Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Ik wist het al een tijdje en zat er dan ook echt met smart op te wachten, het Guilty Pleasures kookboek van Sabine Koning. Of misschien beter gezegd, Sabine van OhMyFoodness! Dit is een kookboek met alléén maar lekkere dingen die eigenlijk allemaal ontzettend ongezond zijn. Maar dat maakt mij geen fluit uit, hier word ik gelukkig van!

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Sinds deze maand ligt het Guilty Pleasures kookboek in de winkels met 92 recepten vol suiker, boter, chocolade en ander lekkers. Want geef eerlijk toe, ongezonde dingen zijn het lekkerst om te eten. Als ik kan kiezen tussen een hamburger of een konijnen maaltijd weet ik het wel. Die keuze is makkelijk gemaakt. Dit boek staat dan ook letterlijk vol met heerlijke recepten waarvan ik moet watertanden.

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Ik vind het kookboek ontzettend mooi gemaakt met een hardcover wat ik echt een groot pluspunt vind. Kookboeken wil ik graag openslaan en dan moeten ze ook open blijven liggen, dat is vaak niet het geval met softcovers. Ook de opmaak spreekt me echt heel erg aan. Als je mij had gevraagd een boek te maken stonden er hetzelfde soort recepten in en met dezelfde opmaak.

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

YEAH! 93 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten. Let’s go! Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in staat. Ik ga jullie zeker niet alles verklappen, want dat moeten jullie zelf maar ervaren, maar wel een kleine sneak peak!

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Als je het boek open slaat is er een ontzettend leuk begin, ik vind het al meteen leuk!

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Ook vind ik het leuk dat het boek persoonlijk begint met een verhaal over Sabine, leuk om te lezen als je haar bijvoorbeeld volgt.

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Het boek bestaat uit rijk geïllustreerde pagina’s met ook veel kleur. Alle recepten zijn onderverdeeld in soort van hoofdstukken die er dan zo uitzien, leuk toch?

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

En dan gaan we natuurlijk naar de lekkerste recepten waar er 92 van in staan. De recepten zijn makkelijk uitgelegd en ook makkelijk te maken. Je hebt geen gekke dingen nodig maar kunt eigenlijk zo aan de slag en vrij snel genieten van het heerlijke recept!

Lekkers op zondag: Guilty Pleasures Kookboek + win

Winnen?

Wil jij kans maken op ook zo een lekker exemplaar van een kookboek? Laat dan in de reacties achter waarom jij dit kookboek wilt winnen. Meedoen kan tot en met 22 november. Daarna mail ik de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje achterlaat.

Het kookboek Guilty Pleasures van Sabine Koning is voor een zoetekauw zeker een schot in de roos. Mocht je dus nog opzoek zijn naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Zet dan meteen dit kookboek op je verlanglijstje. Guilty Pleasures kost € 21,99 en is online en in de boekhandels te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

117 reacties

 • Reply
  Janneke
  15 november 2015 at 06:29

  Wat een gave actie zeg, ik volg Oh my foodness een tijdje en van haar recepten en video’s word ik altijd vrolijk en krijg ik zin om te bakken. Ze is zo lekker enthousiast, dat steekt mij aan. Wat ziet het boek er geweldig uit. Ik ben er erg benieuwd naar. Daarom doe ik ook mee met de winactie, dan kan ik voor tijdens het werkoverleg een lekker recept uit haar boek proberen, ook ideaal voor de feestmaand die eraan komt.

 • Reply
  chucky1012
  15 november 2015 at 06:47

  Super leuke winactie ;-)
  Ik ben op zoek naar nieuwe recepten en ben de laatste tijd bezig om heerlijk gerechten te koken maar ook om lekker te bakken en gezond te eten.
  Dus doe ik graag mee om kans te kunnen maken op dit mooie boek.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  jeapiebel
  15 november 2015 at 06:58

  Ik doe graag mee. Eten en koken is een van mijn passie. En ik ben ook haar fan!

 • Reply
  Wendy
  15 november 2015 at 07:23

  Wat een leuke vormgeving heeft het boek zeg! Echt eens anders dan de meeste kookboeken. Ik zou dit boek graag willen winnen want ik ben echt dol op alles wat met bakken en koken te maken heeft. Ik probeer normaal gezond te eten maar dan mag je in het weekend juist lekker uitpakken met heerlijke vette hapjes, vind ik ;)

 • Reply
  Lien
  15 november 2015 at 07:35

  Na het volgen van haar site, zou dit de super aanvulling zijn. En idd een prachtig leuk/lekker cadeau voor de feestdagen.
  Is het dan erg dat ik hem voor mezelf onder de boom leg??

 • Reply
  Dita
  15 november 2015 at 08:09

  Dit boek lijkt me geweldig. Ik volg Sabine al een hele tijd dus dit zou wel leuk zijn om te winnen. Zeker sinds ik zwanger ben (nu 28 weken) heb ik zo’n trek in ongezonder eten. Haha.. niet altijd goed maar wel erg lekker. Dit boek zou dan goed van pas komen. Dus ik wil bij deze graag meedoen.

 • Reply
  Lisette
  15 november 2015 at 08:11

  Ik doe dolgraag mee ! Ik ben een lekkerbek die graag experimenteert in de keuken, helaas vragen ‘gewone’ kookboeken vaak om een niveau en apparatuur die ik niet heb, daarom wil ik dit boek zo graag….❤️

 • Reply
  Nancy
  15 november 2015 at 08:25

  Tegenwoordig draait alles om gezond eten……..ik zou dit boek graag willen hebben om eens inspiratie op te doen om eens lekker uit de band te springen.

 • Reply
  Ayra
  15 november 2015 at 08:39

  Ik hou van lekker eten! Helemaal in het weekend mag je, jezelf en je man wel is een guilty pleasure gunnen toch ? Dan is zelf gemaakt wel het lekkerst!

 • Reply
  sabine ganga
  15 november 2015 at 08:53

  Heerlijk dit zogenaamde foute kookboek van mijn naamgenoot.zo geweldig kom je kookboeken niet vaak tegen.win ik het niet dan koop ik het sowieso.

 • Reply
  Marianne
  15 november 2015 at 09:09

  Hey Aranka!
  Ik heb zelf een healthylifestyle blog, maar ik heb evengoed een miljard guilty pleasures. Ben&Jerry’s, Oreo’s,…
  Hoe ik mijn gezond potje moet klaarmaken weet ik ondertussen, maar guilty pleasure recepten kan ik zeker gebruiken! ;-)
  Groetjes!

 • Reply
  Femke
  15 november 2015 at 09:21

  Ik ken dit kookboek nog helemaal niet. Wat is hij leuk vormgegegeven! Ik zou dit kookboek willen winnen omdat ik een best wat ben afgevallen. Hmm, waarom wil je dan een kookboek vol ongezonde dingen winnen? Nou, omdat ik nog steeds van zoetigheid hou en ik het heel belangrijk vind om mezelf af en toe ook gewoon wat ongezonds voor te schotelen en er dan weer tegenaan kan.. Love it! Ik doe dus graag mee :-)!

 • Reply
  Roswitha
  15 november 2015 at 09:26

  Wat een leuk kookboek. Een vriendin en ik vinden het heerlijk om samen te koken. Nu doen we dat vaak uit de Jamie Oliver, maar dit boek lijkt me ook zeker een aanwinst. Voor mij hoeft het echt niet altijd gezond te zijn hoor! Kom maar op met die zoete recepten!

 • Reply
  Quinty
  15 november 2015 at 09:36

  Wat een leuk boek! Mijn moeder wilde voor haar verjaardag een kookboek, en deze is perfect.

 • Reply
  Foekje
  15 november 2015 at 09:46

  Aaaaaah! Super vet dat je het geweldige kookboek van Sabine kunt winnen. Ik ben mega fan van Ohmyfoodness, ik heb zelf bijna alle recepten al gemaakt. Ik kijk de filmpjes altijd op tv ’s avonds met mijn moeder. Door Sabine is zij ook helemaal verslaafd geworden aan bakken. En aangezien de recepten opraken, zou ik heeel graag dit boek willen winnen, zodat we met dit herfstige / bijna winterachtige weer lekker gezellig binnen kunnen bakken!

 • Reply
  Jolien
  15 november 2015 at 10:03

  Leuke winactie! Ik zou het kookboek graag winnen omdat ik wel hou van af en toe een lekker ongezond gerechtje. Maar ik heb vaak weinig inspiratie om eens iets anders te koken/bakken. Dit boek zou mij hier zeker bij kunnen helpen :)

 • Reply
  JustxMe
  15 november 2015 at 10:16

  Jaaaaa, echt een verademing dit boek!!
  Mensen vergeten tegenwoordig te genieten! We moeten altijd maar perfect, goed gekleed, in shape, gezond eten en blablabla zijn. Tuurlijk kun je de dingen uit dit boek niet iedere dag eten (We wish!) Maar we moeten zeker niet vergeten dat genieten héél belangrijk is. We leven niet voor eeuwig, dus laten we er wat moois van maken met heerlijke geniet momenten! :-)
  Dusseh, ja, mij zou je ongelofelijk blij maken met dit boek!!

 • Reply
  Rom
  15 november 2015 at 10:20

  Ik doe graag mee met deze actie omdat ik fan ben van allebei jullie recepten en één keer in de vier maanden met vriendinnen zelf een heerlijke hightea organiseer. Inspiratie kan ik dus zeker gebruiken!!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  15 november 2015 at 10:21

  Ik ben dol op bakken en koken, vooral van ongezonde dingen, maar soms ben ik op zoek naar nieuwe dingen. Dit boek zou zo van pas komen. Daarom doe ik met veel plezier mee

 • Reply
  Chantal
  15 november 2015 at 10:42

  Ah dit kookboek zou ik echt graag winnen! Ik heb echt niks met de healthy food hype en de bijbehorende kookboeken die met bosjes uit de lucht lijken te komen vallen. Met dit soort eten maak je me daarentegen wel heel blij, dus dit kookboek lijkt me echt geweldig! :D

 • Reply
  Sjess
  15 november 2015 at 10:56

  Wat een heerlijk kookboek kijkt me dit! Ik zou ‘m graag willen winnen zodat ik tijdens mijn zwangerschapsverlof heerlijk guilty pleasures kan gaan bakken & koken :)

 • Reply
  Stephanie
  15 november 2015 at 11:03

  Dit boek staat ook op mijn kerstverlanglijstje. Lijkt me heerlijk. Eindelijk geen konijnenvoer maar iemand die echt lekker eten laat zien. Ik doe met veel plezier mee aan de winactie.

 • Reply
  Pleun
  15 november 2015 at 11:04

  Leeeeuk! Ja dit boek zou ik graag winnen, ik woon sinds een paar maanden samen met mijn vriend en na het kopen van de inboedel, bleef er niet zoveel geld over! Ik spaar dus op het moment voornamelijk Allerhandes, maar zou dit graag uitbreiden met wat mooie kookboeken! Voor mij is dit boek daar zeker eentje van!
  Liefs.

 • Reply
  Simone
  15 november 2015 at 11:10

  TEVEEL lekkere dingen! Ik wil hem super graag winnen. Ik ben altijd on a diet, maar dit boek is echt uitermate geschikt voor de perfecte cheatmeals!

 • Reply
  Reina
  15 november 2015 at 11:15

  Wat een leuke actie! Als vervent thuisbakker zou ik het super gaaf vinden om dit boek te winnen! Met behulp van het boek kan ik mn familie trakteren op de lekkerste creaties!

 • Reply
  Kelly
  15 november 2015 at 11:16

  Ik vind het echt een heerlijk boek! Ben er echt mega blij mee dat ik hem niet veel later al heb gekocht

 • Reply
  susanne
  15 november 2015 at 11:29

  Wat een ontzettend leuk kookboek. Ik volg Sabine al een hele poos en ik vind haar zo heerlijk down to earth. Ik heb haar kookboek inmiddels al in huis. Maar al ik het boek zou winnen, wil ik het weg geven aan een vriendin. Zij kan op dit moment wel wat “guilty pleasures” gebruiken.

 • Reply
  Varenka W
  15 november 2015 at 11:38

  Ik hoef het kookboek niet te winnen, maar het ziet er wel heel goed uit.
  Eindelijk eens niet een boek met juist niet alleen maar LET OP JE GEZONDHEID geneuzel.
  Dat Rens Kroes en healty gebeuren, daar zijn een hoop eet stoornissen uit voortgekomen hoor……
  Mens durf te genieten!
  Voor zoveel mensen inmiddels makkelijker gezegd dan gedaan.
  Een leuke actie dus!

 • Reply
  Dionne
  15 november 2015 at 11:47

  Dit boek is echt iets voor mij. Ik hou echt van te veel lekkere dingen!

 • Reply
  Kirsty
  15 november 2015 at 12:20

  Dit klinkt als een leuk boek! De vormgeving vind ik ook erg mooi gedaan.

 • Reply
  Mariska
  15 november 2015 at 12:33

  Wat een leuk boek! Ik zou ‘m graag willen winnen omdat ik het heel leuk vind om te bakken. Ik doe vaak ook ‘lekkers op zondag’ en dan bak ik iets lekkers. Nieuwe inspiratie is zeker welkom nu de winter eraan komt.

 • Reply
  Melissa
  15 november 2015 at 12:35

  Oelala. Ik ben nu eigenlijk bezig met het verzamelen van gezonde kookboeken, zonder erover na te denken dat ongezond koken af en toe nog veel leuker (en lekkerder) is! Haha. Iedereen gaat zo op in het gezond eten tegenwoordig! Ik zou heel graag een ongezond kookboek toevoegen aan mijn collectie als beginnende huisvrouw!

 • Reply
  Marjolein
  15 november 2015 at 12:53

  Ah ik wil dit boek nog steeds zo graag! Sowieso omdat ik Sabine een hele leuke vrouw vind (volg haar al sinds voordat ohmyfoodness er was), maar ik hou ook gewoon van lekker ongezond eten haha. Ik wil dus zeker graag meedoen :D.

 • Reply
  Esther
  15 november 2015 at 13:25

  Lieve Aranka,
  Wat een heerlijk boek heeft Sabine geschreven! Het leven is tekort om jezelf alle geneugten des levens te ontzeggen dus kom maar op met “Guilty Pleasures” zodat er nog meer te genieten valt!

 • Reply
  Marieke
  15 november 2015 at 13:46

  Ik zou het boek heel graag winnen omdat ik samen met mijn vriend altijd op zoek ben naar nieuwe recepten. We gaan eigenlijk nooit uit eten omdat het veel leuker is om samen in de keuken te staan, vooral als het dan super lekker blijkt te zijn. We hebben ook al meerdere keren recepten geprobeerd van je blog!

 • Reply
  judith
  15 november 2015 at 13:51

  Ik zou deze graag willen winnen omdat over twee weken onze nieuwe keuken komt en ik niet kan wachten om te gaan bakken!

 • Reply
  Evelien Dv
  15 november 2015 at 14:05

  Oreo-ijs <3 Ik wil dit boek heel graag winnen en 15 kilo aankomen met de feestdagen :) Het bikiniseizoen is toch nog heel veraf en ik voorspel een ijskoude winter onder veel laagjes.

 • Reply
  Eline
  15 november 2015 at 14:08

  Wat een tof boek! Snoepen is af en toe zo fijn, zeker als je het goed doet.

 • Reply
  Maritte
  15 november 2015 at 14:21

  Wat een leuke winactie! Ik kende Sabine Koning nog niet, (ik lag denk ik onder een steen te slapen..), maar wat een leuk en mooi vormgegeven boek. Dit boekt lijkt me een leuke kennismaking met haar recepten :)

 • Reply
  Kelly
  15 november 2015 at 14:33

  Dit kookboek ziet er echt zooooooo lekker uit! Ik krijg er meteen trek van, dus ik maak graag kans op het kookboek! Ik vind het heel erg leuk om lekkere dingen te maken en daar ben ik op vrije dagen dan graag mee bezig. Ik vind het niet alleen maar leuk om te bakken, maar ook om lekker nieuwe dingen uit te proberen voor het avondeten. Ik sta graag in de keuken!

 • Reply
  Nadine
  15 november 2015 at 14:41

  Wat een heerlijk kookboek! Ik begin gelijk te watertanden! Slecht = goed als het om lekker gaat :D Ik zou het kookboek graag winnen, om op mijn verjaardag eind november heerlijke dingen te bakken. Dan kan het bezoek lekker smullen. Een geweldig verjaardagscadeau :D

 • Reply
  Nienke
  15 november 2015 at 14:53

  Leuk, ik doe mee. Ik volg haar blog al een tijdje en vind het leuk dat het niet altijd zo gezond hoeft.

 • Reply
  Felicia
  15 november 2015 at 15:01

  Ik zou dit boek graag willen winnen en als verassing naar een vriendinnetje van mij laten opsturen omdat zij dit boek echt kan gebruiken :-) lekker zoete gebakjes maken en die dan natuurlijk aan mij laten proeven!!

 • Reply
  Natalie
  15 november 2015 at 15:05

  Ik heb nog niet eerder van dit kookboek gehoord. Maar als ik dit zo zie krijg ik meteen zin om de keuken in te duiken en te gaan bakken! Ik doe dus graag mee! :)

 • Reply
  leonie
  15 november 2015 at 15:13

  Oo deze willen wij (vriend en ik) graag hebben! Mn vriend had hier een stukje over gelezen in de Metro en was al enthousiast en nu zie ik jouw artikel :) wij willen m graag winnen dus!

 • Reply
  Anne
  15 november 2015 at 15:23

  awesome! Ik doe heel graag mee! Na mijn burn-out 2 jaar geleden ben ik gestart met m’n eigen bakblog :) ik kan nog wel wat inspiratie boeken gebruiken! Niks is meer ontspannen dan lekker bladeren door al die heerlijke recepten! :)

 • Reply
  Eva
  15 november 2015 at 15:24

  Oh ik doe mee! Ik kende haar nog niet. Ik ben normaal nogal van de natuurvoeding maar dat betekent niet dat ik niet af en toe een uitstapje maak naar “guilty pleasures” :-)
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Lara
  15 november 2015 at 15:29

  Super leuk! Ik vind koken echt zo leuk maar ik doe het helemaal niet veel. En als ik het eens wil doen, weet ik totazl niet wat ik moet maken. Daarom zou het misschien handig zijn om een leuk kookboek te hebben, zodat ik hier dan doorgeen kan bladeren om iets lekker te zoeken om te maken :)

 • Reply
  Sanne
  15 november 2015 at 16:09

  Ik ben eerlijk gezegd wel een beetje klaar met dat healthy gedoe. Af en toe eens lekker snoepen of een vette hap eten moet kunnen. En ik als lekkerbek kan niet wachten om hier uit te gaan koken of bakken. Mocht ik niet winnen dan komt dit boek sowieso nog in mijn bezit met kerst Hihi.

 • Reply
  Luna
  15 november 2015 at 16:16

  Omdat ik alleen ben met kerst en ik in december even helemaal los wil gaan met lekker eten!

 • Reply
  Lisan
  15 november 2015 at 16:18

  Dit kookboek lijkt me super gaaf! Ik hou van bakken en koken maar heb niet altijd de inspiratie en de tijd. Het lijkt me dat hier genoeg in staat om te bakken en waarmee je gelijk aan de slag kunt. Ik vind het fijn dat er geen ‘gekke’ producten worden gebruikt die je niet altijd in huis hebt. Ik hoop dat ik dit kookboek win!!

 • Reply
  jennie
  15 november 2015 at 16:23

  Hee!
  Ik ben de laatste tijd enorm bezig met bakken. Daarnaast begeleid ik een verstandelijk beperkte cliënt die helemaal fan is van bakken. Met haar zou ik graag een recept uit het kookboek willen maken.

  Liefs

 • Reply
  Eline
  15 november 2015 at 16:45

  Wat een leuke actie! Ik zou dit boek dolgraag willen winnen, niet voor mijzelf, maar voor mijn moeder. Zij is de laatste tijd geweldig lekker aan het koken en bakken. Tsja, hier is zij dus mee begonnen sinds ik ruimschoots uit huis ben… Misschien kan ik haar verleiden om een lekker recept uit dit boek te proberen en dan met mij te delen! Goede deal toch? :-)
  Na alle superfood en healthy living boeken is dit een geweldig leuke aanvulling in mijn mams boekenkast!

 • Reply
  Anika
  15 november 2015 at 16:53

  Ik doe graag mee! Het lijkt me een geweldig kookboek, een fijne afwisseling naast alle kookboeken vol healthy food en super foods!

 • Reply
  Nynke
  15 november 2015 at 16:56

  Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar soms vind ik het weleens lastig om het lekkers te laten staan. In het weekend mag ik mezelf verwennen. Het moet dan natuurlijk wel erg lekker zijn. Dit boek komt dan goed van pas!

 • Reply
  Priscilla
  15 november 2015 at 17:37

  Even weg met al dat gezonde superfood eten, maar gewoon eten wat heerlijk is!
  Heerlijk dat zij met zo’n boek is gekomen, het is weer even een frisse wind in die gezondheidswereld. Ik doe graag mee ?

 • Reply
  Manouk
  15 november 2015 at 18:15

  Wat een mooi boek zeg!
  Ik zou ook graag mee willen doen, maar hem dan heel graag voor mijn vriendin Femke willen winnen. Zij is al zo lang ik me kan herinneren diabetes patiënt (ze had een insulinepompje) en sinds kort hoeft ze sinds haar operatie dit niet meer te gebruiken. Dus… Mag ze nu ook álles weer eten! Dit zou een heel gave verassing zijn voor haar ?
  Liefs!

 • Reply
  Aranka
  15 november 2015 at 18:38

  Wat een super leuk kookboek, ik zag hem laatst al ergens voor bij komen. Koken is echt een hobby, en het liefst maak ik in het weekend heerlijke guilty pleasures klaar.

 • Reply
  Ilona
  15 november 2015 at 19:04

  Ik ben een enorme zoetekauw (ook hartige dingen gaan er van harte in hoor.. ;) ) Ik houd van koken maar voornamelijk van bakken. En tja, sla kan je niet bakken, dus word het toch vaak taart, cake, hapjes, cupcakes, etc. (goed excuus, toch?)
  En ik heb een vermoeden dat dit boek mij daarvoor héél veel inspiratie zal geven! :D

 • Reply
  Ester
  15 november 2015 at 19:10

  Wat gaaf!!! En ontzettend welkom voor de komende feestdagen. Hier kan ik mijn familie heerlijk mee verrassen en onze kerst nog leuker maar vooral lekkerder maken!!

 • Reply
  Gerdien
  15 november 2015 at 19:20

  Dit boek zou wel een hele goede start zijn voor het nieuwe huis wat ik met mn vriend heb gekocht! Tussen het verven Door lekkere dingen bakken voor de mannen die hard werken. Ja graag!

 • Reply
  Céline
  15 november 2015 at 19:29

  Met kerst maakt iedereen in mijn familie een gerecht. net zo als elk jaar heb ik weer gekozen voor het toetje en ik ben haast wel zeker dat de oreo nutella ijs een hit zou zijn. :)

 • Reply
  Marije
  15 november 2015 at 19:30

  Heel erg leuk kookboek! Ik vind het super leuk om in de keuken bezig te zijn; koken en bakken is een grote hobby van me. Vaak doe ik dit dan ook samen met mijn moeder, die heeft sinds kort een Magimix machine gekocht, waar we veel nieuwe recepten in uitproberen. Zou super zijn als we nog meer nieuwe recepten erbij hebben om te proberen.

  Liefs,
  Marije

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  15 november 2015 at 19:34

  Wat een leuke actie.
  Ik ben regelmatig op zoek naar nieuwe recepten en dit boek lijkt me heerlijke inspiratie te geven.

 • Reply
  Debbie Faber
  15 november 2015 at 19:42

  Ik heb ook wel wat guilty pleasures (vooral chocola), maar er kunnen er nog wel een paar bij ; )

  Ik doe dus graag mee met deze leuke winactie!

 • Reply
  Suzanne
  15 november 2015 at 19:52

  Ik wil graag dit leuke kookboek winnen omdat ;-)
  Ik sinds zaterdag een nieuwe oven heb, en een half jaar zonder oven heb gezeten..!! Ik al mijn centjes heb gespaard. En het helemaal geweldig zou vinden als ik deze lekkere recepten kan uit proberen met me nieuwe oven. ;-);-)

 • Reply
  Angela Bouman
  15 november 2015 at 20:14

  Jaaa, dat kookboek zou ik graag winnen omdat mijn vriend en ik over 3 weken samen gaan wonen! Met behulp van dit kookboek kunnen we samen lekker kokerellen in onze nieuwe keuken!

 • Reply
  Madelief
  15 november 2015 at 20:39

  Wauw wat een toffe winactie! Ik ben namelijk aan het sparen voor mijn uitzet en dit zou een mooie start zijn. Bovendien ben ik een enorme fan! Dus nu wordt het duimen.

  xoxo Madelief

 • Reply
  Bianca
  15 november 2015 at 20:48

  Ik doe graag mee dit is namelijk het enige kook/bak boek wat ik graag wil hebben. Ben namelijk geen kookwonder, maar voor dit lekkers maak ik maar al te graag een uitzondering :-) Succes allemaal! x

 • Reply
  Nathalie
  15 november 2015 at 20:57

  Hoi Aranka, wat heb je een leuke site! Ik volg je sinds een aantal maanden dagelijks en kijk altijd uit naar nieuwe artikelen! ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik sinds een tijdje samenwoon met mijn vriend en hem heel graag wil verrassen met een lekker recept!

 • Reply
  Romy
  15 november 2015 at 20:58

  Ik doe heel graag mee voor mijn moeder omdat ze heel erg van koken houd en omdat ik groot fan ben van Sabine

  Groetjes Romy

 • Reply
  Anna
  15 november 2015 at 20:58

  Wat ziet het boek er mooi uit! Ik ben een zoetekauw en reuze benieuwd naar de recepten.

 • Reply
  Lieke
  15 november 2015 at 21:09

  Wauw linkt me een super boek ! Ik sou dit graag willen winnen zodat ik tussen m’n gezinde kookboeken eindelijk eens 1 heb staan met echt lekkere dingen zodat het eindelijk eens lekker ongezond kan ! Lijkt me heerlijk en heb er nu al zin in om er iets uit te maken

 • Reply
  Baukje Jansen
  15 november 2015 at 21:28

  Ik hou heel erg van koken, maar heb het al heel lang niet meer gedaan. Inmiddels heb ik ook geen inspiratie meer. Misschien dat ik door dit boek weer de zin in het koken terug krijg.

 • Reply
  Nel
  15 november 2015 at 21:35

  Heb deze en volgende maand een no buy periode maar mijn handen ( en portefeuille) jeuken als ik dit boek zie !!! Verlos me ;-)

 • Reply
  Nadine
  15 november 2015 at 22:41

  Wat een gave winactie! Ik ben al heel lang trouwe bezoeker van Ohmyfoodness, en vind dat Sabine hele lekkere recepten heeft. Ik eet doordeweeks altijd vrij ‘makkelijk’, maar in het weekend kies ik vaak recepten uit kookboeken of van blogs om te maken. Dus ik zou heel blij zijn met dit boek!

 • Reply
  Yvonne
  15 november 2015 at 22:52

  Jaaaaaa, is het gewoon al zo ver?! Ook ik heb hier ontzettend naar uitgekeken maar vsnwege hectische tijden hier heb ik de lancering helemaal gemist. Zo fijn dst bloggers je op de hoogte houden :-). Het liefdt ren ik nu nog/alvast naar de winkel, maar ga toch een poging met deze té gave winactie doen. Echt een hele leuke winactie!

  • Reply
   Yvonne
   15 november 2015 at 22:53

   * excuses voor mn typefoujes, letters zijn te klein of ogen al te ver dicht ;-).

   Vsnwege = vanwege
   Dst = dat
   Liefdt = liefst

   :D

 • Reply
  Madelon
  16 november 2015 at 00:03

  Ohhhhh ik wil dit boek zo graag!! Ik doe dus graag mee.
  Ik zou hem graag willen winnen omdat we dit jaar niet uit eten gaan met kerst maar zelf willen koken. Dit zou dan letterlijk en figuurlijk het perfecte cadeau zijn!
  Nu flink duimen draaien.
  Liefs x

 • Reply
  Amber Claudette
  16 november 2015 at 01:01

  Het boek ziet er erg leuk en uitnodigend uit .
  Bij het zien van sommige plaatjes , kreeg ik meteen al zin .
  En …. Ach soms wat lekkers maken. Trainen we daarna wel weer een extra rondje. :)

  Ik zou er heel blij mee zijn. Mmmmm. ;)

 • Reply
  Anita H.
  16 november 2015 at 02:07

  Ik ben sowieso dol op kookboeken. Ter inspiratie, om gewoon lekker in te bladeren en plaatjes te kijken en uiteraard om recepten te gebruiken. Dit lijkt me een erg leuk en bruikbaar boek.

 • Reply
  Kim
  16 november 2015 at 07:59

  Hoi Aranka!

  Ik heb al veel nieuwe dingen ontdekt via je blog, zowel make-up als food-wise. Dit is er dus nog eentje ;-)
  Ik doe super graag mee voor zo een geweldig tof boek!

  Thanks for the tips, keep ‘em coming!

  groetjes,
  Kim

 • Reply
  Amanda Postma
  16 november 2015 at 13:41

  Dit kookboek is PRECIES wat m’n besties en ik nodig hebben! Quality-time is bij ons niet een dagje shoppen, maar juist een dagje samen bakken, experimenteren met recepten en vooral heel veel lekkers eten! En over wat extra boter, chocolade of calorieën doen wij niet zo moeilijk; dat lachen we er met gemak weer af!♡

 • Reply
  Merin Veronique
  16 november 2015 at 13:51

  Dit boek lijkt me echt hemels! Ik zei op Twitter tegen Sabine dat ik één van de eerste zou zijn die dit boek zou kopen, maar precies nu hij uit is hou ik – erm – een stukje maand over aan het einde van mijn salaris.

 • Reply
  Jessica
  16 november 2015 at 14:56

  Na alle superfoods en healthy food boeken lijkt het mij fantastisch om dit exemplaar te winnen. Met gewoon ‘echt’ eten. Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  16 november 2015 at 15:14

  Wauw dit klinkt en ziet er heel erg goed uit zeg! Vooral het boek zelf ziet er mega goed uit al wauw!

 • Reply
  A.
  16 november 2015 at 15:29

  Ik zou graag een gokje willen wagen om dit kookboek te winnen! Ik ben totaal geen keukenprinses, maar ik vind het wel ontzettend leuk om lekkere dingen te bakken en maken. Voor mensen zoals ik, die echt recepten nodig hebben om iets eetbaars op tafel te zetten, worden kookboeken gemaakt. Lijkt me heerlijk om na een drukke stageweek in het weekend te ontspannen en bakken/koken met behulp van dit boek.

 • Reply
  Hanna
  16 november 2015 at 18:12

  Ik heb gelijk zin om te koken! Ik zou de boek graag willen winnen, omdat ik sinds kort opmezelf ben gaan wonen en ik soms kook inspiratie mis. Haha ik moet nu echt na denken wat ik elke avond moet koken terwijl mijn mama dat altijd deed. Het is ook nog eens een mooie boek welke leuk in mijn keuken zal passen. Ik vind het altijd heerlijk om te koken lekker ontspannend. Ik hoop dat ik zal winnen, alhoewel ik het iedereen gun :)

 • Reply
  Britt
  16 november 2015 at 18:27

  Klinkt goed zeg, ik doe graag mee. Vooral omdat ik gewoon zin heb om na een rotte periode van te veel afvallen en een hele tijd in een dip zitten daarom, te dun zijn, en nog meer mezelf het weer eens gun om me goed te verwennen met lekkere recepten (en die natuurlijk te delen met mijn altijd lieve familie die me enorm heeft gesteund)

 • Reply
  Susan
  16 november 2015 at 18:54

  Ziet er erg mooi en lekker uit! Ik doe graag mee met de actie!

 • Reply
  Eva Narcisz
  16 november 2015 at 20:50

  Ik ben dol op bakken en doe het ook vaak. Nieuwe recepten proberen en net doen alsof ik een echte masterchef ben :) Wat zal ik blij zijn om dit kookboek te ontvangen , kan mijn barkkunsten laten zien en een paar heerlijke lekkernijen bereiden voor mijn geliefden !

 • Reply
  Iris
  16 november 2015 at 21:01

  Het boek ziet er super tof uit! Die verdient wel een plaatsje in mijn kookboekencollectie. Naast een aantal praktische kookboeken voor doordeweeks is er zeker nog ruimte voor guilty pleasures voor het weekend!

 • Reply
  Kym
  16 november 2015 at 21:10

  Wat ziet dit kookboek er ontzettend goed uit! Ik ben het voorbije jaar meer dan 40 kg afgevallen door mezelf alle lekkere ‘slechte’ dingen te ontzeggen. Ik vind het dan ook ontzettend moeilijk om eens terug te kunnen ‘zondigen’. Zeker als ik niet weet of de ‘zonde’ het waard is. Dit boek lijkt me het perfecte begin om terug van lekkere dingen te leren genieten. Als ik dan eens lekker stout wil zijn, er ook echt voor te gaan en te genieten van iets super super yummy. Denk dat dit boek me daarbij zeker kan helpen… als ik nutella oreo ijs zie… oh my… kan me de smaak daarvan niet meer herinneren en dat wil ik toch wel erg graag :-)

 • Reply
  Laura
  16 november 2015 at 21:49

  Ik geef hem aan m’n vriend die personal trainer is. Hij is altijd bezig met gezonde voeding maar 1x per week is het cheatday!! Met dit leuke en lekkere kookboek kan ie nog een hoop leren ;-)

 • Reply
  Darlene
  17 november 2015 at 09:35

  Wat een super leuk en vrolijk kookboek lijkt me dit.
  Komt heel goed van pas nu ik op mezelf ga wonen en nog geen kookboeken heb!

  Met dit kookboek lijkt het me makkelijk en lekker koken zoals je aangeeft dat je gelijk aan de slag kan. Nou kom maar op dan!

 • Reply
  Kristel
  17 november 2015 at 12:02

  Leuke actie. Ziet er érg leuk uit. Toevallig dat ik vandaag nog wilde gaan bakken. Nu krijg ik er alleen maar meer zin in :)

  Dit boek zou mooi uit komen om mijn kook/bak kunsten te verbeteren.

 • Reply
  Kirsten
  17 november 2015 at 14:00

  Ik hou ontzettend van bakken en koken. Doe niets lievers dan mijn schortje voorbinden en mijn mouwen opstropen :) Begin dit jaar ben ik erg ziek geweest en heb lang moeten herstellen. Mijn lieve moeder stond toen constant voor me klaar. Bakken ging toen niet, maar nu gelukkig weer wel. Ik zou haar zo graag bedanken/verrassen met iets nieuws zelfgemaakts & dit mooie kookboek lijkt me daar het perfecte recept voor! Dus ik doe heel graag mee, in de hoop straks samen te genieten van guilty pleasures :D

 • Reply
  Lianne
  17 november 2015 at 15:06

  Omdat ik dat nutella ijs en de brownies zoooooo graag wil proberen! :D

 • Reply
  Suzanne
  17 november 2015 at 20:03

  Ik wil winnen omdat dit boek niet kan ontbreken in de kast van een food enthusiast!

 • Reply
  Tara
  18 november 2015 at 07:26

  Ooh, eigenlijk mijn enigste reden dat ik deze graag zou willen hebben is omdat Sabine mijn favoriete foodblogster is, en ik daarom echt onwijs benieuwd ben naar alle recepten die erin staan die ik nog niet ken! En wie houdt er nou niet van om zichzelf eens goed te verwennen met flink wat ongezonde baksels?

 • Reply
  barbara
  18 november 2015 at 19:49

  ik zou heel graag winnen

  ik ben immers meestal gezond bezig en wil wel eens aan guilty pleasures meedoen, want dat lijkt mij gewoonweg veel leuker en veel minder saai dan gezond te willen doen

  bovendien heeft kookboeken doorbladeren op mij een rustgevend effect, dus dat wordt dubbel winnen

  én dan is het deze week ook nog eens mijn verjaardag, dus dan zou dat het cadeautje voor mezelf zijn

 • Reply
  Roxanne
  19 november 2015 at 00:23

  Ik waag graag een gokje op dit enorm leuke kookboek! Overal schieten de gezonde/superfoods/cleaneating kookboeken als paddenstoelen uit de grond en om me heen hoor ik ook iedereen over paleo/Weight Watchers enz. Terwijl ik denk, ik houd van lekker eten. Door de week bewust lekker, in het weekend cheat lekker! Dit kookboek zou bij mij dus heel goed van pas komen! Want tja, let’s face it, een dieet werkt meestal niet omdat je het niet in je dagelijks leven kan toepassen, alleen maar voor bijv 6 weken. Eet gewoon lekker en bewust, en cheat met mate

 • Reply
  Vivian
  19 november 2015 at 09:12

  Ik volg haar blog al hele lange tijd, en maak bijna wekelijks een recept van haar. Dus ben erg benieuwd naar de recepten in haar boek, al zullen deze misschien niet geschikt zijn om wekelijks te maken (Guilty ;-) )

 • Reply
  Josee
  19 november 2015 at 09:19

  Omdat ik, sinds ik haar blog voor het eerst las, verknocht ben aan foodblogs. Zo leuk om, deze en andere foodblogs, te volgen en inspiratie op te doen voor een gevarieerde etensstijl. En als variatie zou hij perfect passen tussen de ”normale” kookboeken.

 • Reply
  Isabelle
  19 november 2015 at 09:33

  Ik zou dit prachtige kookboek heel graag willen winnen omdat ik afgelopen januari een gastric bypass heb gekregen en daarmee 54 kilo ben afgevallen tot nu toe. 1 x per maand bak ik iets heel slechts voor mij en de familie. Hoe geweldig zou het zijn om dat uit fit gave kookboek te doen!!

 • Reply
  Wendy
  19 november 2015 at 10:41

  Ik wil hem graag winnen omdat ik een echte zoetekouw ben. Ik heb alleen te weinig inspiratie soms om wat lekkers te maken

 • Reply
  Franka
  19 november 2015 at 11:28

  Ik zou ontzettend graag kans willen maken op dit kookboek.
  Koken is mijn passie en sinds ik op mijzelf woon doe ik dit ook alleen maar meer. Hopelijk kan ik zo heerlijke recpeten maken uit dit mooie en lekkere kookboek, alleereerst natuurlijk chocolade-recepten:)

 • Reply
  Andrea
  19 november 2015 at 12:20

  Zondag is hier in huis bakdag het lijkt mij heel erg fijn om samen met mijn dochter van 2,5 een heerlijke quilty taart te bakken. En dan s avonds met het gezin om de bank met zo’n lekker vette burger mmm krijg nu al trek:)

 • Reply
  Nina
  20 november 2015 at 11:49

  Het lijkt me echt een boek met super lekkere recepten! Ik volg jouw blog eigenlijk al best lang en vind het zo leuk dat je niet meedoet met al die hypes over gezonde voeding. Ik doe eigenlijk nooit mee met een winactie maar nu dacht ik JA ik zou dit boek echt graag willen hebben. Zeker met Sinterklaas en Kerst op komst heb ik weer wat inspiratie om te maken. :)

 • Reply
  Tessa
  20 november 2015 at 14:21

  Ik wil dit wel winnen zodat ik met mijn BFF alles kan gaan maken. Onze vriendschap is gebaseerd op lekker eten haha!

 • Reply
  Laura
  20 november 2015 at 21:00

  Ik zou dit boek dolgraag winnen want ik ben gek op bakken en zoete desserts maken. Dit boek lijkt me erg gaaf!

 • Reply
  Margreet
  20 november 2015 at 21:40

  Ik vind het zo’n gedoe om iedere dag weer iets lekkers en gezonds te verzinnen. Maar ik ben wel gek op lekker eten. Daarom dus ?

 • Reply
  Lynet
  20 november 2015 at 23:27

  Hoi Aranka! Het lijkt me leuk om eens te zien op je site wanneer je een recept hebt geprobeerd! Ikzelf ben bezig met gezonde voeding, maar voor zulke heerlijke recepten (het oreo ijs kijkt me aan, ook al is het momenteel erg koud!) maak ik graag een uitzondering. Bovendien heb ik ook steeds vaker de gedachte: Geniet, het leven kan zo voorbij zijn…
  Het lijkt me leuk om mijn vriendinnen/familie te verassen met guilty pleasures hapjes!

 • Reply
  Yasantewa
  22 november 2015 at 12:31

  Ik hou van koken en dit kookboek zou echt ideaal zijn! Ik doe graag mee! Ik hoop dat ik niet telaat ben XO

 • Reply
  Inge
  22 november 2015 at 14:45

  Jammieee! Wat een heerlijk boek. Ik heb het boek al in mijn handen gehad en lieve hemel, wat staan er lekkere recepten in! Om je vingers (en het bordje hihi) bij af te likken. Ben vooral erg benieuwd naar die appeltaart met candybars! :D

 • Reply
  zoë
  22 november 2015 at 18:43

  ik doe graag mee!
  Ik zou het leuk vinden om samen met mijn vader wat lekkere recepten uit te kunnen proberen!

 • Reply
  Jan
  22 november 2015 at 21:38

  Dit is nou een geweldig kookboek! Ik hou van lekkere ‘slechte’ recepten :) Graag maak ik ook eens een cheesecake zonder pakje!

 • Laat een reactie achter