Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Een vrij rustige week, maar toch was die zo om. Ik heb lekker thuis gewerkt, van het lekkere weer genoten, een dagje naar Amsterdam geweest en voor de rest vier dagen bij de Albert Heijn gewerkt. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeresen week 13

Maandag ben ik al vroeg wakker om meteen aan de slag te gaan voor de site. Ik maak onder andere mijn dagboek af en werk een aantal artikelen vooruit. ’s Middags doe ik lekker een ommetje met een vriendin en bij mooi weer hoort natuurlijk een ijsje, met discodip natuurlijk.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Mila laten we voor het eerst los in de tuin en dat vind ik rete spannend. Mila is echt een held op sokken en niet echt atletisch (zou ze het van haar baasje hebben), maar toch ben ik doodsbang dat ze de tuin uit glipt en dat we haar niet meer terug zien. Gelukkig blijft ze netjes binnen de muren en is ze wel nieuwsgierig maar doet er verder weinig mee, benieuwd hoe lang dat zo blijft. En een ren bouwen vinden we ook niets en met een tuigje vermoord ze ons, dus dan maar zo!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Dinsdagochtend sta ik vroeg op om naar de opening van de Primark in Zwolle te gaan. Eindelijk heeft Zwolle weer eens wat leuks nieuws in de stad. Ik vind het winkel centrum van Zwolle echt drie keer niets en is allemaal hetzelfde. Nu er dan eindelijk een Primark is en straks ook een Zara is het al een stuk beter!

Lief dagboek en lezeresen week 13

De opening was al heel vroeg en we waren al redelijk snel klaar (ik nam mijn zusje mee) dus we liepen nog even de stad in voor een broodje. We besloten eens zo een twee euro ontbijtje van de HEMA te nemen die prima te eten was! Maar ik zou er niet speciaal voor naar toe gaan, haha.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Eenmaal thuis ben ik weer hard aan het werk. Ik zou eerst naar Amsterdam gaan maar dat redt ik totaal niet qua tijd. Ik moest nog zoveel doen en deadlines halen waardoor ik helaas moest afzeggen. Voor een event van een uurtje of twee in Amsterdam ben ik helaas de hele dag kwijt vanuit Zwolle. En in de trein kan ik toch niet zo goed werken zoals thuis, dus dan maar thuisblijven, het is niet anders.

Lief dagboek en lezeresen week 13

’s Avonds wandel ik met een vriendin en mijn zusje nog een heerlijk rondje en wat is Zwolle toch mooi zeg, vooral hier bij de IJssel.

Lief dagboek en lezeresen week 13

’s Avonds eten we met vrienden in de stad die toevallig allemaal op het terras te vinden waren. We gaan lekker uit eten bij de Turk en ik geniet van deze heerlijke kip.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

’s Avonds doen we nog even een drankje en daarna is het ook al zo donker, tijd om naar huis te gaan! Ik vind het altijd wel lekker na een drukke dag even lekker wat leuks en ontspannends te doen.

Woensdag
Lief dagboek en lezeresen week 13

Woensdagochtend ben ik al weer vroeg onderweg naar Amsterdam voor een event van IKEA. Normaal moet ik altijd in het centrum van Amsterdam zijn en dat ken ik nu wel redelijk goed, maar dit keer moest ik bij de IKEA van Amsterdam zijn en die kon ik wat minder goed vinden. Gelukkig vond ik op de metrohalte bekenden die me konden helpen! Super leuk, vanaf de IKEA gingen we met een busje naar een woonboot in Weesp aan De Vecht die helemaal ingericht was met de nieuwe STOCKHOLM collectie die vanaf vandaag te koop is.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Even wat sfeerbeelden, ziet het er niet fantastisch uit! Super leuk ook, bij binnenkomst moesten we de schoenen uit doen en kregen we heerlijk warme sokken aan. Ik was wel even uit mijn doen op de woonboot aangezien dat deinst op het water. Ik heb altijd heel erg snel last van mijn evenwicht en ben snel uit balans dus werd daar een beetje misselijk van. Tip voor mijzelf, ga niet op een woonboot wonen.

Lief dagboek en lezeresen week 13

En we gaan weer terug naar Amsterdam, ik vond het echt super leuk georganiseerd!

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

Lief dagboek en lezeresen week 13

En dan zijn we weer bij het volgende event, het Unilever Beauty Café waar de Unilever beautymerken allemaal hun nieuwe lanceringen laten zien. Er komt heel veel leuks en moois aan!

Lief dagboek en lezeresen week 13

En onze haren werden mooi gedaan met de nieuwe Andrélon droogshampoo’s!

Lief dagboek en lezeresen week 13

Rond een uurtje of 8 ben ik eindelijk weer thuis en compleet aan de latten. Ik moest zo lachen, Mila was op de weegschaal in slaap gevallen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeresen week 13

Donderdag begint mijn werkweek bij de Albert Heijn. Ik werk eerst de hele middag om alcoholcontrole te doen bij de omliggende Albert Heijn filialen in en rondom Zwolle.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Als ik thuis kom zijn mijn ouders druk in onze tuin bezig. We hadden vier hele leuke boompjes in de tuin staan wat er super leuk uitzag, maar totaal niet praktisch was. Het haalde al ons licht en zon uit huis en de tuin weg als de bladeren er aan kwamen en we hadden nergens plek voor een tuinset of eventueel een droogmolen omdat de boompjes zo compact op elkaar stonden en we al niet een mega tuin hebben. Met pijn in ons hart hebben we de boompjes er dus uit gehaald en mijn ouders blij mee gemaakt.

Lief dagboek en lezeresen week 13

’s Avonds heeft Danny een nieuw spelletje voor de PlayStation met een slang waarmee je een parcours moet afleggen en dingen verzamelen. Ik vind normaal spellen op de PlayStation niets aan maar deze vind ik ook leuk!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeresen week 13

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s, maar ik ben in ieder geval aan het werk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeresen week 13

En zaterdag ook.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Na het werk fiets ik nog even langs het PEC stadion waar vrienden nog een drankje doen. Ik kan niemand zijn fiets vinden, behalve van één vriend, parkeer daar mijn fiets dus maar neer. In het supporters home doen we dus nog even gezellig een drankje.

Lief dagboek en lezeresen week 13

Daarna fietsen we door naar de McDonalds omdat de mannen blijkbaar honger hebben. Ik bestel een ijsje en ben helemaal in de ban van deze tafel waar je een spelletje op kan doen!

Lief dagboek en lezeresen week 13

Een hele charmante foto dit maar ik moest er zo om lachen. De ene helft zat hier en de andere helft aan de ronde tafel, ik heb nog nooit zo gelachen als deze avond. Ik kwam op een gegeven moment niet meer bij en meerderen moesten huilen van het lachen.

Zondag

Lief dagboek en lezeresen week 13

Ook zondag ben ik weer de hele (mid)dag aan het werk!

Lief dagboek en lezeresen week 13

Oh check dit, dit is nieuw!

Lief dagboek en lezeresen week 13

’s Avonds spelen we een spelletje met vriendin, Uno! Ik had dat eigenlijk nog nooit gedaan maar het was het enige spelletje wat met 8 personen kon en eigenlijk is het wel heel erg leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze week heb ik het wat rustiger. Ik ga zometeen aan het werk bij de Albert Heijn, morgen zit ik de hele dag bij de kapper, woensdag en donderdag werk ik thuis, vrijdag moet ik de hele dag werken bij de Albert Heijn, zaterdag ben ik vrij en zondag werk ik weer de hele dag bij de Albert Heijn. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 april 2017 at 09:47

  Wat een leuke, gezellige foto’s zeg!! De nieuwe collectie van de Ikea ziet er op de woonboot schitterend uit!

 • Reply
  chucky1012
  3 april 2017 at 10:23

  Leuke foto’s!
  Goed verzorgde events.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  rachel
  3 april 2017 at 12:51

  ziet er weer heel gezellig uit meis en de nieuwe collectie ook

 • Reply
  Roos
  3 april 2017 at 14:59

  Het IKEA event ziet er mega gezellig uit! X

 • Reply
  femketje
  3 april 2017 at 21:09

  damn nu heb ik zin in een softijsje :’)

 • Reply
  Jessica J.
  4 april 2017 at 16:45

  Leuke foto’s! Die nieuwe IKEA-collectie ziet er prachtig uit. Zo knus ingericht, zeg!

 • Reply
  Nathalie
  5 april 2017 at 19:01

  Een ijsje met discodip is slecht voor de lijn. Daar zitten 200 kcal in of soms wel meet. Je kan dan beter voor een raket ijsje kiezen. Dat is maar 40 calorieen en veel beter voor de gezondheid

 • Reply
  Mariska
  5 april 2017 at 19:10

  Dat ziet er weer heel erg gezellig uit allemaal :)

 • Laat een reactie achter