Lekkers op zondag #4

 photo Zondag_zps48229b09.png

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de laatste lekkers op zondag met jullie deelde. Ik moet zeggen dat het een beetje stil ligt qua foodpakketjes, zo heb je er tientallen achter elkaar en zo heb je er maar een paar in de maand. Maar er zaten toch wel wat dingen tussen die ik graag met jullie wilde delen, zoals de Coca Cola Life, Organic Little Miracles en Pukka detox thee.

 photo Zondag7_zps02b2dba1.png

Vrij weinig te eten deze keer, maar wel veel om te drinken! Lekkere blikjes cola, flesjes thee waar je energie van krijgt en thee om mee te detoxen! Ik hoef de komende tijd in ieder geval geen dorst te hebben.

 photo Zondag3_zps2632afd9.png

Coca Cola Life

Op de reclame zie je hem elke keer voorbij komen, de nieuwe variant van Coca Cola, life. Lekker opvallend door de groene kleur van het label is Coca Cola Life wel, maar issie ook lekker? Ik moet eerlijk toegeven dat cola niet mijn favoriete drankje is, maar toch was ik heel erg benieuwd naar deze variant. Maar wat is er nou zo bijzonder aan de life variant? Coca-Cola life is gezoet met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat een derde minder suiker en calorieën. Het natuurlijke ingredient is natuurlijk stevia, de natuurlijke zoetstof van de Zuidamerikaanse steviaplant.

 photo Zondag4_zps60e51934.png

Coca Cola is niet de eerste die met dit op de markt komt, Albert Heijn en Pepsi gingen hun al voor met cola die gezoet is met stevia. Maar beide varianten vind ik wel heel erg lekker, ik was dan ook erg benieuwd naar deze variant. Ik heb stiekem al heel wat blikjes op het werk leeggedronken omdat wij gratis blikjes weg gaven ter promotie en dit lekkere grote blik bewaarde ik voor thuis. Misschien zegt het al weg genoeg, de vele blikjes maken het voor mij echt een lekker drankje. Hij smaakt iets anders dan de regual variant, iets subtieler zoet, maar zeker niet minder lekker. Hij is nog echt lekker zoet en heeft een goede cola smaak! Als ik in het vervolg voor het cola schap sta, verkies ik deze zeker boven de andere varianten!

Coca Cola life is vanaf dit jaar overal te koop in alle gewenste maten van Coca Cola.

 photo Zondag5_zps9ac2d30c.png

Pukka Detox With Lemon

Sinds een korte tijd ben ik enorm fan geworden van de Pukka thee, voorheen kende ik het merk eigenlijk helemaal niet. Het is een merk wat ook niet overal verkocht wordt, maar bijvoorbeeld alleen in de reformzaken, G&W, De Tuinen en dat soort winkels. Maar waarom detox thee, dat vroeg ik me eigenlijk meteen af. Ik weet dat het tegenwoordig enorm hip is om te detoxen, al die giftige stoffen lozen uit ons lichaam. Zelf heb ik er totaal niks mee, maar hè, als het lekkere thee is en het ook nog eens ontgiftend werkt ben ik er voor in!

De Pukka Detox thee is een verfrissende thee waarbij je vele verschillende kruiden proeft zoals venkel, kardemom, anijs en natuurlijk de citroen. Zelf ben ik de laatste tijd gek op kruidenthee, dus deze ging er ook zeker in! In combinatie met de frisse citroen vind ik hem ook erg lekker! Let er wel op, deze thee moet wel echt 5 minuten trekken!

Of de thee echt werkt weet ik niet, maar ik vind hem in ieder geval wel heel erg lekker om te drinken! Hij is te koop bij boven genoemde winkels voor € 3,99 per pakje.

 photo Zondag6_zps1a5354af.png

Little Miracles Organic Energy

Hier had ik echt nog nooit van gehoord en kende het merk totaal niet. Ineens kreeg ik een pakketje binnen met vier vrolijke flesjes, ik had alleen geen idee wat het was. Je hebt ze in vier verschillende smaken en zijn blijkbaar gewoon in de supermarkt te koop – ik heb ze alleen nog nooit bij onze AH gezien -. Little Miracles is een echte energydrink, het drankje bestaat uit een mix van thee, ginseng en vruchten, licht gezoet met agavestroop en het is vrij van kunstmatige kleur-, geur-, smaak- en zoetstoffen. Klinkt allemaal heel goed! Alleen nu was ik wel een beetje bang voor de smaak, ik hou namelijk alleen van echte zoete dranken. En dat is dit niet helaas, het smaakt naar ranja maar dan met te weinig siroop – vind ik dan -. Ik weet dat veel mensen licht gezoete ranja erg lekker vinden maar ik heb liever 1/3 ranja en 2/3 water, haha!

Maar de drankjes zijn zeker niet vies en geven me echt een energieboost, ik drink er nu eentje en merk echt dat ik begin op te peppen na zo een lome dag! De Little Miracles zijn te koop bij de supermarkten voor € 1,10 per flesje van 330 ml.

 photo Zondag1_zps6a3909c6.png

Zo dat was weer een editie van de lekkers op zondag! Hopelijk komen er binnenkort allemaal leuke food dingen aan die ik aan jullie kan laten zien! Maar als jullie misschien nog tips of ideëen hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag, ik deel het graag! Fijn weekend nog gewenst!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  pastelbysabrina
  18 januari 2015 at 15:57

  Leuk! Ik volg je pas sinds kort maar vind het nu al leuk :). Die coca cola heb ik ook maar vond hem idd ook best prima. Het verschil is amper te merken maar of het nou echt gezond is haha.. Die andere drankjes ga ik eens naar opzoek :) Liefs

 • Reply
  beautifulday4makeup
  18 januari 2015 at 16:05

  Ben wel benieuwd naar cola life

 • Reply
  Margot
  18 januari 2015 at 16:12

  Ik heb een blikje Cola Life in de koelkast staan, maar ik heb nog niet geproefd.

 • Reply
  kieke14
  18 januari 2015 at 16:39

  leuk dat coca cola nu met deze variant komt, goed bedacht!

 • Reply
  Kelly
  18 januari 2015 at 16:44

  Ik ben erg benieuwd naar de Coca Cola Life! Ik zou graag nog eens een theesmaak van Pukka willen proberen!

 • Reply
  Beautyjuf
  18 januari 2015 at 17:19

  De thee van het merk Pukka lijkt me erg lekker! Al zou ik het geduld er niet voor hebben om de thee vijf minuten lang in te laten trekken. Ik haal het zakje er meestal al na een paar seconden uit. Tenzij het verse thee is.

 • Reply
  Mandy
  18 januari 2015 at 17:25

  Wat een bijzondere producten allemaal. Ben heel benieuwd naar die nieuwe Coca Cola, heb er wel al veel over gelezen maar nog nooit geproefd!

 • Reply
  Johanneke
  18 januari 2015 at 17:44

  Die mooi gekleurde flesjes heb ik al heel vaak net niet meegenomen, ze zien er zo ontzettend leuk uit! Maar de vreemde smaken trokken me niet zo en ik dacht dat het een soort ice tea was. Bij ons in de AH staan ze tussen alle soorten ice tea nl.

 • Reply
  Edith
  18 januari 2015 at 18:01

  Wat een leuk artikel! Ik ben vooral erg benieuwd naar de smaak van cola life!

 • Reply
  Laura
  18 januari 2015 at 18:27

  Bijzonder dat je midden in de winter veel drankjes ter review krijgt. Dat zou je juist in de zomer verwachten! Coca-Cola Life kreeg ik cadeau bij de AH. Ik vind er alsnog veel suiker in zitten.

 • Reply
  Diolifestyle
  18 januari 2015 at 18:48

  Die nieuwe cola is echt lekker!

 • Reply
  Corinne
  18 januari 2015 at 19:04

  Die cola moet ik zeker eens gaan proberen!

 • Reply
  Beau
  18 januari 2015 at 19:20

  Leuk om dit te zien! De Cola Life ziet er wel aantrekkelijk uit :) Ben er benieuwd naar.

 • Reply
  chucky1012
  18 januari 2015 at 20:20

  Ben zo benieuwd naar de thee.
  Het ziet er goed uit.

 • Reply
  Laura
  18 januari 2015 at 21:03

  Ik wil die Coca Cola life ook proberen! Leuk artikel!

 • Reply
  Jessica
  19 januari 2015 at 07:16

  Ik heb Life al in oktober getest. Het eerste blikje was even wennen, maar ik ben nu helemaal fan van Life. Ik schreef er in oktober ook een uitgebreide review van op mijn blog :D.

 • Reply
  Bianca
  19 januari 2015 at 08:02

  Die groene cola hebben wij hier zaterdag in huis gehaald en was prima te drinken x

 • Reply
  Sacha
  19 januari 2015 at 09:30

  In New York kreeg ik een gratis flesje van Little Miracles Organic Energy, maar ik vond ze erg vies. Jammer, de flesjes zagen er leuk uit.

 • Reply
  Nathalie Eline
  19 januari 2015 at 10:06

  Wat een leuk artikel! Ik ben toch ook wel heel benieuwd naar die cola!

 • Reply
  Nicky
  20 januari 2015 at 17:08

  Wat mij opvalt: heel veel mensen hebben het over de stevia (wat waarschijnlijk niet eens echt allemaal ‘natuurlijk’ van de steviaplant afkomstig is, maar meer een extract van..), maar buiten die stevia zitten er ook nog tonnen suiker in het drankje van Coca Cola Life!

 • Laat een reactie achter