Zoek
Sluit dit zoekvak.

Let’s Play: Picture Party

Let’s Play: Picture Party

Een tijdje geleden was ik samen met een vriendinnetje op de magazijn uitverkoop van 999 Games in Almere. Daar lieten ze ook één van hun nieuwe spellen zien: Picture Party. Een soort 30 Seconds maar dan anders en met afbeeldingen die je aan je spelpartner moet linken. Vandaag vertel ik jullie meer over dit leuke en vermakelijke spel.

Let’s Play: Picture Party

Let’s Play: Picture Party

Als je het spel zo ziet heeft het best wel een beetje wat weg van 30 Seconds en dat is ook wel zo. Je speelt dit spel voor jezelf en het is de bedoeling dat je als eerste de finish haalt. De bedoeling van Picture Party is het zo goed mogelijk inschatten van een foto met een persoon. Heb jij het goed geraden dan mag je een vakje vooruit. Zo simpel is het eigenlijk maar het zorgt wel voor hilarische momenten en veel ‘wáárom’ vragen.

  • 3 tot 10 spelers
  • vanaf 14 jaar
  • 30 minuten

Let’s Play: Picture Party

Dit is het speelveld en dat lijkt eigenlijk het meest op dat van 30 Seconds. Je speelt het spel wel individueel dus iedereen heeft een eigen kleur camera om het bord mee te belopen. Je krijgt naast je eigen camera als pion de kleur kaartjes van je tegenspelers. Er wordt een kaart met een foto getrokken door diegene die aan de beurt is en legt deze open op tafel. Daarna ga je bepalen door middel van de kleurenkaartjes wie daar het beste bij past. Daarna draait iedereen zijn kaart om en hoor jij tot de kleur die het meest gekozen is krijg je een punt.

Let’s Play: Picture Party

Het spel is super simpel en erg leuk om te spelen en zorgt zeker voor vermaak. Ik denk dat het vooral erg leuk is om te spelen met grotere groepen en misschien een drankje op. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik het spel na een paar rondjes wel weer zat ben, maar dat komt omdat er niet veel uitdaging in het spel zit.

Picture Party is echt een aanrader voor grotere groepen vrienden of andere mensen die elkaar wat beter kennen en denk dat het ook een goed party spel is. Het spel is te koop voor € 27,95 en is te koop bij speelgoedwinkels en bol.com.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *