Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leuke moederdagcadeautjes voor niet al te veel geld

Leuke moederdagcadeautjes voor niet al te veel geld

Het is alweer bijna moederdag en dan wil je je moeder natuurlijk even in het zonnetje zetten. Wij geven altijd een leuke kleinigheid ter attentie maar daar iets voor verzinnen is af en toe best lastig. Aangezien jullie voorgaande jaren de artikelen met cadeautips ontzettend leuk vonden hierbij een leuk lijstje met handige cadeautips en natuurlijk skip ik de bloemen en chocolade. Mocht je nog een leuk cadeau zoeken, kijk dan mee!

Bron afbeelding: Shutterstock

Kaarsenonderzetter – € 9,00

HEMA heeft een super leuke kaarsenonderzetter met een soort van marmeren print met blauw, super tof! Koop er meteen een paar stompkaarsen bij doe er een leuke folie verpakking omheen en klaar is Kees!

Bucketlist voor grootouders – € 12,50

Omdat ik weet dat veel lezeressen al kinderen hebben is het misschien leuk om je moeder het boek bucketlist voor grootouders te geven. Hier staan allemaal leuke dingen in die je met je kleinkinderen kunt doen, echt super leuk!

HAND EN VOET UIT GIPS – € 11,95

Voor de jonge moeders onder ons is dit wellicht een heel erg leuk cadeautje! Het is een heel leuk setje van BamBam waarmee je een afdruk van het handje en voetje van je kindje kunt maken. Bijzonder en mooi om vast te leggen voor later.

Houten schaal – € 7,95

Een mooie houten schaal om fruit op te leggen of hapjes op te serveren, je moeder wordt er vast blij van. Deze schaal van Point Virgule ziet er prachtig uit en heeft ook nog eens een oké prijs!

Voor Mama – € 12,50

Wil je echt iets dierbaars aan je moeder geven? Dan is het boekje Voor Mama wellicht iets voor jou. Het is een boekje met vragen die jij helemaal invult voor je moeder en daarna cadeau geeft. Ik weet zeker dat dit een heel bijzonder en mooi cadeau is.

Leuke moederdagcadeautjes voor niet al te veel geld

Kneipp Silky Secret – € 5,99

Deze lijn van Kneipp is zo ontzettend lekker, het heeft een hele subtiele en frisse geur. Zelf heb ik al heel wat positieve ervaringen met deze geur en producten en weet zeker dat je moeder er ook blij van wordt!

Wijnkoeler – € 10,00

De warme dagen komen eraan en dan is het wel zo lekker een koud wijntje met je moeder te drinken en niet de hele tijd naar de koelkast te hoeven lopen. Deze stijlvolle wijnkoeler is daarom wel heel makkelijk!

RITUALS SHOWER FOAM – € 8,50

Ben je dan echt inspiratieloos dan kan je altijd veilig voor een lekkere Rituals Shower Foam kiezen. Ze hebben echt tig geuren en ik vind ze ook allemaal lekker, grote kans dat je moeder hier ook heel gelukkig van gaat worden.

Kleurboek voor volwassenen – € 6,95

Het klinkt misschien heel erg suf, maar stiekem is het heel erg leuk, lekker kleuren! Ideaal dus dat er ook kleurboeken voor volwassenen zijn. Voor dit budget kun je er ook nog leuke kleurpotloden bij doen!

Blond Amsterdam Moederdag beker – € 8,95

Moet ik hier veel over zeggen, Blond Amsterdam doet het vaak goed bij de vrouwen en dan een speciale mok voor moederdag maakt het helemaal af!

Een dagje weg met je moeder

Op sites zoals Vakantie Veilingen en Social Deal kun je altijd heel er goedkoop leuke dingen kopen of op bieden. Wat dacht je van een dagje wellness of een high tea? Ik heb er al meerdere malen wat gekocht en is erg leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *