Lief dagboek en lezeressen #17

Er zijn weer twee weken voorbij dat betekend dat ik jullie weer met me mee ga nemen in mijn persoonlijke leven. Benieuwd wat me de afgelopen tijd weer heeft bezig gehouden kijk dan zeker eventjes met me mee naar de foto’s die ik heb gemaakt. Misschien heb je het allemaal wel kunnen volgen op Twitter maar het is altijd wel leuk om het even in een overzichtje te zien en met een kleine uitleg erbij.

De H&M catalogus viel op de deurmat en was meteen verliefd op deze jurk van Lana Del Ray, helaas heb ik hem niet gekocht omdat hij drie kwarts mauwtjes heeft. Alleen toen ik hem weer wou bestellen was hij er helaas niet meer.

Doe eens gek, draag knalroze lipstick!

Winged eyeliner, ben er weer helemaal fan van op dit moment. Nam er trouwens laatst ook een video over op hoe je het beste een winged eyeliner kan maken!

Samen met een vriendin besloten we lekker ergens in de stad te gaan lunchen, het was helaas niet heel erg warm maar buiten onder de heaters was het prima te doen. We bestelden beide een lekkere grote mok met chocolademelk en slagroom en een heerlijke uitsmijter.

Die dag daarna ging ik met twee andere vriendinnen uit eten die ik al een tijdje niet had gezien. Als dessert namen we allemaal vanille ijs met chocolade saus. Omdat we met z’n drieën waren dachten we dat we dit bord moesten delen, maar we hadden hem helemaal voor ons alleen!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik begonnen met sporten en iets gezonder te leven, of het me lukt weet ik niet maar ik ben in ieder geval in 1,5 week al 1,6 kilo kwijt, dus dat is in ieder geval een goed begin!

Sylvie Fails .. euhm Nails. Dit was al na 15 minuten, nee ik vind ze echt helemaal niks!

Yeah 600 abonnees op mijn Youtube kanaal, het zijn er niet mega veel maar ik ben er heel erg blij mee :D

Goedemorgen vanuit mijn bed. Kijk even mijn kamer in en overal staan wel beautyproducten.

Helaas word het weer vroeg donker dus dan maak ik het graag gezellig met kaarsjes aan.

Nieuwe bodylotions van Nivea die speciaal voor onder de douche zijn, binnenkort meer!

Het mag eindelijk weer! Boerenkool met worst, echt mijn favoriete eten!

Welk boek zou ik op dit moment toch lezen? Ik heb hem al bijna uit en begin zometeen in het laatste deel. Het is echt ontzettend spannend en je wordt helemaal meegezogen in het verhaal.

Mijn vriend was met een andere vriend een weekendje naar Barcelona, als hun plezier hebben dan kunnen wij dat ook! Samen met een vriendin en nog twee andere vrienden maakten we er een gezellig stapavondje van. Ik had mijn haar gekruld en vond het resultaat heel erg mooi :).

Tsja, alleen de volgende dag is wat minder. Met een fris hoofdje zonder make-up maar naar de sportschool!

Ik ga weer eens een gek momentje, haha!

Ik hou echt van mijn Primark sokken, ze zijn aan de binnenkant van badstof, lekker warm dus!

Samen met Danny was ik naar de Ikea geweest, daar heb ik een aantal leuke dingen gekocht.

Zoals een Helmer kastje. Hier kan ik dan al mijn site spulletjes in opbergen!

En nog even snel een filmpje opnemen voor de Beautybox. Ik vind het altijd zo jammer dat het zo ontzettend langzaam gaat en dan meteen het hele internet plat ligt en ik dus niks meer op het internet kan doen.

De plankjes hangen! ’s Avonds iets te laat (10 uur) boorde mijn vader nog even gaten in de betonnen muur. Ik tweette als tekst met deze Instagram foto, sorry voor de overlast buren maar mijn plankjes hangen. Ineens kreeg ik allemaal tweets om deze grappige tweets:

Haha, oeps! We zijn trouwens geen buren van elkaar hoor.

’s Avonds kwam mijn lieve vriendje nog even langs en nam het laatste deel voor me mee! Grappig want ik wou hem eigenlijk de volgende dag kopen omdat het boek zo als uit was.

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  5 oktober 2012 at 07:14

  Leuke foto’s! En wat betreft die 1,6 kilo.. ik wil je niet teleurstellen darling, maar er zit een kans in dat grootendeel vocht is dat je bent verlochten. Dus als het komende weken op een minder tempo gaat, moet je niet denken: huh. Want er is een grote kans dat je afgelopen dagen gewoon veel vocht hebt verloren. ^-^ Winged eyeliner is mooi hè? Ik heb het zelf ook altijd, maar ben dol op een huge wing haha dus bij mij gaat ie altijd verder door. Die knalroze lippenstift is trouwens tof. Tja, waarom niet doen als heet kan? :’) Looooove je Primark sokken, Primark heeft vaak van die funny, fluffy warme dingen haha.

 • Reply
  Charile
  5 oktober 2012 at 07:24

  Leuke foto’s weer :)

 • Reply
  Hester
  5 oktober 2012 at 07:57

  Leuk om te zien, en die tweets over dat boren zijn echt toevallig! Wij hebben ook al weer boerenkool met worst op, is gewoon zo lekker. <3 Ik baal ook altijd dat dat opslaan zo lang duurt, en uploaden al helemaal, maar gelukkig ligt dan niet mijn hele internet plat haha.

 • Reply
  Mirjam
  5 oktober 2012 at 08:09

  Leuk om te lezen weer!
  Die roze lippenstick staat je ook goed trouwens. Mag ik vragen waar je lichtgroene colbertje vandaan komt op die foto waar je je haar gekruld hebt? Want die vind ik erg mooi :-)!
  En succes met afvallen, 1,6 is een goed begin. In het begin is het altijd makkelijker omdat je nog gestimuleerd bent, maar het volhouden is een kunst. Dus; hou vol !! :-)

 • Reply
  Denna
  5 oktober 2012 at 08:28

  Hele leuke foto’s. En wat een schitterend behang, dat witte barok is echt super mooi.

 • Reply
  Esmay
  5 oktober 2012 at 08:33

  Leuke foto’s! En ik vind je kamer echt mooi trouwens :D!

 • Reply
  Yara
  5 oktober 2012 at 08:40

  Ah leuk diary! :-) Ik krijg van jouw diaries zo’n ultiem gelukkig gevoel, love it.

 • Reply
  Linn
  5 oktober 2012 at 09:09

  Hey!
  Echt leuk dat je ons meeneemt in je persoonlijke leven. Ik vind het altijd fijn om deze posts te lezen!
  Oh en écht proficiat met je afvalrace! Je bent goed bezig meid! Niet opgeven!!

 • Reply
  Chantal
  5 oktober 2012 at 09:27

  Leuke foto’s weer, Aranka! En wat goed dat je al 1,6 kg kwijt bent!

 • Reply
  Danique
  5 oktober 2012 at 10:33

  Erg leuk weer om te zien, en wat ben je goed bezig met afvallen!

 • Reply
  Rosalyn
  5 oktober 2012 at 10:58

  aah, leuke fototjes meid,

  liefs

 • Reply
  Marijn
  5 oktober 2012 at 11:02

  Leuk artikel! :) 1 tip, het is driekwart mouwtjes, dus met ou :)

 • Reply
  dita
  5 oktober 2012 at 11:16

  Leuk!

 • Reply
  lin
  5 oktober 2012 at 11:40

  Super om te lezen altijd, die foto-artikelen! En nu heb ik zin in warme chocomel….

 • Reply
  Miranda
  5 oktober 2012 at 11:45

  wat een leuke foto’s;D

 • Reply
  Milou
  5 oktober 2012 at 11:47

  Leuke foto’s weer! Haha ik had het al gezien op twitter, vond het wel heel toevallig dat jullie rond dezelfde tijd aan het tweeten waren over boren. Goed bezig met sporten, ga zo door!

 • Reply
  Mariska
  5 oktober 2012 at 12:15

  Leuke foto’s.. en ja boerenkool met worst! HEERLIJK!

 • Reply
  Tedje
  5 oktober 2012 at 12:50

  Leuk om al die foto’s te zien!!

 • Reply
  martina
  5 oktober 2012 at 14:02

  Ik vond het 2e deel van 50 tinten echt heel leuk om te lezen! De laatste trouwens ook hoor! vond je ook dat deel 2 anders is dan deel 1 ?

 • Reply
  Kimberly
  5 oktober 2012 at 15:00

  Leuke foto’s weer! :D Echt grappig die eenalaatste foto met die tweets, ik had het gezien op twitter en moest er best wel om lachen haha

 • Reply
  Lotte
  5 oktober 2012 at 16:38

  Erg leuk om te zien! en die tweet van Charlotte is echt perfect getimed!

 • Reply
  Kimberley
  5 oktober 2012 at 18:24

  Erg leuk je plankjes, waar heb je ze gekocht ??
  Vind ze echt heel erg mooi en leuk en apart.

 • Reply
  Jana
  5 oktober 2012 at 20:31

  Erg leuke foto’s :D x

 • Reply
  Beautiefull.
  7 oktober 2012 at 16:59

  Leuke foto’s! En die winged eyeliner staat je mooi.

 • Laat een reactie achter