Lief dagboek en lezeressen #18

Weer een aantal weken zijn voorbij met verrassend goed weer dus het is weer tijd om jullie mee te nemen in mijn persoonlijke leven. Ik heb weer een aantal leuke dingen mogen doen maar eigenlijk ben ik vooral ook veel thuis geweest omdat ik nu al weer dan een week met een behoorlijke verkoudheid zit. Het begon met een verstopte neus maar nu hoest ik de longen uit mijn lijf. Maar dat ter zijde, kijk mee!

De hond van mijn vriend Cassy wou heel erg graag aandacht, lekker met haar kop op schoot en dan aaien. Alleen toen vond ik dat niet zo een goed idee, ze was helemaal nat van de regen! Alleen zij was het er niet helemaal mee eens, zie dat koppie!

Dat weekend waren we er met de hele familie even lekker tussenuit! Lekker in een huisje in Drenthe, het was lekker rustig op het park dus wij hadden heerlijk uitzicht. We hadden ook nog eens mazzel dat het heerlijk weer was dat weekend!

Ook kwamen we op een steen een bijzonder beest tegen, nou ja zo bijzonder is hij niet maar wel de grootte! Hij was namelijk zo groot als drie vingers bij elkaar. Brrr, daar wil ik niet door gestoken worden.

Mijn oma trakteerde in het huisje op heerlijke petit fourtjes!

Op naar de brillenman! Of beter gezegd mijn vader, helaas waren mijn ogen iets achteruit gegaan en heb ik nu – 4.50. Ik voel me echt blind worden.

Samen reisde ik met Tim af naar Emst waar de Veluwse Bronnen zijn, daar hadden we een persevent van Kneipp!

En dat persevent ging over de Kuurtuin, een tuin dat erg goed moet zijn voor de doorbloeding van je voeten en benen. Hier op de foto zijn we in actie in de tuin, samen met Tim en Vera!

Paprika bijzonder? Bij mijn vriend maakte in een shoarma pizza alleen hun hadden de paprika ingevoren, een paar minuten later zag hij er wel heel apart uit!

Mijn beste aankoop in tijden (na mijn iPad) een tosti ijzer! Ik ben echt gek op tosti’s maar wij thuis maakte ze altijd in de pan en dat vind ik helemaal niet zo lekker. Daarom vond ik dat het tijd werd voor zo een apparaat!

Hmmm, tosti pesto, salami en kaas!

Pakketjes dag! Ik berg het altijd meteen op in mijn nog te testen lade, zodat ik weet wat ik gehad heb en nog niet!

’s Avonds had ik een interview met drie meiden van het Windesheim, wat echt ontzettend leuk en gezellig was. Helaas was ik wel behoorlijk aan de zieke kant, maar volgens mij was het goed gegaan!

Dit kwam voorbij op NU.nl, ik moest wel even lachen hoor.

Nieuwe Kate lipsticks binnen van Rimmel en ik vind ze echt geweldig!

Kleine sneak peak van mijn nieuwe layout. Aangezien er binnenkort best wel spannende dingen in de planning staan wil ik een hele frisse start maken en daar hoort ook een nieuwe layout bij. Omdat ik dit helaas zelf niet kan ( niet zoals ik het graag zou willen) laat ik hem maken! En nu kan ik niet wachten tot hij klaar is en online kan.

Het kan weer, gezellig de kaarsjes aan in mijn kamer!

Mijn nieuwe Brrr sjaal! Ik vind hem echt goddelijk en echt heerlijk warm.

Echt mijn favoriete broodbeleg, balkenbrij! Heel veel mensen kennen het niet en hoeven het al niet omdat het er niet heel erg lekker uit ziet maar het is gewoon als of engeltjes over mijn tong heen lopen.

Gisteren was ik naar de Primark geweest in Rotterdam maar we kwamen eigenlijk van een koude kermis thuis. Het was echt niet normaal druk en er was echt helemaal niks aan. We hadden ons mandje met een aantal dingen gevuld waarvan we dachten, hier gaan we niet zo lang voor in de rij staan. We dumpten ergens ons mandje keken nog even rond in het Alexandrium en gingen weer met de trein naar huis.

Omdat mijn verkoudheid nog steeds niet over is en ik ’s nachts echt alleen maar wakker lig werd het weer eens tijd voor de codeïne… Overdag wil ik dit niet innemen omdat ik er echt een beetje high van word. Maar ’s nachts wil ik nog wel eens een pilletje nemen. Gelukkig heb ik vannacht goed doorgeslapen en geen hoestbuien gehad!

Dat waren mijn foto’s weer! Hopelijk vonden jullie het leuk en tot de volgende ‘Lief dagboek en lezeressen’!

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Yara
  25 oktober 2012 at 09:50

  Leuke diary weer, balen dat de primark niks was.. Sterkte nog met je verkoudheid! X

 • Reply
  Ellis
  25 oktober 2012 at 09:50

  Oei, ben je niet bang dat je geuren slecht worden zo bij die kaarsen?

 • Reply
  Kelly
  25 oktober 2012 at 09:51

  Wat een ontzettend leuke foto’s! Het Kneipp event ziet er erg interessant uit, leuk zeg!
  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe layout, wat fijn dat iemand anders je daarbij gaat helpen!

 • Reply
  Anne Solveig
  25 oktober 2012 at 09:52

  Jammer van de Primark! Verder hele mooie foto’s.

 • Reply
  Chantal
  25 oktober 2012 at 09:56

  Leuke foto’s weer Aranka en beterschap!

 • Reply
  Maaike
  25 oktober 2012 at 10:02

  Leuke foto’s, ben benieuwd naar de nieuwe layout! En snel beter worden!

 • Reply
  Esmay
  25 oktober 2012 at 10:04

  Ben benieuwd naar je nieuwe layout ! Looking good already! :D
  En veel beterschap <3

 • Reply
  lin
  25 oktober 2012 at 10:04

  Wat zonde dat het zo druk was bij Primark! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de balkenbrij er toch ook echt een beetje nasty uit vind zien… ;)

  Enne, beterschap!

 • Reply
  Charile
  25 oktober 2012 at 10:08

  Leuke foto’s weer :D Dat beest is echt eng! ^^

 • Reply
  Lifesplash
  25 oktober 2012 at 10:11

  Heerlijk zo een post! Ik ben echt benieuwd naar je nieuwe layout, oeeeeh haha. En heel veel beterschap *geeft bosje bloemen als soort trots*, hihi. Balkenbrij ken ik ook niet, bah ziet er eerlijk gezegd ook een beetje nasty uit zoals Lin al zegt, haha. Die hond van Cassy is trouwens echt een schatje, wat een cutie. Die oogies!! aaah adorable.

  • Reply
   Aranka
   25 oktober 2012 at 10:12

   Ja, Cassy is echt een schatje (zo heet de hond trouwens;))!

 • Reply
  Maaike
  25 oktober 2012 at 10:19

  Die nieuwe layout ziet er gaaf uit!

 • Reply
  Hester
  25 oktober 2012 at 11:28

  Hartstikke leuk om te lezen weer, ik ben superbenieuwd naar je nieuwe lay-out!

 • Reply
  Mariska
  25 oktober 2012 at 11:30

  Ben benieuwd naar de nieuwe layout en de nieuwe plannen! :)
  Veel beterschap!

 • Reply
  Moniek
  25 oktober 2012 at 11:33

  Die Primark is altijd zo ziek druk, echt jammer.

 • Reply
  Milou
  25 oktober 2012 at 11:38

  Leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe lay-out :-) En dat balkenbrij vind ik er altijd nog bijzonder uitzien.. misschien moet ik het gewoon maar eens proberen!

 • Reply
  Sophia
  25 oktober 2012 at 15:10

  Leuke foto’s heb je weer gemaakt!
  Beterschap <3

 • Reply
  Kelly
  25 oktober 2012 at 15:49

  Balkenbrij, ik heb het toevallig een paar weken terug voor het eerst gegeten. Smaakte best goed!
  Leuke foto’s verder! Beterschap!

  x

 • Reply
  dita
  25 oktober 2012 at 18:14

  Leuke foto’s

 • Reply
  Jana
  25 oktober 2012 at 19:29

  Leuke foto’s :D x

 • Reply
  Tedje
  25 oktober 2012 at 20:19

  ziet er leuk uit!

 • Reply
  Catharina
  25 oktober 2012 at 21:36

  ik ben echt benieuwd naar jouw nieuwe lay-out!

 • Reply
  Miss Mags
  25 oktober 2012 at 21:40

  Wat een hele lieve hond zeg. En leuke fotos.

  Liefs Miss Mags

 • Reply
  Joyce
  25 oktober 2012 at 22:09

  Beterschap Aranka! <3 Ik ben ontzettend benieuwd naar je nieuwe lay-out!

 • Reply
  Nicolien
  26 oktober 2012 at 11:44

  Beterschap! Ik heb zelf ook sterkte -4,50 en -4,75, dus ik snap wat je bedoeld met blind zijn haha. Ik ben woensdag naar de Primark geweest in Rotterdam. Het is daar altijd superdruk ;) Maar ik vind het niet kunnen dat iedereen zomaar de kleren en mandjes vol kleren die hij niet hoeft maar neergooit op de grond. Dat doe je toch ook niet in een normale winkel?!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  26 oktober 2012 at 14:00

  Haha die foto van jou Tim en Vera, grappig zo’n apart event.

 • Reply
  Mariel
  26 oktober 2012 at 20:46

  Leuke foto’s! Wat een leuke hond :)

 • Reply
  Femke
  29 oktober 2012 at 10:18

  Superleuke foto’s weer! Haha, die foto van jou, Tim en Vera is echt leuk, gave actie foto inderdaad ;)

 • Laat een reactie achter