Lief dagboek en lezeressen #20

Het einde van school is geweest tijd voor 6 maand stage en daarna nog de examens. Een hele omschakeling van elke dag naar school te gaan en om nu 6 maand thuis te zitten en aan mijn website te werken. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, kijk dan eventjes met me mee.

Eindelijk had ik mijn extensions in mijn haar, vond het er eigenlijk wel heel erg mooi uitzien. Maar moet nog wel eventjes oefenen met het er mooi uit te laten zien.

Ik ben gek op verse muntthee, gelukkig kan ik dat ontzettend goedkoop op school krijgen, namelijk voor maar € 0,75! Mocht ik dus eventjes op een lesuur moeten wachten of een afspraak geniet ik eventjes van een lekker bakje muntthee!

Soms heb je van die dingen die eigenlijk veel te duur zijn maar gewoon niet kan laten liggen. Daar was deze topcoat er eentje van. Eigenlijk vond ik hem veel te duur voor een nagellak, maar kon het niet laten om hem mis te lopen.

En dit is het resultaat, ik ben echt verliefd op deze topcoat!

Ik was in een creatieve bui en probeerde eens iets nieuws uit (nouja, ik had het nog nergens anders voorbij zien komen). Ik probeerde een soort van ijskristal nail-art na te maken, dit was het resultaat.

Thuis houden ze niet echt van buitenlands eten, maar ik wel heel erg. Als ik moet koken is het dan ook altijd een buitenlands gerecht. Dit keer koos ik voor spagetti, ik had dat in geen eeuwen meer gehad en vond het wel eens tijd om zelf een lekkere spagetti te maken, dus ik deed dat!

En dit was het resultaat, misschien ziet het er hier niet zo smakelijk uit, maar het was echt heerlijk!

’s Avonds wachtte ik op de bus naar de stad om naar de film Twilight te gaan. Ik wil niet veel over de film verklappen, maar ik vond hem een beetje tegenvallen. Maar wat me dus opviel in het bushokje was deze poster. Hallo het is bijna 2013 en komen ze met zo een bejaard mobieltje aan, dat kan ook niet meer hè!

Weekend en dat betekend lekkere drankjes! Mijn favoriet Bacardi Razz met 7up! Dit weekend niet uit geweest, maar lekker thuis met mijn vriend op de bank gehangen.

Stagedag 1 thuis, opruimen en alles ordenen zodat ik een goede werkplek heb. Ik ging samen met mijn moeder mijn hele kamer door. En daar kwam ik ineens een hele oude ID kaart van mezelf tegen, zie ik er niet schattig uit?

En ik had ook meteen een hele prullenmand met doosjes van duurdere cosmetica artikelen weggegooid. Ik kijk er toch nooit meer naar om en het neemt alleen maar ruimte in beslag, weg ermee dus!

Ik heb echt een zwak voor champignons, ik vind ze echt heerlijk. Mijn moeder had champignons mee laten in de jus van het vlees en dat is echt goddelijk, zo lekker!

Op sommige momenten verveel ik me en raad eens wat ik dan ga doen? Juist, overal sterretjes op tekenen en dan op het papiertje wat het dichtstbij ligt, achteraf kwam ik erachter dat het de bon was van mijn iPad, oeps…

Mijn schaal met parfums er maar weer eens bijgehaald. Eerst stonden ze tussen mijn kaarsen en vond dat niet zo een succes. De vorige keer paste al mijn geurtjes op dit blad maar nu helaas niet meer…

Dit is nu echt mijn favoriete outfit, mijn okergele broek met mijn blauwe blaadjes top erop en een lang vest! Alles is trouwens van EDC.

Als Aranka zin heeft in iets lekkers dan doe ik het ook. Ik besloot een zelfgemaakte panini te maken met zalm!

Op naar de stad om pasfoto’s te laten maken en een nieuwe ID kaart aan te vragen. Ik wilde naar de kamer van koophandel, maar daar heb je natuurlijk wel een geldig identiteitsbewijs voor nodig en die van mij was verlopen een paar maanden, dus tijd voor een nieuwe.

En dit is mijn foto geworden, niet echt een prachtige foto… Dus mijn ID kaart stoppen we maar weer ver weg in mijn portemonnee, haha!

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  Yara
  22 november 2012 at 07:07

  Ik vind je foto nog wel meevallen, hihi. Je spaghetti ziet er lekker uit, zelfs voor 7 uur ’s ochtends! Leuke diary weer ^_^

 • Reply
  pixelsbyemilia
  22 november 2012 at 07:11

  Ah heel leuk om te zien! Verse muntthee voor €0,75 is echt een goeie deal haha, bij mij op school kost dat het dubbele! Maar goed, ik ben allang al blij dat ze het op school verkopen hihi, zo lekker :)

 • Reply
  Charile
  22 november 2012 at 07:17

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Lifesplash
  22 november 2012 at 07:24

  Leuke foto’s! Verse muntthee is heeerlijk hè? Vaak is het ook nog wel veel duurder, maar jij hebt het wel lekker cheap. :D Oh en toen jij ieniemini was zag jij er echt cute uit, hahah. Superlief. En spaghetti is lekker hè? Mijn favoriete eten, nomnomnom

 • Reply
  xxxcharr
  22 november 2012 at 07:42

  Superleuke foto’s.
  Aahw die kinderfoto van jou^^ cute De topcoat is ook erg pretty! <3
  Leuke outfit inderdaad! yumm verse muntthee is heerlijk!
  x

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  22 november 2012 at 07:49

  Leuke foto’s! Je was wel echt heel schattig vroeger haha!

 • Reply
  Hester
  22 november 2012 at 07:53

  Zo leuk om te zien altijd :) Pasfoto’s laten maken is altijd een soort van ramp, haha! Ik heb aan mijn moeder gevraagd of ze even zalm wil kopen, dan kan ik in ’t weekend misschien je zalmpanini maken. En die SMS-alert reclame, ik vind dat ook een beetje stom, doe gewoon een touchscreen mobiel met een groter scherm dan kan ik het tenminste nog een beetje lezen!

 • Reply
  Jewelyz
  22 november 2012 at 08:11

  Leuk weer om te lezen! Je eetfoto’s zien er ook heerlijk uit :-)

 • Reply
  Mariska
  22 november 2012 at 09:20

  Leuke foto’s! Champignons zijn ook zo goddelijk lekker, die liefde deel ik met je :D

 • Reply
  Marjolein
  22 november 2012 at 09:28

  Leuk om te zien weer! Haha die ID kaart foto’s zijn echt altijd om te huilen :’).

 • Reply
  Nadine
  22 november 2012 at 09:34

  Haha, ik dacht exact het zelfde bij dat telefoon hokje laatst.. Alleen natuurlijk voor de mensen zoals mij, zonder smartphone, hebben ze het gedaan. ;p. Wat was je een dropje zeg vroeger, nu nog steeds hoor maar je snapt hem!

 • Reply
  Natascha
  22 november 2012 at 09:36

  Ik denk dat ze expres voor een ouder toestel voor die SMS alert reclame hebben gekozen omdat ook ouderen onder de doelgroep vallen en Opa & Oma hebben meestal geen smartphone maar zo’n heerlijk ouderwetse Nokia als mobieltje ;)

  Je muntthee en spaghetti zien er trouwens heerlijk uit! :)

 • Reply
  Esmay
  22 november 2012 at 09:50

  Tof om te zien! Die doosjes van luxe producten weggooien moet ik ook maar eens doen .. Ik kijk er ook niet naar om maar stiekem vind ik het zoo zonde haha!

 • Reply
  martinaa89
  22 november 2012 at 10:02

  wow wat een goede deal die muntthee!

 • Reply
  xaveenia
  22 november 2012 at 10:11

  Leuke foto’s allemaal! Ik heb gelijk zin in muntthee :)

 • Reply
  mysupersweetlife
  22 november 2012 at 10:39

  Weer hele leuke foto`s! Ik heb nog nooit munt thee gehad maar het lijkt me wel erg lekker! Die opi nagellak is zo mooi!
  liefs

 • Reply
  Lin
  22 november 2012 at 10:41

  Die broodjes met zalm en roomkaas zijn zoooo lekker!
  Altijd leuk om te zien, deze posts. Was het gelukt bij de kvk?

 • Reply
  talsbeauty
  22 november 2012 at 10:56

  Leuke foto’s en je eet foto’s zien er erg lekker uit

 • Reply
  Laura
  22 november 2012 at 11:00

  Yay, leuke post :D Die nagellak met bubbeltjes blijft echt super <3

 • Reply
  Kimberly
  22 november 2012 at 13:40

  Leuke post!! :D Hoe bevalt het om stage te lopen bij jezelf?

 • Reply
  Amy
  22 november 2012 at 14:35

  Weer erg leuk om dit te zien! Echt gaaf dat je stage mag lopen bij jezelf, bevalt zeker wel?

 • Reply
  beautyblogangelique
  22 november 2012 at 15:07

  Leuke foto`s, nu heb ik zin in verse mint thee haha

 • Reply
  Yasmine
  22 november 2012 at 15:11

  Mooie broek, staat je ook goed die outfit.

 • Reply
  lovethatmakeup
  22 november 2012 at 15:31

  Verschrikkelijk ID foto’s! Gelukkig mocht ik nog wel een beetje lachen. Maar altijd oncharmant.

 • Reply
  Jesdiny
  22 november 2012 at 15:58

  Leuk die foto’s! Ben zelf ook helemaal gek op muntthee. Zo lekker!

 • Reply
  Danielleeee
  22 november 2012 at 16:12

  Leuke foto’s, en heerlijke muntthee ik koop zelf wel eens munt bij de winkel en dan beetje honing erin ! Jam !

 • Reply
  Marieke & Deborah
  22 november 2012 at 16:20

  leuke nail arts!

 • Reply
  beautybysacha
  22 november 2012 at 16:22

  Wat kan jij mooi sterretjes tekenen! Haha toen ik het zag ging ik het ook meteen doen :)

 • Reply
  Maud
  22 november 2012 at 16:50

  Aww die foto op je oude ID, cute! Herkenbaar al die lege doosjes, het wordt tijd dat ik ook weer eens een lading wegdoe, het is eigenlijk zo overbodig om te bewaren.

 • Reply
  Eva
  22 november 2012 at 17:34

  Ik heb de tutorial van je ijsnagels gekeken en ik vond ‘m superleuk! Misschien eens voor een speciaal event ofzo?
  De extensions zien er goed uit! En waaat wij krijgen helemaal geen thee op school! Waarschijnlijk doen ze dat om mij weg te houden bij de kantine ;)

 • Reply
  kelly
  22 november 2012 at 18:05

  Mooi verhaal weer. Succes de komende maanden. X

 • Reply
  annemarie
  22 november 2012 at 19:21

  Leuk om te lezen:)!

 • Reply
  Tedje
  22 november 2012 at 19:37

  Altijd leuk om een kijkje in je leven te nemen!

 • Reply
  Jana
  22 november 2012 at 19:58

  Leuke foto’s :D x

 • Reply
  Eva
  22 november 2012 at 20:08

  Leuke foto’s, ik vind een kijkje in iemands leven altijd leuk!

 • Reply
  dita
  22 november 2012 at 21:40

  Leuk!

 • Reply
  Moniek
  22 november 2012 at 23:30

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Alyssa
  25 november 2012 at 17:26

  Ik vind je ID-kaart-foto mooi geworden hoor!

 • Reply
  Noor
  27 november 2012 at 15:25

  Leuke foto’s! En wat was jij schattig vroeger haha.

 • Laat een reactie achter