Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

Hij is er weer, een lekkers op zondag! Even een tijdje weggeweest (door de drukte en niet zoveel lekkers om te laten zien), maar hij is er weer! Ik heb vandaag drie lekkere dingen die ik graag aan jullie wil laten zien. En natuurlijk heb ik alles even voorgeproefd!

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

Van de week kreeg ik ineens allemaal pakketjes met lekkere dingen binnen, vooral naar de nieuwe vlaflip koeien van Katja was ik heel erg benieuwd. Ook ben ik gek op roomboter op brood en de roomboter van Lurpak had ik nog nooit geprobeerd (stom, want ik zie het zo vaak voorbij komen bij de Albert Heijn). En een lekkere reep voor onderweg of op het werk is ook nooit verkeerd. Eat Natural heeft een nieuwe proteïne reep, ik ben benieuwd!

 

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

Lurpak Smeerbare Roomboter

Echt nieuw zijn deze producten niet, wellicht heb je ze al een keer in het schap zien staan bij de supermarkt. Maar heel lekker en bijzonder zijn deze twee roomboters wel. Lurpak is een merk dat uit Denemarken komt en een typische smaak heeft. Je proeft echt het verschil met een roomboter van het gewone huismerk of Campina. Het heeft fris-romige smaak en voelt vrij licht aan terwijl het echt een romige en massieve roomboter is.

Er zijn twee varianten, de gezouten en ongezouten. Om de roomboter smeerbaar te maken doet Lurpak er alleen een beetje raapzaadolie doorheen, lekker makkelijk en natuurlijk! Mijn persoonlijke favoriet is die met zout, maar hou je daar niet van, dan heb je natuurlijk altijd nog een versie die niet gezout is. Lurpak is gewoon te koop in de supermarkt in de koeling bij alle andere smeerbare boters.

 

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

Katja Bertha’s Vlaflip

Ik ben gek op vlaflip, er gaan hier echt heel wat pakken van Campina doorheen elke maand. Ik kon het water in mijn mond dan ook niet onder controle houden bij het zien van deze snoepjes. Katja maakt altijd ontzettend lekkere snoepjes (denk aan de salmiak katten of de té lekkere apenkoppen). Maar vanaf nu is daar ook Bertha bijgekomen. Het zijn zachte gums met een yoghurt, vla en aardbeiensmaak.

Enthousiast begon ik met een snoepje en het eerste wat me opviel is dat deze snoepjes echt mierzoet zijn. Ik hou van zoet, van heel erg zoet, maar deze vond ik té zoet, mijn kiezen deden er pijn van. Ook vond ik smaak een beetje chemisch en totaal niet vlaflip, beetje jammer… Nee deze lieve Bertha voegt zich niet aan mijn katten- en apenkoppen verzameling. Ook deze zijn vanaf nu gewoon bij de supermarkt te koop.

Lekkers op zondag: Vlaflip koeien, repen & roomboter

EAT NATURAL Protein Packed

Ik moet er altijd even aan wennen, de natuurlijke producten, ik ben niet zo een konijn. Mij maak je niet blij met noten, honing, zaden en dat soort dingen. Eat Natural is dan ook een merk waarvan mijn hart niet sneller gaat kloppen. Maar waarschijnlijk ben ik de enige, want ik hoor alleen maar positieve dingen over dit merk en dat alles zo lekker is. Ik ben dus gewoon een beetje gek. Nieuw van hun is de Protein Packed reep, een krokante reep van pinda’s, kokosnoot en honing met pure chocolade chunks en soja chips. Bovendien bevat iedere 45 grams reep maar liefst 10 gram proteïne, dat is meer dan in welke Eat Natural reep dan ook!

Ik zelf vond de reep niet echt heel erg lekker, maar wat ik al zei, dit soort dingen zijn gewoon niet mijn ding. Hij is zeker niet onsmakelijk en is ook wel lekker knapperig en geeft een vol gevoel. Maar misschien is dat niet gek met bijna 250 calorieën per reep. Deze nieuwe repen zijn per drie bij de supermarkt te koop en los ook bij verschillende kiosken.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Helaas moet ik de eerste twee producten door mijn lactose-intolerantie aan mezelf voorbij laten gaan, maar ik denk ook niet dat ik heel enthousiast ga worden van die laatste repen… Ah well. *stort zich op zakje chocoladekruidnoten*

 2. Ik koop al jaren (alleen) Lupak & Lätta voor m’n brood.
  Die Denen weten wat lekker is.
  Skyr yoghurt/kwark is ook al zo njummie.
  Ik eet nooit zo veel, maar wat ik eet moet wel lekker zijn.
  Die Bertha’s lijken me dan ook helemaal niks, dan heb ik liever een echte vla flip denk ik.
  Die repen zijn iid een hele maaltijd ;-) handig als je geen tijd hebt om uitgebreid te ontbijten of lunchen.

 3. Hahaha ik herken de opmerking “Ik ben niet zo een konijn” …denk er precies zo over! Die noten, zaden en al die andere ‘superfoods’ en ‘healthy blabla’ zijn niet zo mijn ding. Nog een reden waarom ik jouw blog ook zo leuk vind… één van de weinige bloggers die niet zo (extreem) bezig is met al die superfoods en dergelijke.

  Jammer dat die vlaflip snoepjes geen succes zijn, maar ben stiekem toch nog wel een beetje benieuwd :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *