Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leuke en betaalbare jurkjes voor de feestdagen

Leuke en betaalbare jurkjes voor de feestdagen

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar met kerst wil ik altijd wat nieuws en feestelijks aan hebben. Het hoeft helemaal niet duur of bijzonder te zijn, maar feestelijk mag het wel zeker zijn. Die ene keer dat ik glitters kan dragen doe ik het ook lekker. Ik zocht laatst een aantal jurkjes van BonPrix uit en kreeg zoveel vragen over de jurkjes dat ik ze even per stuk hier uitlicht!

Leuke en betaalbare jurkjes voor de feestdagen

Wil je echt feestelijk tevoorschijn komen en met deze partyjurk met pailletten kan dat perfect! Hij heeft een glittertop zonder mouwen en een wijd uitlopende rok. Zelf heb ik normaal maat 44, maar bij deze jurk past de maat 40/42 perfect. Het is hele rekbare stof dus dat is prima. Ik vind hem erg mooi en feestelijk!

Je kunt hem natuurlijk ook perfect combineren met een jasje en feestelijke schoenen (mijn lak schoenen zijn trouwens van Paul Green, wel wat duurder maar lopen fantastisch).

Leuke en betaalbare jurkjes voor de feestdagen

Hou je wat meer van simpel, dan is deze Jersey jurk zwart ook erg tof! Het is een subtiel zwart jurkje met pof mouwen en een klein open ruggetje. Hij heeft een hele vriendelijke prijs van € 24,99.

Ik maak de outfit af met wat stoerdere biker boots. Ze zijn van Sacha en zijn stoer maar niet zo lomp als bijvoorbeeld Dr. Martens. Fijn is ook dat ze met ritsjes dicht kunnen en erg prettig lopen.

Automatische concepten

En als laatst deze toffe glitterjurk met verschillende kleuren en een gedrapeerde stof aan de voorkant. Niet meteen een jurkje die ik na de feestdagen aan zou doen, maar mét de feestdagen wel heel erg tof! Je valt in ieder geval goed op!

Wat doen jullie aan met de feestdagen? Ik denk dat ik voor het jurkje met pailletten en glitters ga!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Op eerste kerstdag gaan we uit eten met mijn kant van de familie. Dus dan wordt het een simpel groen jersey jurkje, panty met stippen en biker boots. Tweede kerstdag komen mijn schoonouders bij ons thuis. Dus dan gewoon een zwarte jeans met een mooie trui of blouse. Grote kans dat we gaan wandelen met de hond dus dan schoenen aan die vies mogen worden en in huis lekker op de pantoffels.
    Ik heb op de panty met stippen na niks nieuws gekocht voor kerst of oud en nieuw. Maar vind het altijd wel heel leuk om inspiratie op te doen in winkels/Pinterest en bij anderen.

    Vind vooral ook de eerste jurk erg mooi bij je staan!

  2. Ik vind het eerste jurkje inderdaad ook het mooiste: daarin komt je lichaam prachtig tot zijn recht met je mooie taille! Overigens ook een jurkje dat ik zelf zou hebben uitgekozen haha. Ik draag dit jaar op tweede Kerstdag een zwart jurkje met mijn nieuwe Josh V laarsjes & tailleriem, en voor eerste Kerstdag ben ik er nog niet uit. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *