Lekkers op zondag #5

 photo Lekkers op Zondag1_zpsv67jfrtb.png

Het duurde een hele tijd, maar hij is weer terug, de lekkers op zondag! Afgelopen tijd ontving ik heel veel leuke foodpakketjes en heb weer genoeg om aan jullie te laten zien. Er zit van allerlei lekkers tussen dat ik graag even onder de aandacht breng, kijken jullie mee naar de nieuwe lekkernijen?

 photo Lekkers op Zondag2_zpsvftlizxs.png

Het leuke aan een blog hebben is de nieuwe producten ontvangen, nu ik niet alleen over beauty schrijf weten ook steeds meer foodmerken mij te vinden en dat vind ik echt super leuk, daar kan ik ook echt wat mee! Niet alles is leuk om in een recept te laten zien dus daarom is een lekkers op zondag een goed alternatief. Ik laat jullie al deze nieuwe producten zien.

 photo Lekkers op Zondag8_zpsf3b23wol.png

Het ziet eruit als een picknick in mijn eigen woonkamer maar de producten zijn echt heerlijk en kan ze ook zeker aanraden. Laat ik jullie snel meer vertellen.

 photo Lekkers op Zondag3_zpstp5mwn8n.png

Kikkoman Japanse sauzen

Het merk Kikkoman ken je waarschijnlijk wel als je eens sushi eet. Eet je geen sushi dan zegt dit merk je misschien maar weinig. Kikkoman staat vooral bekend om zijn sojasaus waar je de sushi mee eet. Maar veel van jullie weten niet dat Kikkoman ook meer sauzen heeft voor thuis om heerlijke gerechten mee klaar te maken. Bijvoorbeeld een heerlijke Teriyaki saus om mee te wokken of een glutenvrije sojasaus, die ik erg lekker vind door gehakt. Speciaal voor de lente heeft Kikkoman heerlijke recepten samengesteld die je hier kan vinden. Kikkoman is gewoon in de supermarkt te koop.

 photo Lekkers op Zondag4_zpsdshkmfuy.png

Innocent Smoothie Plus

Als ik zin heb ik écht lekker drinken ga ik altijd voor een smoothie van Innocent. Deze hebben een heerlijke pure smaak en zijn gewoon in de supermarkt te koop. Maar Innocent heeft iets nieuws, de smoothie plus. Dit zijn smoothies met fruit en groente, extra vitamines en gemalen zaden voor een extra gezonde kick onderweg. Ze zijn er in twee verschillende soorten, Antioxidant en Engergise. Energise is een mix van bessen, bietensap, lijnzaad, guarana en bevat vitamines B3 en C, voor een extra boost. Antioxidant bevat de antioxidanten vitamine C, E en selenium die helpen je fris te houden en stress te verminderen, ideaal om mee op te staan! Beide smoothies vind ik echt verrassend lekker, deze ga ik zeker vaker kopen voor onderweg!

 photo Lekkers op Zondag5_zpsv2q188ub.png

Pickwick Double Green

Ik ben sinds kort helemaal fan van groene thee en dan die vooral met citroen en munt. Sinds kort heeft Pickwick een nieuwe groene thee lijn, Double Green. Dubbele groene ingrediënten, het lijkt wel bijna op een groene smoothie. Ze zijn er in drie varianten: druif en verbena, appel en citroen en komkommer en munt. Ik heb stiekem alle doosjes al bijna op zo lekker vind ik ze. Mijn favorieten zijn toch zeker wel dat komkommer en munt, heerlijk fris! Ze kosten € 1,65 per stuk en zijn gewoon in de supermarkt te koop.

 photo Lekkers op Zondag6_zpshh1yiw5x.png

Senseo Originals

Een kopje Senseo drinken kunnen we bijna niet meer wegdenken uit het koffiebeeld. Bij ons thuis wordt het Senseo apparaat dan ook meerdere malen per dag gebruikt. Omdat het nog steeds zo een ontzettend groot succes is heeft Senseo haar originele lijn vernieuwd. Dit zijn in totaal zes producten: Classic, Mild, Strong, Extra Strong, Mocca en Decaf. Alle producten hebben een vernieuwd jasje gekregen maar hebben de originele Senseo smaak gehouden.

 photo Lekkers op Zondag9_zps0dsalxjk.png

N’Oats Bio Havermout

Havermout is hot en ik vind het heerlijk. Vroeger kreeg ik altijd havermoutpap bij mijn oma en dat vond ik altijd een feest, ik vind het echt heerlijk. Als je ouder bent is pap ineens not done, maar ik zit er weer bijna elke ochtend aan. N’Oats maakt havermout nog leuker met drie heerlijke smaken: Naturel, Framboos-Kokos-Kers en Maanzaad-Vanille en bevatten allen biologische havermoutvlokken die extra fijn gemalen zijn in een speciaal bewerkingsproces. Het werkt precies hetzelfde als normale havermout maar dan stiekem nog een stukje lekkerder. Je kookt melk met de havermout en je hebt een heerlijk papje! Ze zijn te koop in de webshop van MyMuesli voor € 5,90 en ze zijn echt té lekker!

 photo Lekkers op Zondag7_zpsblglpdws.png

Australian Paaseieren

Australian, het luxe chocolademerk waar iedereen van droomt. Pasen staat voor de deur en daar hoort natuurlijk chocolade bij en chocolade hoort bij Australian! Speciaal voor Pasen heeft Australian de meest mooie chocolade-eieren gemaakt. Deze is voorzien van een prachtig laagje metallic poeder, maar je hebt ze ook met verschillende versiersels van melk met karamel, melk met pistache en puur met nougat, jum! De Australian chocolade is te koop bij hun eigen winkels die je in heel Nederland vind.

 photo Lekkers op Zondag_zpsaduqohap.png

Dat was hem weer voor deze keer, hopelijk heb je veel lekkere dingen voorbij zien komen voor de komende tijd! Mijn aanraders zijn toch wel de nieuwe Pickwick smaken, N’Oats havermout en de Innocent smoothies. Fijne zondag nog, gelukkig zit het weer vandaag mee!

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Kelly
  22 maart 2015 at 15:26

  Hmm, heerlijk die Senseo cappuccino! ♥

 • Reply
  Tessa
  22 maart 2015 at 15:31

  Leuk om te lezen! Ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe groene thee varianten, komkommer en munt lijkt mij ook het lekkerste! Die ga ik zeker uitproberen als ik ze tegen kom :D

 • Reply
  bymirandaa
  22 maart 2015 at 15:43

  Wat een leuk artikel vind ik dit toch altijd. Lekkers op zondag ;) zit regelmatig kwijlend voor mijn beeldscherm, haha!

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben erg benieuwd naar de teriyaki saus van Kikkoman!

 • Reply
  Luna
  22 maart 2015 at 15:46

  Ik vind het altijd leuk om food-pakketten te bekijken. Vroeger bestelde ik ze wel eens via de Veronica gids. Lekker hoor, allerlei nieuwe dingen uitproberen en proeven :)

 • Reply
  Do
  22 maart 2015 at 15:48

  Leuk artikel, handig dat je alles zo samen bespreekt. Ik ben wel erg benieuwd naar die Innocent smoothies, deze lijken mij best lekker.. Ookal zijn de ingrediënten een beetje apart haha.

 • Reply
  Corinne
  22 maart 2015 at 15:54

  Wat een leuke producten. Ik ga eens op zoek naar de thee want die lijkt me wel lekker. En dat paasei!!!!

 • Reply
  Denise
  22 maart 2015 at 16:00

  Aaaah super leuke rubriek! Ik vind het echt heerlijk om tussen al deze leuke producten te neuzen. Die sojasauzen zijn inderdaad de beste!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  22 maart 2015 at 16:08

  Ik ben gek op groene thee en ben heel benieuwd naar deze 3 nieuwe varianten! Ik ga ze snel proberen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sofie
  22 maart 2015 at 16:13

  Vooral de Innocent Smoothies klinken lekker!

 • Reply
  Kirsty
  22 maart 2015 at 16:33

  Leuk om te zien! Ik ben vooral benieuwd geworden naar de Double Green theesmaken!

 • Reply
  Eline
  22 maart 2015 at 16:44

  Het ziet er super lekker uit. Ik ben benieuwd naar de groene thee en de paasei ziet er ook niet verkeerd uit hoor ^^

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  22 maart 2015 at 17:00

  Oh wat een lekkers allemaal!

  Ik ben vooral benieuwd naar groene thee en havermout en die Australian ei mag er ook bij!

 • Reply
  Beautyjuf
  22 maart 2015 at 17:01

  Wat een heerlijke lekkernijen! Ik ben benieuwd naar de smaak van de nieuwe thee van Pickwick. Oh, en het paasei ziet er zowel prachtig als lekker uit.

 • Reply
  chucky1012
  22 maart 2015 at 17:22

  Ik ben dol op thee en de nieuwe smaakjes zal ik zeker gaan kopen.
  Die sauzen daar ben ik zo benieuwd naar omdat ik ook soms sojasaus in de bami en de groentenmix doe.

 • Reply
  Danielle
  22 maart 2015 at 17:37

  Oh lekker! Ik ben benieuwd naar de double green theetjes.. !

 • Reply
  Marjoleinee
  22 maart 2015 at 17:50

  Yummie, ik ben echt dol op groene thee !

 • Reply
  Fatma
  22 maart 2015 at 18:20

  Jumm, ziet er heel lekker uit allemaal. Ben vooral benieuwd naar de koffie :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  22 maart 2015 at 18:39

  Oh, ja, vooral de smoothies wil ik wel eens proeven!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  22 maart 2015 at 18:49

  Wat een heerlijke producten! Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe thee en naar de smoothies!

 • Reply
  Lisa
  22 maart 2015 at 19:01

  Die sapjes lijken me echt heerlijk. Australianis echt n fantastische winkel met heerlijk ijs!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  22 maart 2015 at 20:17

  Lekkere sapjes en thee! Ik ben dol op beide!

 • Reply
  Lesley
  22 maart 2015 at 21:43

  o die INNOCENT SMOOTHIE PLUS ziet er lekker uit! Die ga ik zeker binnenkort ook een keer proberen! Ik ben dol op thee en de smaak met druiven lijkt me wel lekker. Die met komkommer klinkt niet echt smakelijk maar door jou bericht ben ik er toch wel benieuwd naar haha Leuke om dit te lezen!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 maart 2015 at 22:31

  Ik ben dol op de innocent smoothies en de havermout lijkt me heerlijk.

 • Reply
  Dana
  22 maart 2015 at 22:48

  Die paas ei *hearteyes*

 • Reply
  Roxanne
  22 maart 2015 at 23:32

  Die teriyaki saus is erg lekker! Van de week gebruikt in de wokschotel!
  Ik ben ook benieuwd naar de thee

 • Reply
  Simone
  23 maart 2015 at 09:06

  Oh wat leuk!! Ik ben benieuwd naar die nieuwe Innocents!

 • Reply
  Desirée
  23 maart 2015 at 16:49

  Vooral de innocent smoothies waren hier een hit, vind ze heerlijk!

 • Laat een reactie achter