Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkers op zondag #3

 photo Lekkersopzondag_zps6cec2e5b.png

Zo, een hele verlate lekkers op zondag, maar zeker wel een hele lekkere editie! De vorige keer had ik alleen maar dranken om te laten zien, nu wat meer eten! Nootjes voor tussendoor, de nieuwe sauzen van Maggi, échte koffie van de Jumbo en lekkere muesli repen. Ik vertel jullie hier snel meer over!

 photo Lekkersopzondag1_zps3c861635.png

Lekkers op zondag is echt een groot succes, tegen mijn verwachtingen in, hartstikke leuk! Zo kan ik met mijn foodpakketjes ook eens wat doen, want overal een artikel van maken is misschien niet altijd even interessant. Maar een verzamelartikel met allemaal lekkere dingen wel, vandaar lekkers op zondag. Deze keer een lekkere volle en ik heb alweer genoeg thuis voor een volgende editie. Laten we snel gaan beginnen!

 

 photo Lekkersopzondag4_zpsedcd3093.png

Maggi Lichtgebinden Jus Met Kruiden

Wisten jullie dat 46% van de zelfgemaakte maaltijden in Nederland nog steeds bestaat uit aardappels, groente, vlees en jus? Maar tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met onze gezondheid. Daarom heeft Maggi nieuwe variant jus, die 25% minder zout en 30% minder vet bevat, klinkt heel goed! Pakjes en zakjes hadden al niet zo een goede naam voor mensen die echt op hun voeding letten, maar zo zijn ze toch weer een stukje beter. Ze zijn er in drie verschillende samen, rundvlees, naturel en knoflook.

Maggi lichtgebonden jus met kruiden is te koop voor € 0,48 bij de supermarkten.

 photo Lekkersopzondag5_zps38ddf08b.png

Eat Natural Fruit & Nut Bar

Ik ben dol op makkelijke repen voor onderweg. Ik ga nogal eens met de trein en vind het dan heel handig een voorverpakt koekje in mijn tas te hebben voor als ik trek krijg. Maar ik ben dan zo iemand die dan wel iets lekkers wil eten. Gelukkig is dat heel makkelijk met Eat Natural! De repen zijn helemaal natuurlijk en glutenvrij. De repen bestaan voornamelijk uit fruit en stukjes noot waardoor je een echte smaakervaring hebt. In totaal zijn er zes verschillende smaken en er zit altijd wel iets tussen wat jij lekker vind! Ik vind zelf die met almond & apricot heel erg lekker! De repen zijn trouwens los te koop en in een verpakking van 3 stuks.

Eat Natural Fruit & Nut Bar is te koop bij de supermarkt en kiosken voor € 1,40 los en € 2,95 per drie.

 photo Lekkersopzondag3_zps61f84269.png

Maggi In De Pan Sauzen

Dit kende ik nog helemaal niet, maar op de verpakking ziet het er wel heel erg lekker uit! Ik hou van sauzen bij mijn eten en dit ziet er lekker en makkelijk uit. Het is heel simpel, je bakt het vlees op de manier zoals jij dat wilt, je voegt daarna het zakje met de saus toe en wat water zoals de achterkant van de verpakking zegt en binnen een minuutje heb je een heerlijke saus! Ik vind het vooral heel erg lekker met kip en de Stick Sweet BBQ, perfecte combinatie, zeker een aanrader!

Maggi in de pan sauzen zijn te koop bij de supermarkt voor € 0,96.

 photo Lekkersopzondag6_zpsf2fddc08.png

Mani Nuts

Ik ben helemaal geen liefhebber van noten dus deze heb ik doorgeschoven naar de rest van het gezin die gek zijn op noten. Het eerste zakje werd enthousiast open gemaakt en van gesmuld, ze vonden het blijkbaar heerlijk. Mani heeft twee verschillende soorten noten, Berry & Nuts en Sweet Cocktail. Twee redelijk kleine zakjes die je gemakkelijk mee kan nemen en een mooie portie is voor jezelf. In de zakjes vind je heerlijke noten, gedroogd fruit en zaden! Heerlijk voor tussendoor.

Mani Nuts zijn te koop bij de supermarkt per 3 voor € 2,91.

 photo Lekkersopzondag7_zpsf1a9b6bb.png

Jumbo Klimaatneutrale Koffie

Gezondheid en het welzijn van de wereld is steeds meer in trek. Fairtrade producten zijn ongekend populair en Jumbo komt nu met koffie die klimaatneutraal is. Door een uniek programma, in samenwerking met Stichting Max Havelaar, kun je voortaan bewust genieten van uitstekende kwaliteit koffie met een lekkere smaak, die niet alleen biologisch en Fairtrade gecertificeerd, maar ook klimaatneutraal is. Het huismerk assortiment klimaatneutrale koffie bestaat uit filterkoffie, koffiebonen, espressobonen en cups en komt naast het huidige koffieassortiment op het schap! Klinkt heel goed!

 photo Lekkersopzondag2_zps3340a23f.png

Zo dat was het weer voor deze keer, ik hoop dat jullie weer lekkere dingen voorbij hebben zien komen! Welke dingen lijken jullie wel wat om op te eten of te drinken?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Wat een leuk artikel!
  De jus en de sauzen daar ben ik zeer benieuwd naar!
  Zonder dit smaakt het eten niet lekker.
  Ik ga zeker even langs de supermarkt die dit verkoopt want ik ga het wel proberen.

  Xoxo

 2. Aardappelen, groente en vlees, zo ziet mijn bord er ook de meeste avonden uit, maar vaak wel zonder saus, ik ben er niet zo weg van en vind het onnodige calorieën, maar ik moet zeggen dat die sausjes die je laat zien, mij toch echt wel lekker lijken, ik ga wel eens kijken of ik ze kan vinden. xxx Lucinda

 3. Heel leuk! Misschien een tip voor een volgende editie: ook laten zien wat in de verpakking zit? Dus hoe de saus eruit ziet, of de repen ofzo. Heel tof!

 4. oeh die eat natural repen zijn zo lekker, wij hebben ze regelmatig! Die maggi in de pan sauzen klinken ook wel tof, alleen gaat t wel weer een beetje in tegen mijn ik-wil-niet-meer-met-pakje-koken principe haha, maar ach af en toe is ook wel weer prima :D
  Werd ook zo enthousiast van die aardappel cupcakes, die wil ik snel eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *