Search
Close this search box.

Leuke spelletjes apps die je samen met je vrienden kunt doen

Leuke spelletjes apps die je met je vrienden kan doen

Nu we allemaal thuis zitten en niet of beperkt kunnen afspreken met vrienden is het natuurlijk best lastig wat te verzinnen om samen te kunnen doen. Normaal zou je het terras op gaan, uit eten of een spelletje aan de eettafel doen. Dat gaat natuurlijk nu allemaal niet. Gelukkig hebben we tegenwoordig allemaal een mobiele telefoon waar je ook heel veel leuke spelletjes tegen elkaar kunt spelen.

Bron afbeelding: Shutterstock

1. Wordfeud

Ik denk dat iedereen deze app wel kent, Wordfeud! Gezellig een potje Scrabble tegen je vrienden (wel 1 tegen 1). Zelf ben ik er alleen vrij slecht in.

2. Rummikub

Ik denk dat veel mensen graag Rummikub spelen op dit moment, maar wist je dat je dit ook tegen elkaar kunt doen via de officiële app? Koppel hem aan je Facebook en je kunt met je eigen vrienden (tot 4 spelers) spelen, vet leuk!

3. Houseparty

Een app die op dit moment erg populair is, is Houseparty. Het is een app waarmee je met je vrienden een ‘feestje’ kan houden. Iedereen is te zien via de camera en ondertussen moet je opdrachten uitvoeren, best grappig!

4. Ruzzle

Kennen jullie deze app nog? Het is al een hele tijd geleden dat deze app populair was, maar het blijft nog steeds leuk. Je krijgt een veld met letters voor je en het doel is zoveel mogelijk woorden hiermee te maken in een bepaalde tijd. Je speelt een aantal rondes met je vrienden en wie de meeste punten haalt wint!

5. Songpop 2

Ook dit is een oude bekende app die je samen met je vrienden kan spelen. Test de muziekkennis van je vrienden door een quiz met elkaar te spelen. Degene met de meeste vragen goed wint natuurlijk!

6. Trivia Crack

De naam zegt het al een beetje, dit is een soort van Triviant maar dan in een ander jasje. Daag je vrienden uit hun algemene kennis te testen. Draai aan het rad en beantwoord de vragen juist. Als je een goed antwoord geeft mag je doorspelen. Geef je een fout antwoord is de tegenspeler aan de beurt. Wie het eerst tot het eind komt wint.

7. Draw Something

Dit vind ik vroeger echt een geweldig spel, Draw Something. Het idee is super simpel, jij krijgt een woord en moet dit zo goed mogelijk tekenen zodat de andere speler het zo snel mogelijk kan raden. Meestal lijdt het toch hilarische momenten.

Mochten jullie nog leuke spelletjes apps weten laat het me dan zeker weten, dan kan ik dit lijstje aanvullen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. kryss is ook nog een aanrader… Rummyfight en trivia crack speel ik ook idd en de anderen heb ik bijna allemaal al wel eens gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *