Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkers op zondag: Veríval bio muesli, cruesli & havermout

 photo Lekkers op zondag Verival_zpsid7mnl60.png

Ben jij een on-the-go type die ondanks de ochtend drukte toch graag goed en gezond ontbijt? Of ben je die slow-starter die uitgebreid de tijd neemt voor een healthy breaky? Bij het merk Veríval maakt het niet uit wat voor een ochtend type je bent, zolang je maar van ontbijt houdt. Veríval zorgt voor een heerlijke biologische start van de dag met verschillende soorten muesli, cruesli en havermout.

 photo Lekkers op zondag Verival1_zps1rbblxnw.png

In het hart van de Tiroler Alpen worden de 100% biologische ontbijtgranen door lokale boeren duurzaam verbouwd. Met de allergrootste zorg worden diverse soorten premium ingrediënten met de hand geselecteerd en volgens uniek recept gemixt met de oergranen. De oergranen worden speciaal voor Veríval gerecultiveerd en zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dat zie je en dat proef je! Uiteraard bevatten de biologische ontbijtgranen geen kunstmatige smaak-, kleurstoffen & conserveringsmiddelen. We zeggen bij Veríval niet voor niets: ‘What organic breakfast should taste like’. En er is voor ieder wat wils. Aldus het merk over hun eigen product. Het klink in ieder geval en de verpakkingen zien er ontzettend leuk uit!

 photo Lekkers op zondag Verival2_zpsuqppfume.png

Ik kreeg een enorme tas vol met de lekkere ontbijt producten van Veríval toegestuurd. Allemaal verschillende soorten havermout, cruesli en muesli. Zelf ben ik gek op een boterham als onbijt, maar voor een lekkere cruesli of havermout kun je me ook wakker maken. Leuk is dat al deze producten niet zo saai zijn, alles heeft wel een frisse toevoeging, vooral van fruit.

 photo Lekkers op zondag Verival7_zpsnq9jm3iv.png

Veríval Muesli

Bij het merk Veríval houden ze blijkbaar van diversiteit. De muesli en granen variaties bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt voor een energierijke start van de dag – maar je kan het natuurlijk ook prima ’s avonds als toetje even of tussen de middag -. Ben je gek op muesli, dan heeft het merk drie heerlijke varianten voor jou! Die muesli’s doen trouwens meer dan alleen verrukkelijk smaken, wisten jullie dat de productie ervan bijdraagt aan de groei van biologische landbouw. De Bio Muesli is er op dit moment in de varianten Oergranen & noten, Oergranen & 8 vruchten en Kokos & Abrikoos (glutenvrij).
 photo Lekkers op zondag Verival8_zpsxwvxruwp.png

Wat ook leuk is dat je aan de zijkant kan zien wat er in de verpakking zit. Je krijgt dus een kleine indruk hoe de muesli er in jouw kommetje uit ziet. Van links naar rechts zie je: Oergranen & noten, Oergranen & 8 vruchten en Kokos & Abrikoos.

 photo Lekkers op zondag Verival5_zpsyzxm9typ.png

Veríval Havermout

Ik ben gek op havermout en dat weten jullie volgens mij allemaal wel. Alleen de goedkope havermout die ik altijd eet is wel een beetje saai. Deze havermout niet, want hier zitten allemaal toegevoegde smaken aan. De smaak komt door het gedroogde fruit wat er aan toegevoegd is. Ze zijn er ook in drie verschillende smaken: Bio Havermoutpapsoorten Bramen, Mango & Physalis en Abrikoos & Honing (ook portieverpakking). Het bereiden is super makkelijk, even opwarmen met water of melk en klaar is kees. Zelf vind ik het nog erg lekker met wat toegevoegde honing.

 photo Lekkers op zondag Verival3_zpsi0ztqri8.png

Veríval Cruesli

Ik ben gek op knapperige dingen, daarom ben ik ook groot fan van cruesli als ik het in hui heb. Veríval heeft hier ook drie heerlijke smaken van die gemaakt worden in het Oostenrijkse Tirol. De smaken zijn: Bio Cruesli Bosvruchten, Havervlokken, Sinaasappel & Acerola en Blauwe Bessen & Appel (ook portieverpakking). Je kunt ze lekker mengen met melk, karnemelk, yoghurt of kwark. Zelf ben ik altijd fan van yoghurt of kwark.

 photo Lekkers op zondag Verival4_zpsceyhpzri.png

Ook deze verpakkingen hebben een leuk venstertje waardoor je in het pak kan kijken. Van links naar rechts zie je hier: Bio Cruesli Bosvruchten, Havervlokken, Blauwe Bessen & Appel (ook portieverpakking) en Sinaasappel & Acerola.

 photo Lekkers op zondag Verival9_zps2ubitg1m.png

Ik vind de producten van Veríval heel erg leuk en lekker, mijn favorieten zijn toch wel de Bio Cruesli Bosvruchten, Havervlokken en de havermout met bramen. Je hebt in de ochtend heel snel en makkelijk een lekker en goed vullend ontbijt klaargemaakt. De producten van Veríval zijn te koop bij alle Jumbo supermakten en de prijzen liggen tussen de € 3,99 en € 4,49 wat ik een prima prijs vind voor biologische producten. Ik kan voorlopig zeker nog wat ochtenden genieten van een lekker ontbijtje!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ohh dat ziet er allemaal mooi en lekker uit! Leuk om eens kennis te maken met dit merk, wellicht ga ik dit binnekort eens proberen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *