Lekkers op zondag: AH, Lipton, Mentos en Ben & Jerry’s

 photo Lekkers op Sunday_zps7xlkrxut.png

Ik vind het zo leuk om te zien dat jullie het food op mijn blog zo goed ontvangen, de artikelen worden altijd ontzettend goed gelezen. Ik vind het ook altijd ontzettend leuk om berichtjes te krijgen van mensen die mijn recepten uittesten. Ook een leuke bijkomstigheid is dat food merken mij ook vinden! Ik laat jullie weer allemaal lekkers op zondag zien!

 photo Lekkers op Sunday3_zpsoktutwr4.png

Lipton Ice Tea Red Fruits

Volgens mij heeft iedereen wel eens een glaasje Lipton Ice Tea gehad, mijn persoonlijke favoriet is wel een glas ijskoude ijsthee met een citroen smaakje. IJsthee is altijd ontzettend populair in de zomer en dat snap ik wel, het liefst drink ik ook liters achter elkaar leeg. Sinds kort heeft Lipton naast de gewone smaken, peach, lemon en green een nieuwe smaak, Red Fruits! Deze ijsthee bevat 30% minder suiker dan andere reguliere smaken. Hij heeft een verrassende smaak van cranberries, frambozen en braambessen. In het begin moest ik een beetje aan de smaak wennen, maar ijskoud is hij echt heerlijk! Zeker een aanrader dus.

Lipton Red Fruits Ice Tea kost € 1,76 en is vanaf eind april in de supermarkten te koop.

 photo Lekkers op Sunday5_zpse0v6gcei.png

Mentos Breeze Black Mint & Strawberry

Kauwgommetje? Dat is vaak de vraag aan vrienden als ik een kauwgommetje in mijn mond stop. Altijd heb ik wel een potje of pakje kauwgom bij me, ik vind het lekker en geeft me soms een fijner gevoel. Mentos heeft sinds kort twee nieuwe Breeze smaken, Black Mint en Strawberry. De Breeze serie staat erom bekent een verkoelend effect te geven, wat ik zelf altijd heel erg verfrissend vind. Eerst waren er alleen de normale pepermunt smaken, maar nu dus ook twee nieuwe. Ik vind de kauwgom er lekker en kauwt prettig weg. Het enige jammere vind ik dat de smaak van aardbei toch wel erg chemisch is en snel weg is.

Mentos Breeze is te koop voor € 1,85 per drie pakjes in de supermarkt en natuurlijk los bij verschillende tankstations, kiosken en dergelijke.

 photo Lekkers op Sunday2_zpsogyfxggk.png

AH To Go Ontbijt Shaker

Dit vond ik er echt super tof uitzien, ontbijt shakers van de Albert Heijn To Go, ze zien er echt ontzettend gezond uit en er is er zelf eentje gemaakt door een blogger. Ik moet je eerlijk zeggen dat mijn deze shakers er iets te gezond uitzagen en me dus ook niet echt heel erg lekker leken. En dat is ook gebleken, de potjes zitten gevuld met fruit, groentje, yoghurt en andere gezonde granen. Ik vond het eerlijk gezegd geen succes, kreeg ze maar moeilijk weg. Misschien is dit gewoon te gezond voor mij. Tenminste ‘gezond’ want in zo een potje zitten al snel 500 calorieën! Geef mij dan toch maar een lekkere boterham met kaas. Nee, wat mij betreft kunnen jullie deze wel overslaan.

De AH To Go Ontbijt Shaker is alleen bij de AH To Go filialen te koop voor € 3,50.

 photo Lekkers op Sunday4_zpsxuaunpme.png

Ben & Jerry’s Cookie Core

Het beste bewaren we natuurlijk voor het laatst. Niet dat de andere dingen niet lekker zijn, maar ik word stiekem wel heel erg blij en gelukkig van een grote bak Ben & Jerry’s ijs! Ben & Jerry komt met drie nieuwe smaken Cookie Core. Speculoos? Specu-Love, duidelijk toch? Een lekkere speculoos smaak heeft dit ijsje met stukjes karamel, ik vind hem erg lekker. What-a-Lotta Chocolate is mijn favoriet, heerlijk veel chocolade met chocolade koekjes. En dan hebben we als laatst Utter Peanut Butter Clutter, ik ben zelf gek op pindakaas maar in combinatie met ijs vond ik het toch een beetje vreemd. De ene vind het heerlijk maar ik smeer het toch liever op mijn brood.

De nieuwe smaken kosten € 5,25 en zijn ze te koop bij de supermarkten.

 photo Lekkers op Sunday1_zps0iiwxqie.png

Dat was het weer voor deze week! Ondertussen stromen de nieuwe dingen alweer binnen, dus ik heb nog weer genoeg lekkere dingen om aan jullie te laten zien. Wat lijkt jullie het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Kiss & Make-up
  26 april 2015 at 15:26

  Gimme some of that Cookie Core! STAT! :-)

 • Reply
  Laura
  26 april 2015 at 15:37

  Oh wat een heerlijke dingen! I want B&J!

 • Reply
  Marleen
  26 april 2015 at 15:48

  Heerlijk! De shakers lijken mij juist superlekker en ook de Red Fruits Lipton variant lijkt me heerlijk! xx

 • Reply
  Leah
  26 april 2015 at 16:34

  Ik heb laatst de ontbijtshaker gehaald met de yoghurt kaneeldressing en ik moet zeggen dat ik het echt super lekker vond! Jammer dat ze niet iets goedkoper zijn en dat er wat weinig in zit, want 3,50 euro betalen voor een ontbijtje vind ik toch wel erg veel.
  En die B&J’s met chocolade.. oeh daar zou ik op dit moment wel trek in hebben!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  26 april 2015 at 16:34

  Oeh die Ben&Jerry’s smaken lijken me echt heerlijk! Ook de shakers zien er lekker uit, jammer dat jij ze niet zo vond..
  Liefs, Iris

 • Reply
  Shiralee
  26 april 2015 at 16:36

  Wat leuk om te horen dat het zo goed in ontvangst genomen word. Ben erg benieuwd naar de smaken van Lipton, vind vaak toch wel dat hun de lekkerste ice tea hebben!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 april 2015 at 16:43

  Die ontbijtshakers van de AH wil ik wel eens proberen. Wel jammer dat ze bij veel mensen lijken tegen te vallen

 • Reply
  Marjolein
  26 april 2015 at 16:47

  Doe mij maar al die potten Ben & Jerry’s haha! En ben nog best wel benieuwd naar die ijsthee smaak :).

 • Reply
  Annemae
  26 april 2015 at 16:52

  De cookie core chocolade lijken me echt heel lekker!

 • Reply
  Margot
  26 april 2015 at 17:46

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die ontbijtshakers!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  26 april 2015 at 18:20

  Die shakers lijken mij juist wel heel lekker!

 • Reply
  Kelly
  26 april 2015 at 18:27

  Wat leuk om zo weer even kennis te maken met diverse producten/merken. De nieuwe Ice Tea lijkt mij heel erg lekker net als de AH to GO Shaker! Ben & jerry’s vind ik ook erg lekker, maar doordat ik het veel te duur vind koop ik het eigenlijk echt nooit!

 • Reply
  bymirandaa
  26 april 2015 at 18:39

  Ik vind dit zo’n leuke rubriek om te lezen:) mooi gedaan. Ik heb niet zoveel met beauty, food blog ik zelf ook af en toe over, dus super leuk om te lezen haha!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  26 april 2015 at 19:13

  Wat jammer dat er zoveel calorien zitten in die AH Ontbijt Shakers! Ze leken mij opzich best lekker en handig maar de hoge calorien en best hoge prijs voor wat je krijgt zijn echt grote minpunten voor mij.

  XO

 • Reply
  Tedje
  26 april 2015 at 20:08

  Hmm die nieuwe ice tea lijkt me lekker!

 • Reply
  Amy
  26 april 2015 at 21:07

  De pindakaas versie van B&J lijkt me heel grappig! En lekker natuurlijk (: Je moet wel enormmmm van pindakaas houden

 • Reply
  chucky1012
  26 april 2015 at 21:40

  Het ijs zal ik zeker kopen en die namen zijn funny.

 • Reply
  inge
  26 april 2015 at 23:13

  Wel een beetje tegenstrijdig dat je het steeds meer over’ gezond’ eten hebt, als je schrijft dat je daar niet van houdt en het lijkt nu alsof de ontbijtshake een slechtere keuze is dan ben en Jerry’s.

 • Reply
  Emma
  29 juni 2015 at 12:14

  Hi ik heb een vraagje waar kan je de mentos strawberry breeze kopen , In welke supermarkt

 • Laat een reactie achter