Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #20

Het einde van school is geweest tijd voor 6 maand stage en daarna nog de examens. Een hele omschakeling van elke dag naar school te gaan en om nu 6 maand thuis te zitten en aan mijn website te werken. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, kijk dan eventjes met me mee.

Eindelijk had ik mijn extensions in mijn haar, vond het er eigenlijk wel heel erg mooi uitzien. Maar moet nog wel eventjes oefenen met het er mooi uit te laten zien.

Ik ben gek op verse muntthee, gelukkig kan ik dat ontzettend goedkoop op school krijgen, namelijk voor maar € 0,75! Mocht ik dus eventjes op een lesuur moeten wachten of een afspraak geniet ik eventjes van een lekker bakje muntthee!

Soms heb je van die dingen die eigenlijk veel te duur zijn maar gewoon niet kan laten liggen. Daar was deze topcoat er eentje van. Eigenlijk vond ik hem veel te duur voor een nagellak, maar kon het niet laten om hem mis te lopen.

En dit is het resultaat, ik ben echt verliefd op deze topcoat!

Ik was in een creatieve bui en probeerde eens iets nieuws uit (nouja, ik had het nog nergens anders voorbij zien komen). Ik probeerde een soort van ijskristal nail-art na te maken, dit was het resultaat.

Thuis houden ze niet echt van buitenlands eten, maar ik wel heel erg. Als ik moet koken is het dan ook altijd een buitenlands gerecht. Dit keer koos ik voor spagetti, ik had dat in geen eeuwen meer gehad en vond het wel eens tijd om zelf een lekkere spagetti te maken, dus ik deed dat!

En dit was het resultaat, misschien ziet het er hier niet zo smakelijk uit, maar het was echt heerlijk!

’s Avonds wachtte ik op de bus naar de stad om naar de film Twilight te gaan. Ik wil niet veel over de film verklappen, maar ik vond hem een beetje tegenvallen. Maar wat me dus opviel in het bushokje was deze poster. Hallo het is bijna 2013 en komen ze met zo een bejaard mobieltje aan, dat kan ook niet meer hè!

Weekend en dat betekend lekkere drankjes! Mijn favoriet Bacardi Razz met 7up! Dit weekend niet uit geweest, maar lekker thuis met mijn vriend op de bank gehangen.

Stagedag 1 thuis, opruimen en alles ordenen zodat ik een goede werkplek heb. Ik ging samen met mijn moeder mijn hele kamer door. En daar kwam ik ineens een hele oude ID kaart van mezelf tegen, zie ik er niet schattig uit?

En ik had ook meteen een hele prullenmand met doosjes van duurdere cosmetica artikelen weggegooid. Ik kijk er toch nooit meer naar om en het neemt alleen maar ruimte in beslag, weg ermee dus!

Ik heb echt een zwak voor champignons, ik vind ze echt heerlijk. Mijn moeder had champignons mee laten in de jus van het vlees en dat is echt goddelijk, zo lekker!

Op sommige momenten verveel ik me en raad eens wat ik dan ga doen? Juist, overal sterretjes op tekenen en dan op het papiertje wat het dichtstbij ligt, achteraf kwam ik erachter dat het de bon was van mijn iPad, oeps…

Mijn schaal met parfums er maar weer eens bijgehaald. Eerst stonden ze tussen mijn kaarsen en vond dat niet zo een succes. De vorige keer paste al mijn geurtjes op dit blad maar nu helaas niet meer…

Dit is nu echt mijn favoriete outfit, mijn okergele broek met mijn blauwe blaadjes top erop en een lang vest! Alles is trouwens van EDC.

Als Aranka zin heeft in iets lekkers dan doe ik het ook. Ik besloot een zelfgemaakte panini te maken met zalm!

Op naar de stad om pasfoto’s te laten maken en een nieuwe ID kaart aan te vragen. Ik wilde naar de kamer van koophandel, maar daar heb je natuurlijk wel een geldig identiteitsbewijs voor nodig en die van mij was verlopen een paar maanden, dus tijd voor een nieuwe.

En dit is mijn foto geworden, niet echt een prachtige foto… Dus mijn ID kaart stoppen we maar weer ver weg in mijn portemonnee, haha!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Ah heel leuk om te zien! Verse muntthee voor €0,75 is echt een goeie deal haha, bij mij op school kost dat het dubbele! Maar goed, ik ben allang al blij dat ze het op school verkopen hihi, zo lekker :)

 2. Leuke foto’s! Verse muntthee is heeerlijk hè? Vaak is het ook nog wel veel duurder, maar jij hebt het wel lekker cheap. :D Oh en toen jij ieniemini was zag jij er echt cute uit, hahah. Superlief. En spaghetti is lekker hè? Mijn favoriete eten, nomnomnom

 3. Zo leuk om te zien altijd :) Pasfoto’s laten maken is altijd een soort van ramp, haha! Ik heb aan mijn moeder gevraagd of ze even zalm wil kopen, dan kan ik in ’t weekend misschien je zalmpanini maken. En die SMS-alert reclame, ik vind dat ook een beetje stom, doe gewoon een touchscreen mobiel met een groter scherm dan kan ik het tenminste nog een beetje lezen!

 4. Haha, ik dacht exact het zelfde bij dat telefoon hokje laatst.. Alleen natuurlijk voor de mensen zoals mij, zonder smartphone, hebben ze het gedaan. ;p. Wat was je een dropje zeg vroeger, nu nog steeds hoor maar je snapt hem!

 5. Ik denk dat ze expres voor een ouder toestel voor die SMS alert reclame hebben gekozen omdat ook ouderen onder de doelgroep vallen en Opa & Oma hebben meestal geen smartphone maar zo’n heerlijk ouderwetse Nokia als mobieltje ;)

  Je muntthee en spaghetti zien er trouwens heerlijk uit! :)

 6. Tof om te zien! Die doosjes van luxe producten weggooien moet ik ook maar eens doen .. Ik kijk er ook niet naar om maar stiekem vind ik het zoo zonde haha!

 7. Weer hele leuke foto`s! Ik heb nog nooit munt thee gehad maar het lijkt me wel erg lekker! Die opi nagellak is zo mooi!
  liefs

 8. Aww die foto op je oude ID, cute! Herkenbaar al die lege doosjes, het wordt tijd dat ik ook weer eens een lading wegdoe, het is eigenlijk zo overbodig om te bewaren.

 9. Ik heb de tutorial van je ijsnagels gekeken en ik vond ‘m superleuk! Misschien eens voor een speciaal event ofzo?
  De extensions zien er goed uit! En waaat wij krijgen helemaal geen thee op school! Waarschijnlijk doen ze dat om mij weg te houden bij de kantine ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *