Lekkers op zondag: Etos Thee

 photo Etos Thee2_zpsvtdcgtty.png

Ik ben een echte theeleut, dat mag ook wel want ik heb echt een hekel aan koffie. Gelukkig ben ik niet de enige want Etos loves Tea! Nu zul je wel denken, wat moet een merk zoals Etos met 7 smaken thee? Tsja, waarom eigenlijk ook niet. De verpakkingen zien er in ieder geval super leuk en vrolijk uit! Ik ben erg benieuwd naar de smaken.

 photo Etos Thee1_zpsnkhokg5c.png

Etos lanceert een eigen kruidenthee-collectie met 7 overheerlijke melanges, helemaal biologisch. Voor elke dag en elke mood is er wel één, super leuk! Alle Etos kruidenthee melanges zijn 100% biologisch en om jouw kopje thee zo puur en intens mogelijk te maken, gebruikt Etos alleen de allerbeste ingrediënten. De kruiden worden met zorg gereinigd, gesorteerd en gemixt om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen. En eigenlijk zie je dat meteen terug in de verpakking, ik vind het er wel bij passen.

 photo Etos Thee_zpsm8ln13vr.png

Etos komt met allemaal verschillende smaken kruidenthee en nog een groene thee. Kruidenthee is niet, zoals normale thee, gemaakt van de theeplant (de Camellia sinensis), maar een mix van de gedroogde blaadjes, zaden, wortel en bast van bepaalde planten, kruiden en specerijen. Door hier thee van te zetten kun je op een makkelijke manier profiteren van al het goeds wat deze natuurlijke ingrediënten te bieden hebben.

 photo Etos Thee3_zpsjrivapqj.png

De doosjes hebben een handige vorm en gaan weer eens anders open dan andere thee verpakkingen. het is een soort van flap – die zich verrassend goed weer sluit – die het doosje open maakt. Daarna zie je er allemaal losse theezakjes in liggen. Elke verpakking heeft 20 theezakjes. Een prima inhoud als je het mij vraagt.

 photo Etos Thee4_zpsy0rruqtc.png

Wist je trouwens dat niet alleen de thee, ook de theezakjes zijn gemaakt van papier dat volledig biologisch afbreekbaar is. Daarnaast zorgt het theezakje voor de maximale opname van smaak en functionele eigenschappen van de kruidenmelanges. Wel vind ik het dan een beetje jammer dat ze verpakt zijn in plastic zakjes. Een papieren zakje was dan een betere optie geweest.

 photo Etos Thee7_zpspfe2y9ax.png

Vitalise

Met kaneel, sinaasappel en gember. Who needs coffee, als een lekker kopje thee je ook die hoognodige energie-kick kan geven! Etos Vitalise thee is een verkwikkende groene thee met kaneel, sinaasappel en gember. De sinaasappel maakt deze thee lekker fruitig van smaak en de gember zorgt voor een pittig accent.

 photo Etos Thee6_zpsjczm8rch.png

Pure

Met anijs, rozemarijn en koriander. Geen detox compleet zonder bijpassend ontgiftend theetje. Etos Pure is een kruidige thee met de friszoete smaak van anijs en venkel. Rozemarijn en koriander geven een verrassende twist.

 photo Etos Thee8_zpswujet7ed.png

Good Night

Met lavendel, kamille en lindebloesem. Wordt een echte Sleeping Beauty met de Etos Good Night thee. Deze bestaat uit een rustgevende kruidenmelange van lavendel, kamille en lindebloesem. Deze zachte thee ondersteunt de nachtrust.

 photo Etos Thee9_zpskgkwtyqj.png

Love

Met vlierbloesem, lindebloesem en rozen. Love is in the air! Versterk je romantische bui met de bloemige Etos Love thee. Vlierbloesem geeft een zachte, honingachtige smaak en lindebloesem helpt te ontspannen. De heerlijke geur van rozen maakt deze thee helemaal af.

 photo Etos Thee11_zpszwyezq8q.png

After Dinner

Met venkel, anijs en appel. Voorkom een after-dinner-dip met de Etos After Dinner thee, een ideale melange voor na het eten. De combinatie van venkel en anijs ondersteunt je spijsverteringssysteem. De zacht-zoete smaak van appel maakt het vriendelijke aroma compleet.

 photo Etos Thee10_zpsee73iehw.png

Harmony

Met hibiscus, kamille en rozen. Zennnn… Yoga in een kopje! Etos Harmony thee heeft een elegante smaak dankzij de combinatie van hibiscus, kamille en rozen. De bloemige kruidenmix helpt je te ontspannen en de harmonie in je hoofd en lichaam te hervinden.

 photo Etos Thee12_zpsh3hadxz4.png

Refresh

Met pepermunt, zoethout en venkel. Kun je wel een opfrisser gebruiken, zowel mentaal als lichamelijk? Etos Refresh thee is een kruidenmelange met de frisse smaak van pepermunt en geeft je direct een fris en fruitig gevoel. De venkel versterkt de frisse zoetheid van deze thee.

 photo Etos Thee5_zpsyjsrui8m.png

Ik vind de theesmaken heel erg lekker en divers. Wel moet je opletten dat je het theezakje er niet te lang in laat zitten, want anders wordt de thee een beetje bitter. Persoonlijk niet mijn favoriet. De Etos theeën zijn natuurlijk te koop bij de Etos voor € 2,50 per pakje. Welke smaken lijken jullie wel wat?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2015 at 15:14

  Ben een echte theeleut en ken dit niet.
  Ga het wel proberen.

 • Reply
  manon
  21 juni 2015 at 15:26

  Oeh i lovee thee, een knuffel in een kopje hoe ik het ook wel noem haha! De smaken lijken me allemaal wel goed, leuk dat etos hier mee komt.

 • Reply
  Beautyjuf
  21 juni 2015 at 15:32

  Ik ben ook een ontzettende theeleut! Wat leuk dat Etos ook thee op de markt heeft gebracht. De smaken lijken me heerlijk én divers. Ik ben erg nieuwsgierig geworden! Binnenkort maar eens een bezoekje brengen aan een Etos bij mij in de buurt.

 • Reply
  Eline
  21 juni 2015 at 15:35

  De verpakkingen zien er echt super leuk uit! Ik drink niet super vaak thee, maar het geeft altijd wel een momentje van rust.

 • Reply
  Dionne
  21 juni 2015 at 15:43

  Ze zien er heel goed uit! Ik ben er heel benieuwd naar!

 • Reply
  Dana
  21 juni 2015 at 15:55

  Ze zien er echt leuk uit alleen de smaken trekken mij niet echt aan :/

 • Reply
  Tamara
  21 juni 2015 at 16:17

  Grappig! Ik wist niet dat Etos thee verkocht maar nu dus wel:)

 • Reply
  Milou
  21 juni 2015 at 16:54

  Wat grappig, ik wist helemaal niet dat Etos thee verkocht. Wat zijn de verpakkingen schattig zeg, ik ga zeker eens een kijkje nemen!

 • Reply
  Anniek
  21 juni 2015 at 17:10

  Ik ben heel erg benieuwd naar de after dinner thee, omdat ik dan toch vaak slaperig word. Ik ga ze binnenkort zeker even uitproberen :)

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  21 juni 2015 at 17:25

  Wat een leuke soorten thee, ze klinken goed!

  XO

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 juni 2015 at 18:45

  Ik ben dol op thee, deze wil ik graag proberen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Anoek - MijnVetteLeven
  21 juni 2015 at 19:16

  Thea! jammie! zie mij al zitten, gezellig op de bank, kopje thee erbij. Filmpje kijkend..
  deze maar eens proberen

 • Reply
  Tessa
  21 juni 2015 at 19:33

  Ze klinken erg goed en leuk dat er meerdere soorten zijn! Ik ga ze zeker eens proberen. Al drink ik in de zomer veel minder thee dan in de winter haha :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 juni 2015 at 20:01

  Oh, dit klinkt zo lekker!

 • Reply
  Femke
  21 juni 2015 at 20:13

  Ik vind de verpakkingen echt heel ‘schattig’ maar zal niet zo snel thee bij de Etos gaan kopen.. Ik ben nu eenmaal dol op bepaalde smaken van Pickwick, dus daar gaat mijn voorkeur echt iedere keer weer naar uit!

 • Reply
  Lucindainwonderland
  21 juni 2015 at 20:33

  Ik ben juist totaal geen theeleut en heb ook geen koffiezetapparaat in huis, maar kan zeker wel waarderen dat deze thee biologisch is, misschien dat ik toch maar eens een soort ga uitkiezen en ook eens aan de thee ga. xxx Lucinda

 • Reply
  Lisa
  21 juni 2015 at 22:08

  Oeh, ik wist niet dat Etos dit had. Het doet me denken aan Clipper thee. Love lijkt me lekker.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 juni 2015 at 11:34

  Ik vind dat de verpakkingen er erg elegant uitzien :)

 • Reply
  Mieke
  22 juni 2015 at 15:17

  Hele mooie foto’s en wat ziet het er leuk uit! Ik ben ook echt een thee-leut dus misschien maar eens naar de Etos om eens uit te proberen!

 • Reply
  Natalie
  22 juni 2015 at 15:36

  Dit klinkt en ziet er goed uit! Als ik bij Etos kom even een kijkje nemen!

 • Laat een reactie achter