Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #11

Er zijn weer 2 weken voorbij, dus tijd voor een lief dagboek en lezeressen. Het waren weer drukke weken waar ik genoeg leuke dingen heb gedaan en veel steden heb gezien! Ik neem jullie weer met me mee! Veel plezier met het kijken in mijn dagelijkse leven!

Zondag ochtend een beetje brakjes en moe, dus mijn lieve cavia maar eventjes kroelen!

Ik haalde mijn MAC kerst palette er weer eens bij, ik gebruik hem echt nooit wat best zonde is.

Shotje van de dag :)

Tijd om eens te gaan puinruimen in mijn nagellak stash!

Gezellig met mijn beste vriendinnetje naar Rotterdam, naar de Primark :)

Maar eerst hadden we nog een pitstop bij de Delifrance voor wat te eten en te drinken

Oh wat is het lang geleden dat ik zulke broodjes had, ik at deze altijd in Parijs, zo lekker en ik wil weer terug!

Nieuwe horloge van de Primark, ik ben helemaal verliefd!

Nooo, ik haalde mijn make-up uit mijn tas. Mijn blush dekseltje kapot en mijn poeder heeft het ook begeven helaas.

Ik ben echt een pannenkoekenbui, ik eet het nu wel één keer per week, zo lekker

En toastjes onder een dramatische voetbal wedstrijd.

Eventjes met de lieve kat van de buren kroelen, hij wou alleen niet goed op de foto :(

Met welke zou ik eens naar huis gaan?

Met de Nikon D5100 dus :D I’m in love :D

Eerste shotje, ik ben echt blij!

Maar de plezier is van korte duur want er staan tentamens voor de deur, alleen ik had echt geen zin dus niet geleerd, gelukkig had ik als nog een 8 :)

Lieve lipglossjes uit Engeland die mijn tante voor me mee heeft genomen!

Aanschouw een klein deel van onze aardbeien verzameling, raad eens wat ik elke avond als toetje eet.

Bij het Kiehl’s event kregen we heel bijzondere hapjes, met eetbare bloemen en kaviaar!

En weer pannekoeken! Dit maal met spek!

Mijn nieuwe iPhone hoesje van Iconemesis, ik vind hem echt geweldig!

Ik ging bij mijn nicht in Enschede op bezoek, samen kwamen we tot het geniale idee om naar Duitsland te gaan met de trein, want dit hadden we beiden nog nooit gedaan. Alleen naar Duitsland was nog best wel duur met de trein, dus we namen het eerste beste dorp in Duitsland waar de trein stopte en dat koste ons nog 8 euro. Maar we hebben wel lekker in de winkels kunnen snuffelen. Helaas hadden ze geen leuke Essence collecties die wij niet hadden. Maar wel lekkere broodjes voor weinig geld en natuurlijk goedkope drank, haha!

Wat een mooie luxe trein :)

’s Avonds had ik met vrienden een spelletjes avond, snel waren we klaar met Party en Co en gingen we Triviant (zo heet dat toch?) doen, ik kan dat dus echt niet he.

En natuurlijk brachten we ’s nachts nog een bezoekje aan de kroeg voor een leuk feestje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Leuk!! Je iphone hoesje vind ik ook zo leuk! Echt jammer dat ik dan een samsung heb haha
  EN Nu heb ik door jou zin in pannenkoeken!! haha

 2. Leuke foto’s!
  Veel nagellak heb je ben jaloers!
  Dat hapje met die eetbare bloem is wel heel erg bijzonder, haha.

 3. Leuk om te zien, wat een mooi mac-palet!

  En je cavia is ook leuk, ik ben dol op cavia’s. Het valt me alleen op dat z’n oogwit heel dik is. Is dat wel normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *