Lekkers op zondag: Chocolade, chocolade en chocolade

 photo Lekkers op Zondag Chocolade_zpsiedjz40f.png

Je bent geen vrouw als je niet van chocolade houdt, zo denkt volgens mij iedereen. Dan moet ik geen echte vrouw zijn, want chocolade is nou niet mijn favoriete snack. Maar, volgens mij de rest van de vrouwen met mij wel. Daarom heb ik een overvolle chocolade lekkers op zondag voor jullie. En stiekem moet ik toegeven dat ook bij wel wat chocolade naar binnen is gegaan!

 photo Lekkers op Zondag Chocolade5_zpswmdrfwsn.png

Ik moet zeggen dat ik niet snel een chocoladereep naar binnen zal werken (er zijn uitzonderingen voor Toblerone en chocolade met hazelnoten) maar ik ben wel gek op chocolademelk. Het liefste drink ik daarvan liters op dag. Helemaal niet vervelend dat ik de nieuwe Cocio chocolademelk toegestuurd kreeg. En de rest van de chocolade, daar vind ik zonder problemen wel liefhebbers voor. Maar eerst wil ik jullie natuurlijk wat meer over deze lekkernijen vertellen.

 photo Lekkers op Zondag Chocolade2_zpsk9swbtkd.png

Cocio Chocolate Milk

Cocio chocolademelk is anders dan andere chocolademelk. Je zou bijna denken dat het vers uit een bruine koe komt. Cocio chocolademelk is 100% natuurlijk en verrijkt met eerlijke cacao en suiker, voor de rest vind je niets anders in dit product. Het is de eerste chocolademelk in Nederland zonder stabilisatoren, kleur-, geur- en smaakstoffen. Met alleen maar 1% vet en 1% toegevoegde suiker in de ONE versie. Natuurlijk moest ik ze meteen even testen, want dit kan ik natuurlijk niet laten staan. En ze smaken echt heerlijk! Ze zijn lekker dun en niet zo dik als chocolademelk als een pak. Je weet wel, dat je de beker nog een half uur op de kop moet houden om het laatste beetje er uit te krijgen. De ONE is lichter van smaak omdat hier dus maar 1% vet en 1% suiker in zit.

Ze zijn er in twee verschillende smaken en gewoon te koop in de supermarkt in de koeling. De flesjes hebben 270 ml en kosten € 1,39 per stuk. Of het alleen echt super vers is weet ik niet. Je kunt ze namelijk 1,5 jaar bewaren. Volgens mij is het koelschap een kleine marketing truc ;).

 photo Lekkers op Zondag Chocolade3_zpsqi9cne3y.png

Côte D’Or Bon Bon Bloc Crunchy & Nougat

Als ik mijn mede vrouw moet geloven is dit één van die dingen waar je als vrouw heel gelukkig van kan worden. Een reep chocolade van Côte D’Or. Helaas deel ik die passie niet, maar ik wil jullie er wel graag lekker voor maken. Côte D’Or heeft namelijk een nieuwe smaak, Bon Bon Bloc Crunchy. Het is een chocoladereep gevuld met praliné met een crunchy bite. Stiekem niet helemaal mijn ding, maar ik weet dat het meer en deel van jullie er graag een hap uit wil nemen. Wisten jullie trouwens ook dat Côte D’Or een nougat reep heeft met een heerlijk laagje chocolade? Die lust ik dan weer wel!

Deze twee repen vind je natuurlijk ook gewoon in het schap bij de supermarkt.

 photo Lekkers op Zondag Chocolade4_zpsk3ivyryx.png

Vernieuwde Verkade verpakkingen

Nee, geen nieuwe inhoud van de Verkade chocolade, maar wel een nieuw uiterlijk! Ze hebben een wat speelsere verpakking en het ziet er gewoon ontzettend vrolijk van. En ik word zometeen ook heel vrolijk als ik de hazelnoot reep ga aanbreken! De klassieke smaken zitten er natuurlijk weer bij zoals; melk, puur, extra puur, wit, hazelnoot en cappuccino! Wisten jullie trouwens dat alle chocolade van Verkade UTZ gecertificeerd is? Wat vinden jullie van de nieuwe verpakkingen?

De Verkade chocoladerepen zijn gewoon te koop bij de supermarkt.

 photo Lekkers op Zondag Chocolade1_zpscamjni1i.png

Werden jullie hier vrolijk van of niet? Welke soort van chocolade wil je nu het liefst in je mond stoppen? Ik ga nog even van mijn zondag genieten met een reep hazelnoot chocolade en een beker chocolademelk op de bank!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Michelle
  17 mei 2015 at 17:22

  Geniaal: ik lees dit net nadat ik een glaasje homemade chocolade-ijskoffie en een stukje Tony karamel zeezout op heb. Dat is maar beter ook denk ik haha.
  Ik ben wel benieuwd of de Cocio gemaakt is met biologische melk..? Als dat zo is wil ik het zeker eens proberen :).

  • Reply
   Aranka
   17 mei 2015 at 17:32

   Dat wordt nergens gecommuniceerd, dus ik denk niet dat het van biologische melk is gemaakt.

 • Reply
  Romina D'Astolfo
  17 mei 2015 at 17:27

  Ik heb ook het liefst chocolade met hazelnoot ^^ De groene reep zou ik nu dus wel op krijgen :D Geniet nog van je zondag en de chocolade en chocolademelk ^^

 • Reply
  chucky1012
  17 mei 2015 at 17:34

  Ben zo benieuwd naar de chocolademelk en inderdaad zou ik graag weten wat voor soort melk er doorheen verwerkt is.
  Maar toch ziet er weer suiker in.
  Dat is jammer.
  De chocoladerepen klinken zo lekker en ik hou er van maar dan natuurlijk niet 1 hele reep in 1 keer op eten.
  Maar 1 klein stukje.
  Leuke vernieuwde verpakkingen.
  Die jij lekker vindt zijn ook om te smullen ;-)
  Maakt niet uit want niet iedereen hoeft alle lekkernijen heerlijk te vinden.
  Morgen naar de winkel en een kijken voor de chocolademelk etc…..
  Grappig geschreven artikel.

 • Reply
  bymirandaa
  17 mei 2015 at 18:00

  Oooh die bon bon bloc crunchy! <3 wat doe je me aan;)

 • Reply
  Kelly
  17 mei 2015 at 18:20

  Wat een heerlijke chocolade allemaal!

 • Reply
  Denise
  17 mei 2015 at 18:23

  Dit zijn de leukste artikeltjes! <3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  17 mei 2015 at 18:44

  oh wauw, vééél chocolade!

 • Reply
  fashionnewsforgirls
  17 mei 2015 at 19:57

  mmm heerlijk maar ik blijven voorlopig van de chocola af

 • Reply
  Margot
  17 mei 2015 at 20:00

  Ik ben wel heel benieuwd naar die Bon Bon Bloc Crunchy!

 • Reply
  Maaike
  17 mei 2015 at 20:15

  Chocolade is ook niet mijn favoriete snack, maar ik had laatst een mini chocoladereep van Tony;s gekocht en dat was verrukkelijk haha! daarnaast koop ik ook soms wel eens een reep van Verkade, leuk dat ze nieuwe verpakkingen hebben

 • Reply
  Simone
  17 mei 2015 at 20:40

  Ooh wat onwijs veel lekkers. Ik ben heel benieuwd geworden naar die chocolademelk, zag hem al staan bij de AH to go dus hij moet volgende keer mee!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  17 mei 2015 at 21:11

  Oeh de crunchy lijkt me echt heerlijk! Zelf ben ik niet zo van de Verkade chocolade, maar ik heb nu wel zin in chocomelk, dat is echt lang geleden!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Tessa
  17 mei 2015 at 21:40

  Nu heb ik trek in chocolade. :’)

 • Reply
  anouk
  17 mei 2015 at 22:05

  Ohh ik ben gek op chocola!! Chocolademelk vind ik ook heerlijk, top dat dit merk eerlijke cacao gebruikt!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  18 mei 2015 at 09:50

  Dat van chocolade heb ik ook hoor. Ik moet er echt zin in hebben, voor ik ervan eet

 • Reply
  Danielle
  18 mei 2015 at 14:05

  Ik ben ontzettend benieuwd naar Bon Bon Bloc. De originele vind ik namelijk super lekker. Één van de beste chocolade naar mijn mening.

 • Reply
  Femke
  24 mei 2015 at 00:43

  Bij ons thuis is mijn vriend de choco-verslaafde, hihi! Als ik chocolade eet dan bij voorkeur één waar hazelnoot doorheen zit. Mijn vriend ook chocolade met hazelnoot of oreo.

 • Laat een reactie achter