Lief dagboek en lezeressen, #2

Vandaag weer een lief dagboek en lezeressen! Ik heb jullie natuurlijk weer het een en ander te vertellen dus dat komt allemaal aan bod in dit artikel. Ik heb weer een aantal dingen meegemaakt en een paar dingen die ik met jullie wil delen. Benieuwd, lees dan snel eventjes mijn dagboek berichtje!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, jullie merken het vast wel. Mijn artikelen staan een stuk later online dan normaal of het is een beetje een saai artikel. Ik heb het ontzettend druk eigenlijk op het moment. Ik ga gewoon elke dag naar school en alle vrije tijd die ik heb gaat meestal op in werken bij de Albert Heijn. En de vrije tijd die ik dan nog heb gaat op aan vriendinnen en mijn website. Helaas kom ik ’s avonds pas aan mijn website toe en dan kan ik helaas geen foto’s meer maken of ben ik zo moe dat ik even geen zin meer heb om achter de computer de kruipen en een artikel te schrijven. Hier baal ik echt ontzettend van want mijn site gaat net zo goed en ik wil gewoon mooie artikelen elke dag online kunnen zetten!

En helaas, ik denk dat het straks alleen nog maar erger gaat worden als ik full time stage ga lopen bij De Nieuwe Zaak, dan zit ik daar gewoon 40 uur per week en de hele zaterdag werk ik dan gewoon bij de Appie. Met andere woorden de zondag is mijn enige dag rust. Ik ben benieuwd hoe het dan zal gaan met mijn website. Maar misschien valt het straks allemaal wel goed te combineren.

Ennnn, ik ben in de winning mood! Ik heb even in 2 weken tijd een elektrische tandenborstel bij de Wehkamp gewonnen om uit te testen en een epileer aparaat van Braun om ook te testen. Alleen mijn epileer apparaat heb ik helaas nog niet binnen. En ik kan jullie nu al over die tandenborstel vertellen. Het is echt waar wat ze in de reclame zeggen over het tandarts schone gevoel. Ik heb volgens mij nog nooit zulke mooie en schone tanden gehad, wat een uitvinding!

Ook dook ik met mijn moeder de oude foto doos in, nouja doos… Meer de hardeschijf waar allemaal oude foto’s op stonden en daar kwam ik deze ontzettend charmante foto van mij tegen. Ik was hier 11 jaar, haha! Ik moet wel zeggen dat ik echt ontzettend veranderd bent. Sommige mensen lijken ontzettend op hoe ze er vroeger uitzagen maar ik vind dat ik echt totaal niet lijk. Maar het was leuk om weer alle oude foto’s te zien en daarvan te kunnen genieten en leuke herinneringen op te kunnen halen!

De laatste tijd ben ik ook echt trots op mijn foto’s op de website! Ik vind mooie foto’s op een website echt een pro. Ik geef eerlijk toe, ik ben echt een plaatjes mens en niet echt een tekst lezer. Dus op andere websites kijk ik eigenlijk altijd alleen naar de foto’s en als die niet echt goed zijn vind ik de site ook echt een stuk minder. Je kan er wel lappen met tekst bij zetten maar dat trekt gewoon niet de aandacht. Ja ja, ik heb iets geleerd op mijn opleiding! Plaatjes is het antwoord!

En dat was het wel een beetje voor deze keer, mochten jullie vragen hebben ofzo dan mag je die me natuurlijk altijd stellen!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Manon
  16 november 2011 at 13:49

  Je gaat het zwaar krijgen bij de nieuwe zaak.. Poeh poeh. Maar wel leuk dat je in de winning mood bent! En het geeft niks dat je artikelen laat online staan.. Als ze er maar komen toch. Ookal staan er een paar dagen geen artikelen, ik kijk dan gewoon naar je oude artikelen!

 • Reply
  Yak Man
  16 november 2011 at 15:20

  wow, je krijgt het wel heel erg druk zeg! het maakt niks uit hoe laat je artikel online komt ^^. Natuurlijk mag je trots zijn op jezelf dat je foto’s zo mooi zijn :D. ben erg benieuwd naar je review!

 • Reply
  Bonnie
  16 november 2011 at 15:45

  Druk leventje! Maar ik vind juist dat jij echt ontzettend veel lijkt op hoe je nu bent, nauwelijks iets veranderd, leuk om te zien!

 • Reply
  Nannick
  16 november 2011 at 16:48

  Wow vet druk schema. Succes meid! En je foto’s zijn er inderdaad beter op geworden ;)

 • Reply
  Miranda
  16 november 2011 at 18:30

  druk schema zeg. Je mag zeker trots zijn op je foto’s, ze zien er echt mooi uit!

 • Reply
  LottedeJ
  16 november 2011 at 18:31

  Succes met alles! Ik vind je foto’s trouwens echt prachtig de laatste tijd, good job! Je lijkt nog best op die foto hoor, hihi.

 • Reply
  roos
  17 november 2011 at 15:11

  Ik vind het altijd heel leuk om zo’n update te lezen! Vervelend dat je het zo druk hebt maar het gaat je lukken hoor en wat minder artikelen op de site is helemaal niet erg, ik weet zeker dat je geen bezoekers gaat verliezen. Mij in ieder geval niet.

 • Reply
  Tessa
  17 november 2011 at 15:30

  Voor je foto’s mag je jezelf echt een super dik compliment geven. Daar mag je ook echt oprecht trots op zijn. Jouw site vind ik zo chique en heeft echt een hoogwaardige uitstraling, ook met name door de foto’s. Keep up the good work! :D

 • Reply
  Daniëlle
  18 november 2011 at 19:00

  Plaatjes kijken doe ik ook het meeste :) Pas als ik daarna geïnteresseerd ben in het product lees ik een review! Je foto’s zijn inderdaad erg goed! :) Ben nu ook heel benieuwd naar die tandenborstel,haha! En je epileer systeem.. Een vriendin mocht het een keer bij mij doen omdat ik er van overtuigd was dat het geen pijn deed, wenkbrauwen epileren vond ik namelijk amper pijn doen, pfoe, dat heb ik geweten. Twee haren en je hebt me aan het gillen :P

 • Laat een reactie achter