Search
Close this search box.

Lidl Chocoladeletters met zeezout, karamel en kruidnootjes

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Iets wat toch echt bij Sinterklaas hoort zijn de chocoladeletters. Elk jaar worden ze een stukje leuker, waar je eerst alleen de standaard melk, wit en puur variant kon kopen zijn er nu veel meer combinaties. Lidl heeft nu wel twee hele geliefde chocoladesmaken aan het chocolade assortiment toegevoegd. Het is een beetje nageaapt van Tony’s, maar dan voor een veel mindere prijs! Ik laat je deze lekkernijen zien!

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Naast de traditionele chocoladeletters heeft Lidl dit jaar nog meer keus en ik denk dat veel mensen hier heel erg blij mee zijn. Ik ben zelf niet echt een grote chocolade fan, maar ik hoor iedereen altijd over de combinatie karamel en zeezout, het moet iets magisch zijn. Nou goed nieuws, je het er nu ook een chocoladeletter van! En om in de Sinterklaas sferen te blijven is er ook een variant met kruidnootjes die lekker crunchy zijn.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Melk & Karamel en Zeezout chocoladeletter

Voor de echte fans is dit vast een schot in de roos, deze chocoladeletter kun je dus gerust op je verlanglijstje zetten. Een gezonde en verstandige keuze is het niet, maar wel een hele lekkere!

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

De chocoladeletter is gemaakt van melk chocolade en in de chocolade zelf vind je allemaal kleine stukjes zeezout en karamel, een hele verrassende combinatie (vooral als je het nog nooit hebt gehad) maar zeker een hele lekkere. Ik snap nu waarom iedereen het hier altijd over heeft.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Melk & Kruidnootjes

Dit is meer in mijn straatje, ik ben namelijk gek op alles met een bite en die heb je zeker met deze crunchy kruidnootjes die in deze letter verstopt zitten. Ik kan niet wachten om hem te gaan testen!

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Aan de voorkant zie je niets speciaals aan deze chocoladeletter, maar als je hem omdraait zie je allemaal kleine kruidnootjes zitten. Als je een hapje neemt smelt de chocolade weg en blijven er heerlijke knapperige kruidnootjes over. En chocoladekruidnoten zijn hier groot favoriet dus deze combinatie lach ik alleen maar toe.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette
Ik vind het heel erg leuk dat Lidl zulke hippe en gewilde chocoladevormen toevoegt in het chocoladeletter assortiment. En ook nog eens voor een hele fijne prijs, want zo een chocoladeletter kost maar € 1,39 voor 135 gram wat ik echt geen geld vind. Ik zou zeggen, ben je gek op dit soort chocolade, ren dan snel naar de Lidl of zet hem op je verlanglijstje!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Melk ,karamel en zeezout is voor mij iets te zout. Ik hou ook niet van kruidnoten. Dus ik ga voor een kleine pure chocoladeletter.

  2. Ik zou liever hebben dat ze het slaafvrije principe van Tony’s zouden afkijken voor deze letters! Ik zie niets van Fair Trade symbooltje of zo op de verpakking dus ik vrees ervoor. Ik geef wel eerlijk toe dat ik er ook niet altijd op let bij de chocolade die ik koop. Maar zou toch mooi zijn als dat niet hoefde en je van alle chocolade die verkocht werd zeker was dat er geen mensen (of zelfs kinderen) voor uitgebuit worden. Zeker dan bij chocolade voor een kinderfeest. Wel fan van karamel zeezout, maar ik denk dat ik daarvoor toch bij Tony’s Chocolonely blijf. Ook niets tegen Lidl in het bijzonder, ik weet dat ze daar ook wel hele lekkere fair trade chocola verkopen in normale tabletten.

  3. Die lijken me heel lekker zeg!
    (Overigens ben ik het wel eens met Veerle dat het fijn zou zijn als ze ook slaafvrij zouden zijn. Weet je waar ze vandaan komen?)

  4. De pure chocolade letter is ook heel erg lekker van de Lidl. Ik heb ook de witte al geproefd en die smaakte naar roomboter. Dat vind ik dus vies. Die met melk is veel lekkerder dan de witte. Ik ben toch voor melk met kruidnootjes gegaan en heb net een halve letter zitten eten. Ik zit wel goed vol en hij vult als een waanzinnige. Ik dacht dat ik deze niet lekker vond totdat ik deze ging proeven. En deze vind ik wel lekker. Ook heb ik van de week de variant met karamel en zeezout van een vriendin geproefd en deze was veel te zout en je proeft haast geen karamel. Zonde! Ik had daar een klein stukje van gekregen en ik vind deze niet lekker en ik had daarna heel erg dorst. Ik weet niet welke jij hebt geproefd maar de letter met kruidnootjes wint het. Alleen hij is vrij machtig en geeft je een vol gevoel. Ik had deze vorige week in de letter Fen nu in de letter P.

  5. Ik heb gisteren de letter M gegeten in de melk en kruidnootjes en vandaag in de letter S. Ik weet hoe slecht het is maar zodra de letters er zijn bij Lidl haal ik gelijk. De muntgeld chocolade vind ik weer veel te zoet en chemisch. In de letter melk met kruidnootjes proef je een lekkere en goede bite en de chocola is niet zo heel erg zoet. Ik heb de letters van de Hoogvliet geproefd en die waren veel te zoet. De chocola overheerst veel te veel en je proeft al het andere veel te weinig. De Lidl wint zeker met chocoladeletters. Niet alleen qua prijs,maar ook qua smaak. Ik hoef geen dure chocoladeletters en ook die van de Hoogvliet en jumbo verliezen bij mij duidelijk. Gelukkig kan ik zo naar Lidl wanneer ik wil zit bij mij om de hoek. En ik moet zeggen je zit er gauw vol van en ze zijn superlekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *