh, die panini met zalm ga ik binnenkort eens proberen!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  23 december 2012 at 10:49

  Wauw wat een geweldige aankopen voor jezelf zeg :)

 • Reply
  Kimberly
  23 december 2012 at 12:47

  Aaa die panini met zalm ziet er zo goddelijk uit. Ik. wil. het. nu! haha

 • Reply
  Miranda
  23 december 2012 at 12:51

  Wat een leuke foto’s. Zo’n kerstdorpje ziet er inderdaad erg mooi uit. En wat gaaf een macbook, lijkt mij zo fijn.

 • Reply
  talsbeauty
  23 december 2012 at 13:00

  Wat een leuke foto’s weer!

 • Reply
  Nicole
  12 april 2013 at 21:19

  Wauwie jou ogen op die eerste foto :O die kleuren staan echt supermooi bij jou ogen/huid/lipen/haar! Haha die kleuren staan dus gewoon helemaal perfect! En wat ben je knap zeg :O Ik ben jaloers :$ :)

 • Laat een reactie achter