Search
Close this search box.

Libresse: We know the feeling + winactie

Advertorial – Elke maand hetzelfde liedje, ongesteld. Als je het mij vraagt, zeker niet mijn favoriete periode. Ik ben humeurig, heb nergens zin in, last van buikpijn en lig het liefst de hele dag in bed. Omdat Libresse hiervan op de hoogte is zijn ze een nieuwe campagne gestart namelijk: “We know te feeling”. Met deze campagne willen ze laten weten dat zij daadwerkelijk de vrouw begrijpt, haar inspireert en haar bijstaat in deze periode. Libresse denkt aan alles, want bijvoorbeeld hun maandverband heeft de perfecte vorm wat doorlekken erg moeilijk maakt. Zelf zweer ik bij Libresse, beter maandverband is er niet. Maar omdat Libresse steeds beter wil worden voor de vrouw, hebben ze ook hun inlegkruisjes voorzien van een nieuwe toplaag. Deze biedt nog meer comfort en voelt heerlijk zacht aan, zodat jij je de hele dag fris voelt en comfortabel beschermd bent. Ook steekt Libresse alle verpakkingen in een nieuw jasje en je krijgt ze nu nog makkelijker open! Handig, want als ik mijn maandelijkse periode heb, heb ik geen zin in moeilijke en stressvolle dingen van bijvoorbeeld moeilijk een pakje open krijgen.

Zelf vind ik ongesteld zijn echt verschrikkelijk. Zit het liefst de hele dag op de bank met mijn joggingbroek en de hele dag te snoepen. Ik heb gewoon overal zin in wat slecht is, ken je het gevoel? Of je bent een film aan het kijken en je kan ineens niet meer stopen met huilen? Ja, echt weer een maandelijks probleempje. Er zijn verschillende gemoedstoestanden van vrouwen bekend tijdens hun menstruatieperiode, zoals; Feeling hungry (hongerig) Feeling furious (boos) Feeling tearful (emotioneel) Feel like laughing (in een lachbui uitbarsten) Feeling energetic (vol energie) Feeling clumsy (onhandig). Ik kan ze me in allemaal wel vinden, wat is het toch heerlijk om ongesteld te zijn, not.

Omdat Libresse het gevoel maar al te goed kent mag ik een paar ontzettend leuke WKTF shirts weggeven! Wat je daarvoor moet doen is in de comments vertellen hoe jij je voelt als je ongsteld bent. Ik ben benieuwd, heb jij er last van en heb je ook ontzettend zin in snoepen of ben jij een lucky one en hebt nergens last van. Laat het me weten voor 30 april en wie weet win jij zo een mooi shirt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Ik voel me zwaar k*t als ik ongesteld bent. het voelt niet lekker het voelt niet fris. Ik probeer altijd te vergeten hoe ik me voel door leuke dingen te doen met vriendinnen, want die weten natuurlijk als geen ander hoe het is om ongesteld te zijn. We snappen elkaar en zo kunnen we elkaar steunen en dat voelt lekker veilig vertrouwd en gezellig! :)

  Ik zou het heel leuk vinden als ik zo’n shirt zou winnen! xx

 2. Wat grappig dat iedereen er toch zo anders op reageert. Ik heb gelukkig helemaal nergens last van en doe gewoon mijn dagelijkse dingen! Enige waar ik zo’n gruwelijke hekel aan heb zijn die tampons verwisselen :p

 3. Haha, ik ben een van die gelukkigen die hier gedurende mijn periode geen last van heeft, maar WEL gedurende de andere ruim drie weken van de maand!
  Juist tijdens mijn maandelijkse probleempjes heb ik veel energie en wil ik graag de deur uit en actief doen. De andere weken NOT ;-) Liefste de rest van de maand met een joggingbroek in huis hangen, helaas gat dat echt niet op :(

 4. Wat een leuke winactie! Tijdens mijn maandelijkse probleempje heb ik eerlijk gezegd nergens last van. Ik ga juist graag weg bijvoorbeeld heerlijk winkelen. Dan kan ik me lekker verwennen en dan hoef ik er niet aan te denken. Natuurlijk zit ik het liefst in mijn joggingbroek op de bank, maar ik wil er eigenlijk niet echt aan toegeven. Dat is eigenlijk hoe ik mij voel tijdens het maandelijkse probleempje ;)
  ‘xx Charile

 5. Als ik ongesteld ben heb ik er eigenlijk wel last van, helaas. Zoiezo heb ik dan véél meer puistjes en onzuiverheden, en helaas heb ik die normaal ook al veel dus ja, je kan wel raden hoe ik er dan uitzie! haha ;) Ook vind ik het helemaal niet fijn, het voelt echt niet fris. Soms heb ik ook last van die geurtjes, vreselijk! En ik merk wel dat ik veeeel sneller chagerijnig ben, minder zin in alles heb, en superveel trek in chocolade en chips. Echt waar! Maarja, ik moet er maar mee leven he ;) Helaas ben ik het zo’n 1 keer in de twee weken, soms 3! Tja, in het begin is het onregelmatig ,ik weet het (ik ben nog maar 12 en ben pas sinds een half jaar ongesteld) toch is het vervelend.
  En gelukkig is het niet altijd zo erg, soms ben ik ook super hyper en blij haha, maar op dit moment heb ik er wel veel last van!:$ Ik vind het wel fijn dat ik er met een paar vriendinnen over kan praten, want eerst was ik het eerste meisje van de klas. Nu gelukkig niet meer.

  Liefs, Linsey

 6. Haha wat een leuk t-shirt! Voor mij is ongesteld zijn elke maand weer een hel; vroeger moest ik altijd overgeven en ik viel geregeld flauw. Tegenwoordig heb ik daar gelukkig minder last van, nu krijg ik meestal een aankondiging dat het binnen een dag of wat komt, dan krijg ik namelijk een migraine aanval en vaak ook een koortslip. WTF, right? Verder ben ik de hele maand door gewoon erg goed in snaaien! Hap hap!

 7. Eigenlijk is voor mij ongesteld zijn helemaal niet zo erg! Ik heb er niet super veel last van en ga het liefste sporten of iets anders creatiefs doen. Zo denk ik er wat minder aan en is het zo weer over! De meeste meiden die ik spreek over het maandelijkse probleempje hebben altijd buikpijn of hoofdpijn, maar hier heb ik geen last van. I guess i am a lucky one ?

 8. Wat een leuke win actie! Ik comment niet zozeer om daadwerkelijk te winnen maar ik vind Libresse wel echt super prettig! Het doet zn werk goed, ik lek nooit door en is de enige maandverband waar ik geen uitslag van krijg :) Ik gebruik het al jaren en wil echt geen andere. Voor de mensen die ongesteld zijn trouwens verschrikkelijk vinden, er is een positieve kant en dat is namelijk dat het betekend dat jou lichaam goed werkt! :) Als je niet ongesteld word maar wel zou moeten lijkt me dat toch iets erger. En misschien een tip maar probeer juist te bewegen als je ongesteld bent, daar word de buikpijn minder van! xxx

 9. Wat een leuke winactie en vooral een originele opdracht!!
  Ik had vooral de eerste maanden last van rug- en buikpijn, nu komt dit niet zo vaak meer voor en als het toch zo is helpt een nurofen altijd! Af en toe een warm kersenpittenkussen is ook zalig, maar veel maanden heb ik niets nodig! Het enige wat ik echt vervelend is, is dat wanneer ik me niet lekker voel het nog erger wordt tijdens ‘die tijd van de maand’. Maar ik denk dat ik nog bij de gelukkigen hoor!
  xx

 10. Ik voel me echt vreselijk als ik ongesteld ben. Het lijkt alsof mijn hele maagd de hele tijd omdraait. En heb dat altijd op de eerste dag. Echt vreselijk. Ik heb ook geen zin in eten of iets actiefs. Voel me zo duf en moe. En heel zwak. Ik vind het vreselijk om ongesteld te zijn. Kleed me dan vaak in een zwarte broek of jurkje, voor de angst dat ik misschien door ga lekken. Ik drink wel veel thee als ik ongesteld ben.

 11. Dankzij de hormonen die ik een tijd heb moeten slikken is het bij mij na 7 jaar nog steeds niet regelmatig en zal het dat waarschijnlijk ook niet echt worden. Dat is dan weer mijn nadeel. Mijn voordeel is namelijk dat ik vrijwel geen last heb :) geen eetbuien, buikpijn of andere klachten. Je merkt het niet aan mij en ik zelf ook bijna niet.

 12. Hey
  Het enige waar ik last van heb als de periode van de maan er aan komt is 2 dagen voor de start ervan enorme hoofdpijn. Aangezien ik dan nog aan de pil zit en ik dus mijn regels nog niet verwacht op dat moment, duurt het telkens een tijdje tegen dat ik doorheb dat de hoofdpijn daarvan komt.

  Verder heb ik nergens last van.

  Groetjes Muriel

 13. Hee,

  Ik HÀÀT die periode!
  Ten eerste begin ik mijn dag altijd wel met een reep chocolade, en nog veel meer andere ongezonde dingen.
  Ik ben vaak chagerijnig en reageer dat altijd af op mijn vriendinnen en familie.
  Ik heb ook vaak hele erge last van hoofdpijn bijna migraine en hele erge buikpijn.

  Ook vind ik het verschrikkelijk om telkens maandverband om te wisselen, vies en blèèhh…

  Kortom, ongesteld zijn is niet de leukste periode van mijn maand ;)

 14. Als ik ongesteld moet worden heb ik helaas last van vele kwaaltjes; pijnlijke borsten, pijn in mijn rug, opgezwollen zijn, bleek zien en hoofdpijn, erger kan eigenlijk niet en dat verdwijnt gelukkig allemaal weer als mijn eerste dag van mijn ongesteldheid achter de rug is, maar wat een pech, 4 weken later herhaalt het patroon zich gewoon weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *