Lief dagboek en lezeressen, #3

Het is natuurlijk vakantie en daar geniet ik echt met volle teugen van, zoals jullie ook wel kunnen merken aan de website, er staan laat of geen artikelen online. Ik wil gewoon nog een weekje genieten want volgende week gaat het echte leven beginnen een 40 uurige stage week en dan ook nog eens een bijbaantje hebben en een site runnen. En als je me op Twitter volgt is het je vast niet ontgaan dat ik een iPhone heb dus lekker kan instagrammen van elk moment, dus ik show jullie mijn vakantie!

Natuurlijk is het kerst geweest, daar heb ik jullie al het één en ander over verteld, ik heb gezellig met mijn eigen gezin gegeten en ook nog met familie, het was gewoon erg gezellig. Ben ’s avonds op tweede kerstdag nog lekker de stad ingeweest om hem gepast af te sluiten in de kroeg.

De dagen erna heb ik lekker mogen genieten achter de kassa bij de Albert Heijn, dus dit waren helaas niet echt boeiende of gezellige dagen..

Mijn vriendin en ik die van die soort sterretjes vast houden.

En dan hebben we natuurlijk oud en nieuw, dit was het eerste jaar dat ik niet thuis was met oud en nieuw maar het met vrienden heb gevierd en dat beviel me echt reuze goed! Het was enorm gezellig en hebben het gewoon ontzettend leuk gehad.

Natuurlijk hoort er de volgende dag ook nog een nieuwjaarsborrel bij. Elke nieuwjaarsdag brengen we door bij mijn opa en oma en dit jaar natuurlijk weer. Het was weer erg gezellig met veel hapjes en drankjes en natuurlijk de hele familie!

Na al die feestdagen ben je natuurlijk helemaal kapot dus heb heerlijk uitgebrakt in bed, ik hou echt van mijn lekkere bedje met mijn mooie dekbedovertrek!

WordPress en Jetpack hadden ook een cadeautje voor me, ze hebben voor elk account een leuk overzichtje gemaakt met gegevens over je site en dit is een stukje van mijn website, leuk om te lezen toch!? Ik heb het best aardig gedaan vorig jaar al zeg ik het zeld!

Vandaag was ik met mijn vriendin bij de Jumbo en daar lag knetter chocolade van de Smurfen! Ik had dat vroeger als klein meisje gewoon altijd, ik vind het echt zo leuk dat het gewoon nog steeds bestaat! En dat knetterde gevoel is zo apart en je hoort het gewoon kraken in je mond, echt weird.

En als afsluiter de baby cavia’s bij mijn vriendin! Ze zijn hier nog geen dag oud en ze zijn zo ontzettend schattig, het liefste nam ik ze gewoon allemaal mee naar huis, wat een dotjes!

Dit was voor zover mijn vakantie, ik zal jullie over het volgende deel nog wel op de hoogte houden als jullie dat leuk vinden om te lezen. Maar nu moet ik me echt een dag goed op de site focussen want daar moet ook aandacht aan besteed worden!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Jennifer
  3 januari 2012 at 19:48

  Wat een lieve caafjes! Ik heb er zelf ook een van al ruim 7 jaar en wat een gigantische pluizenbol is dat geworden zeg. Aan d’r vachtje kun je echt zien dat ze oud is. Maar die baby’s zien er nog zo lief en glad uit. Echt cute!

 • Reply
  Elien
  3 januari 2012 at 19:55

  cute cavia’s!!

 • Reply
  Manon
  3 januari 2012 at 19:55

  Zo cute die baby cavia’s! Lief om te zien

 • Reply
  Sonja
  3 januari 2012 at 19:59

  Leuke foto’s! <3

 • Reply
  Chantal
  3 januari 2012 at 20:01

  Geniet nog lekker van je vakantie! :-)

 • Reply
  Paola
  3 januari 2012 at 20:35

  Wat een schatjes!

 • Reply
  Yara
  3 januari 2012 at 20:50

  Aah wat leuk om te lezen :) Geniet lekker van je vakantie meid!

 • Reply
  Joyce
  3 januari 2012 at 21:22

  Je hebt het ook zeker verdiend om lekker te genieten van je vakantie, dan kun je erna weer twee keer zo hard ertegenaan! Leuk dat je zulke persoonlijke ‘dagboekjes’ met ons deelt.

 • Reply
  Miranda
  3 januari 2012 at 21:30

  Wat leuk om zo te zien zeg, geniet nog lekker van je vakantie!

 • Reply
  Mandy
  3 januari 2012 at 21:38

  Ahh zo schattig die cavia’s;)

 • Reply
  Lisanne
  3 januari 2012 at 22:00

  Wat een superleuk artikel Aranka! Ik vind dit echt leuk om te zien.
  En wat toevallig, die knetterstokjes had ik laatst ook weer gekocht en uitgedeeld aan mijn vrienden, bracht goede herinneringen op. Ze zijn zo lekker, alleen gek dat het door blijft knetteren in je keel, als je weet wat ik bedoel, dat voelt niet zo fijn, ghehe!

 • Reply
  K
  3 januari 2012 at 23:41

  Agod die cavia’s! Leuk dat je zo’n dagboek bijhoudt! Ik kijk trouwens elke dag wel een paar keer op je blog maar heb eigenlijk nog nooit gereageerd :) xx

 • Reply
  LottedeJ
  4 januari 2012 at 12:29

  Dat ziet er leuk uit! Ah, schattig zeg, die babycavia’s!

 • Reply
  roos
  4 januari 2012 at 12:36

  ah die cavia’s!
  vroeger at ik die smurfen dingen ook altijd, maar ik kan ze nooit meer ergens vinden..

  • Reply
   Aranka
   4 januari 2012 at 13:04

   Ik heb ze bij de Jumbo gekocht!

 • Reply
  jenna
  4 januari 2012 at 14:15

  Leuk dat je een iPhone hebt!
  Ik wil er zelf ook graag 1~
  waar heb je je iPhone gekocht?
  (aww cute die caviaatjes!)

 • Reply
  Nannick
  4 januari 2012 at 16:08

  Leuk om te zien. Hoe heet je op instagram?, dan ga ik je volgen :)

 • Reply
  Wiesje
  4 januari 2012 at 18:49

  aawhhh die cavia’s! Hhihi zo cute.
  die chocolade is ooonwijsss lekker mmmm

 • Reply
  Amanda
  4 januari 2012 at 20:34

  Ik kan de meeste fotos niet zien!

 • Reply
  Sophie
  5 januari 2012 at 20:37

  Knetterchocolaaaaa. Die at ik vroeger altijd, hihi :)

 • Laat een reactie achter