Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #10

Jullie merken het nog steeds aan mij, mijn site, mijn Twitter, mijn Instagram ik ben lekker druk bezig en op het internet ben ik niet al te veel te vinden. Latere artikels, ik spam Twitter niet meer vol en mijn Instagram foto’s zijn ook niet meer in grote getalen. Gelukkig kan ik wel zeggen dat ik het op dit moment hartstikke naar mijn zin heb en vandaag laat ik jullie weer wat van afgelopen weken zien!

Deze heb ik de afgelopen dagen wel nodig gehad, ik heb echt geen energie voor alles, haha. Maar misschien moet ik eens wat meer slapen en niet zo laat naar mij bed toe gaan.

Een accu voor mijn iPhone gekocht, ik ben echt helemaal klaar met die telefoon. Wat is die batterij snel leeg zeg, als ik een dagje weg ben overleeft hij een halve dag. Dus dit ding is echt een uitvinding, hij laad dan namelijk je mobiel weer op!

Met Glossybox en Herôme hadden we een ontzettend leuk event, omdat Silja niet kon mochten Esther en ik voor haar in de plek en het was echt een ontzettend leuke middag. We zagen de voor première van Snow White And The Huntsman en de prachtige bijbehorende  nagellak collectie van Herôme.

Gezellig aan het kletsen met Desirée en Esther!

En toen kwam er ook nog eens een hele grote schaal met sushi op tafel, dat ging er wel in hoor, oh wat is sushi toch lekker!

Nagels mooi gedaan bij Herôme, ik vind deze combinatie echt ontzettend gaaf.

En mijn mobiel was rond 18:00 uur helemaal leeg, tijd voor wat extra energie dus.

Zaterdag ging ik met een groepje gezellig stappen, ik had er ontzettend veel zin in!

Alleen die WC stempel vind ik dan altijd weer minder omdat je er zo ongeveer 3 dagen mee loopt…

Ze zijn hier de weg aan het asfalteren. Met het gevolg dat ik een heel eind moet omfietsen elke dag.

Ik was volgens mij niet helemaal wakker deze ochtend.

Prachtige nieuwe schoenen van de H&M, ik had hier een artikel over gemaakt met de vraag of ik ze zou houden. Ik heb ze uiteindelijk toch gehouden want vind ze wel heel erg mooi!

Als je vroeg vrij bent en nergens zin in hebt ga je gewoon lekker Dommel op de bank kijken!

Na school ging ik nog eventjes met een klasgenootje de stad in, altijd gezellig!

Weer heerlijk een dagje werken bij de Albert Heijn, natuurlijk moedig ik de vrouwen aan in de pool van de Albert Heijn!

Zaterdag, voetbal dag met een treurig einde.

Ik sloot mijn iPhone aan op de computer en ineens kwam mijn oude iTunes weer naar voren (deze gebruik ik niet meer sinds dat ik Spotify heb), ik moest in deze iTunes lijst echt alles met de juiste informatie en afbeeldingen, haha.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Aaaaaaaah, dat stomme C1000 piepvogeltje op het dashboard!!!! Ik word er werkelijk waar helemaal kriegel van. Ik werk op zaterdag in de C1000, zo’n 9 uur ben ik aanwezig en ik hoor de hele dag niks anders dan die piep. Zelfs als ik thuiskom galmt het nog na.

    En tof van Silja dat jullie in haar plek mochten gaan! Super leuk dagje uit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *