Lief dagboek en lezeressen #16

Excuus voor weer een laat artikel, ik heb al mijn moed verzameld om eventjes achter de computer te kruipen met mijn plotselinge migraine die gisteren ineens tevoorschijn kwam. Maar toch wil ik nog eventjes een artikel online plaatsen. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een lief dagboek en lezeressen online had gezet, dus hierbij alweer de zestiende editie, have fun!

Altijd leuk het huis van de ouders van je vriend voor je alleen hebben. Dat betekend eten wat je zelf lekker vind. We maakten deze heerlijke kip siam volgens mij (ik ben van huis uit echt een boeren eter) en het was echt heerlijk!

Dagje naar Scheveningen om van het laatste zomer weer te genieten aan het strand, had me toch wel een beetje warmer aangekleed vanwege de wind natuurlijk.

Zo een lange treinreis is behoorlijk saai, daarom besloot ik dit boek te kopen, ik was er ontzettend benieuwd naar omdat ik allemaal verhalen had gehoord en moest het nu echt eens zelf lezen. Alleen ik vind wel dat iedereen een beetje overdreef. Inderdaad veel seks, maar iedereen maakt het wel veel erger dan dat het is hoor.

Heerlijk aan het strand zitten met een cocktail, dat is het leven!

En toen ik thuis kwam kon ik meteen genieten van mijn nieuwe Goa geurstokjes, deze zijn echt te lekker gewoon!

Mijn vriend en ik hadden zin in iets anders als lunch, vandaar deze ragoutbakjes gevuld met ragout, lekker!

Op naar het volgende deel, ik ben stiekem toch wel heel erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Zondag was ik bij mijn vriend en kwam zijn zus langs met de baby. Ik had in geen tijden (misschien was ik 4 dat ik voor het laatst een baby heb vastgehouden) een baby meer vastgehouden, vond het wel spannend, maar wat een lief mannentje!

Zelfbruiner testen voor de site, je ziet goed het verschil toch?

Ik ben de laatste tijd een beetje fan van vlechtjes, vind ze echt heel erg leuk bij mezelf staan al mag ik het zelf zeggen.

Lasagne in de maak, natuurlijk moeten daar wel genoeg gezonde groentes inzitten.

Eindelijk heb ik hem dan, de iPad. Ik wou er al heel erg lang eentje maar vond het toch wel een hoop geld voor een ding wat ik eigenlijk helemaal niet nodig heb en gewoon maar een speeltje is. Want het is geen telefoon en ook zeker een laptop wat veel mensen denken. Het is gewoon leuk voor op de bank en in bed om even snel een spelletje te spelen of te surfen op het internet. Maar nu ik hem dan eindelijk heb vind ik hem echt geweldig. En ik ben er dan ook wel een beetje aan verslaafd. Hij gaat eigenlijk altijd met me mee (als ik ergens ben) en vind hem echt enorm handig. Ik heb dus absoluut geen spijt van deze aankoop.

Back to school day, zoals je ziet had ik er geen zin in.

Eenmaal weer thuis verveelde ik me een beetje en was wel eens benieuwd naar een french manicure, vandaar dat ik voor het eerst een french manicure maakte, hij is best gelukt toch?

Samen met mijn vriend gingen we een stukje met de hond wandelen naar de IJssel. Deze hond is gek op spelen dus hij zat al aandachtig naar het balletje te kijken wanneer we hem weg zouden gooien, leuk beest is het ook!

Post van Kiehl’s, deze heerlijke producten zijn gewoonweg fantastisch. Mocht je de kans krijgen om deze te ruiken doe dat dan zeker want ik vind ze echt goddelijk ruiken.

Haren gekruld met de krultang, moet nog wel eventjes oefenen maar het resultaat is best leuk!

Eigenlijk had ik hele andere plannen op zaterdagavond maar mijn zusje had ineens beide enkelbanden gescheurd dus ze vroeg me of ik thuis wou blijven, mijn ouders hadden namelijk een feestje. Dat wou ik wel dus ik vermaakte mezelf maar met rosébier op de bank.

En nu duik ik weer lekker mijn bedje in, want ik word niet vrolijk van deze hoofdpijn. Hopelijk lukt het me snel weer artikelen online te plaatsen!

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Suus
  17 september 2012 at 16:41

  Altijd leuk een dagboek artikel! En ik vind de vlechten ook mooi bij je staan hoor ;)

 • Reply
  martina
  17 september 2012 at 17:10

  aaaaahw die kleine baby!

 • Reply
  Hester
  17 september 2012 at 17:11

  Wat balen van je migraine, beterschap! Ik vind je haar heel mooi zitten op die back to school foto, hihi. Al je foodpic’s zien er ook weer heerlijk uit <3

 • Reply
  Charile
  17 september 2012 at 17:25

  Leuke foto’s :)

 • Reply
  Yara
  17 september 2012 at 17:45

  Leeeuke foto’s :) Ik vind je haren gaaf op de manier hoe je het hebt gekruld. Lekker nonchalant! Dat gerecht is trouwens kip tandoori, ik eet het best vaak. Super lekker hihi!

 • Reply
  Esmay
  17 september 2012 at 18:11

  Ah erg leuk! Scheveningen is heerlijk <3
  En die foodies, yum!

 • Reply
  JOyce
  17 september 2012 at 19:04

  Je haar zit mooi op die back to school foto!

 • Reply
  LounaBeauty
  17 september 2012 at 19:08

  Wat een gezellig fotodagboek :) erg leuk! Ik vind rose bier ook lekker.. jum :)

 • Reply
  dita
  17 september 2012 at 19:25

  Leuke foto’s en beterschap

 • Reply
  Vera
  17 september 2012 at 19:45

  Ik hoop dat je hoofdpijn snel over is! Leuk om te zien deze foto’s :)

 • Reply
  Jana
  17 september 2012 at 20:34

  Leuke foto’s , veel beterschap (: x

 • Reply
  Joyce
  17 september 2012 at 20:50

  Het vlechtje staat je inderdaad erg leuk! En wat een lief kindje! <3 Veel beterschap Aranka!

 • Reply
  joanydvv
  17 september 2012 at 21:44

  Wat en leuke foto’s. Die krullen staan je goed :)

 • Reply
  Tedje
  17 september 2012 at 22:05

  Aah dat baby’tje, zo lief! En die krullen staan je mooi :-) Ik wil ook een iPad hehe!

 • Reply
  Jesdiny
  17 september 2012 at 22:19

  Fijne foto’tjes. Balen van je migraine. Ik hoop dat je je snel beter voelt!

 • Reply
  Rachelle
  17 september 2012 at 23:33

  eerst even aan jezelf denken Aranka!
  Die krullen die je gemaakt hebt, staan je supermooi en dat shirtje op die back naar school foto is erg leuk, mag ik vragen waar dat vandaan komt?

 • Reply
  Emma
  18 september 2012 at 08:24

  superleuke foto’s

 • Reply
  milou |Shimmer-Pie
  18 september 2012 at 08:34

  Hele leuke foto’s!

  Ik had er veel al op instagram gezien, maar het is leuk om nog even je verhaaltjes er bij te lezen! Veel sterkte met je migraine! :(

 • Reply
  beautyraiseplace
  18 september 2012 at 10:01

  Leuke foto’s en sterkte zelf ben ik ook helaas ziek ;(

 • Reply
  lin
  18 september 2012 at 10:33

  Beterschap! Ook voor je zusje! Twee gescheurde enkelbanden, hoe krijg je dat voor elkaar?

 • Reply
  Kelly
  18 september 2012 at 21:46

  Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te zien! Heel veel beterschap voor jou en je zusje!

 • Reply
  Mariska
  22 september 2012 at 14:59

  Wel leuke foto’s om te zien :)

 • Reply
  Mariel
  29 september 2012 at 19:03

  Leuke foto’s! Ik kan ook niet meer zonder Ipad haha!

 • Laat een reactie achter