Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #22

Er zijn weer heel wat dagen voorbij met een gezellige kerstsfeer. Ik neem jullie dan ook graag mee in mijn persoonlijke leven met dit keer natuurlijk wel een kersttintje. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd allemaal heb gedaan? Kijk dan zeker weer eventjes met me mee.

Toen er eindelijk sneeuw in Nederland lag had het die nacht zo hard gevroren dat de bomen er prachtig uitzagen met al die ijskristallen,

Mijn favoriete lunch op dit moment. Panini met zalm. Het is heel makkelijk te maken. Een afbakstokbrood door midden snijden een plak zalm er op en wat kruidenkaas, tomaatje erbij en klaar ben je.

Woehoe, eindelijk heb ik hem dan, mijn CHI stijltang!

Helemaal in mijn sas met mijn stijltang, ik gebruik hem bijna elke dag.En wat ik zo fijn vind aan een CHI is dat het mijn haar écht stijl maakt.

Het nieuwe YouTube is volgens mij niet op grote beeldschermen gemaakt.

Kerstdorp bij de ouders van mijn vriend thuis, vind het er zo gezellig uitzien!

Het eerste deel van mijn uitzet gekocht, een serviesset. Deze is van Jamie Oliver en kan je op dit moment bij de Albert Heijn halen, helaas had ik niet genoeg airmiles dus was het uiteindelijk nog best een duur grapje om hem helemaal compleet te krijgen, maar ik vind hem dan ook wel super mooi.

12:12 12-12-2012!

Chocolade aan het smelten voor de pindarotsjes, en wat waren ze lekker geworden, echt een aanrader om een keertje te maken.

Zelfgemaakte mihoen gemaakt, was echt heel erg lekker!

De grote kerstboom op het plein in Zwolle!

Samen met een vriendin gingen we eventjes bijkletsen bij Kletsen en Proeven in Zwolle. Onder het genot van een warme chocolademelk en een apfelstrudel natuurlijk.

Op kerstborrel bij Coty, echt ontzettend gezellig aangekleed was het en met heel veel lieve en leuke bloggers rond te tafel genieten van alle gezelligheid en lekkers natuurlijk. Erg leuk dat Coty een kerstborrel organiseerde :D

Op de terugweg van Amsterdam kwam ik langs Almere (met de nieuwe Hanzelijn) en op de heenweg zag ik dat de nieuwe Primark echt naast het station zat. Op de terugweg kon ik het dus niet laten eventjes langs te gaan en wat kleine dingetjes te shoppen. Ik moet zeggen dat dit echt een super mooie Primark is en zeker een aanrader om een keer heen te gaan.

Mijn nieuwe oorbellen in van de Primark en mijn nieuwe glittervestje aan van de Primark :D

Fusion of Dance Indoor, het was weer een mooi feestje. Helaas waren mijn voeten aan het einde van de nacht overleden en kon ik echt niet meer staan. Had ook al de hele dag gestaan op het werk dus die konden het niet meer aan op een gegeven moment.

Come to mommy. Jullie hebben het vast al wel een beetje meegekregen op Twitter ik heb eindelijk een MacBook en wel een MacBook Air. Mijn vorige laptop die ik had (waar ik ook erg blij mee was) was voor de vierde keer kapot binnen de garantie periode. Ik was het echt helemaal zat en ging weer terug naar de Media Markt. Hun zouden checken of hij werkelijk weer kapot was en ik kreeg een waardebon ter waarde van mijn aankoop bedrag terug, wat ik heel erg netjes vond want ik had hem al 1,5 jaar. Naar veel twijfelen besloot ik er behoorlijk wat geld bij te leggen en voor een Apple te gaan en tot nu toe heb ik daar nog geen spijt van gehad.

Cynthia vroeg of ik voor haar nagellak wilde swatchen en natuurlijk wil ik dat. Zo zat ik dus de hele ochtend met een stuk of 20 lakjes. Maar het resultaat is heel erg mooi geworden en je ziet alle mooie lakjes binnenkort op Misslipgloss verschijnen!

Gezellig op de bank werken aan mijn site met mijn nieuwe laptop en gezellig naast de kerstboom.

Ik vind altijd dat wij een hele gezellige kerstboom hebben, lekker van alles wat.

Boonanza weer een keer uit de kast gehaald. Vroeger speelde mijn zusje en ik dit vet vaak, het blijft een leuk spel.

Zien jullie de verschillen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Och, een Macbook. Hopelijk houdt mijn laptop het nog even uit, maar hierna koop ik ook graag eentje.
  Alleszins, erg leuke foto’s!

 2. Haha die layout van YT vind ik ook zo vaag, zelfs op mijn niet bijzonder grote laptopscherm is een heel stuk gewoon leeg. En mooie aankoop, een MacBook! Heb ook geen goede ervaring met HP haha.

 3. Ik ben vorige week zondag in de primark geweest maar dat glittervestje heb ik helaas over het hoofd gezien :(. Verder wil ik nu ook een CHI tang.. blogs lezen is echt niet best voor mn portemonnee ;)

 4. Mooie en erg gezellige foto’s :). Ik heb volgens mij dezelfde CHI. Ook roze en dan met siliconen strips aan de zijkant. Ik doe er nu twee jaar mee en ben er echt nog steeds zó blij mee. Alleen die siliconen strips zijn kapot.

  Wat fijn dat je eindelijk je Macbook hebt!! Ben jaloers ;)

 5. bne echt jaloers op je macbook !
  oeh en die panini broodjes zien er zooo lekker uit ! al zou ik wel de zalm verwisselen met ham want ik hou niet zo van zalm hihi (:

 6. Heel erg leuk om te zien! Ik heb die panini met zalm pas ook gemaakt, heerlijk. Dat ga ik vaker doen! Die kerstboom ziet er ook zo gezellig uit. Nog veel plezier met je MacBook! Dat er nog maar veel artikels op geschreven mogen worden :)

 7. Superleuke foto’s weer Aranka<3
  Je bent zo mooie meid hihi.
  Echt te nice dat je een Macbook hebt! Veel plezier ermee.
  Mjum al dat eten ziet er heerlijk uit.
  Je hebt een mooie kerstboom!
  Liefsxxx

 8. JAAAAA Boonanza! Dat is echt heel leuk, hahahaha dat speelde ik vroeger ook vaak! Wat betreft je laptop is het echt netjes van ze dat ze nog wat geld teruggeven. Awesome dat je nu een MacBook hebt, ben stiekem wel jaloers lol. En ook benieuwd naar die swatches! :)

 9. Wauwie jou ogen op die eerste foto :O die kleuren staan echt supermooi bij jou ogen/huid/lipen/haar! Haha die kleuren staan dus gewoon helemaal perfect! En wat ben je knap zeg :O Ik ben jaloers :$ :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *