Lekkers op zondag #2

 photo Lekkersopzondag_zps87c1f9c9.png

De aller eerste lekkers op zondag was echt een ontzettend groot succes, daarom gaan we er gewoon lekker mee door! Het is zeker geen artikel die elke zondag terug komt, maar wel eens in de maand. Ook afgelopen tijd heb ik weer heerlijke producten binnen gekregen die toch even de aandacht verdienen! Dit keer eigenlijk allemaal lekkere drankjes, dus ik zou zeggen, leg de koekjes maar alvast klaar!

 photo Lekkersopzondag5_zps13979d90.png

Albert Heijn Oatmeal Smoothie

Ik ben gek op smoothies maar drink ze eigenlijk veel te weinig. Ik vind het vrij duur om te maken en de blender daarna weer helemaal schoonmaken is ook niet mijn favoriete klusje. Daarom is een kant en klare smoothie kopen gewoon veel makkelijker en handiger. Superfoods zijn nog steeds een grote hype en daar speelt Albert Heijn heel goed op in. Want in de Albert Heijn To Go filialen vind je sinds kort Oatmeal Smoothies, vruchten smoothies met toegevoegde superfoods! De verkrijgbare varianten zijn: Aardbei, zwarte kers, chiazaad en Mango, maracuja, zonnebloempit en Blauwe bes, pure cacao en lijnzaad.

Natuurlijk moest ik deze smaken allemaal wel even testen, ik vind ze allemaal echt verassend lekker maar aardbei kers springt er voor mij echt uit! Het is echt een soort van Goede Morgen alleen dan van een verse smoothie echt heel erg lekker! Ze zijn te koop bij de Albert Heijn To Go voor € 2,50 per flesje.

 photo Lekkersopzondag2_zpsa5289b24.png

Pukka Wild Apple & Cinnamon thee

De dagen zijn steeds korter en grauwer, des te meer reden voor mij om een lekkere warme kop thee te drinken. Zelf ben ik erg van de kruiden en vruchten thee die lekker warm van smaak zijn. Nu komt Pukka echt met een thee die mij op het lijf is geschreven, wilde appel en kaneel thee, klinkt echt heel lekker! Door de verpakking heen ruik ik al de warme en rijke geur van de thee. Ik kan niet wachten om hier een lekker kopje thee mee te zetten. Pukka thee is helemaal biologisch puur en vrij van cafeïne!

De smaak van deze thee is echt heerlijk, alsof je de prachtige herfst gewoon drinkt. De thee belooft je ook te helpen ontspannen en daar geloof ik wel in. De thee is zo lekker dat je er gewoon vrolijk van wordt, hmm! Pukka thee kende ik zelf nog niet maar je schijnt het bij de Vitaminstores, De Tuinen, G&W en Ekoplaza te kunnen kopen voor € 3,99 per pakje van 20 zakjes.

 photo Lekkersopzondag4_zpsa4979643.png

Scheckter’s Organic Energy

Er doen wilde verhalen de rondte dat het niet goed is om energie drank te drinken, nou kan ik me dat ook wel voorstellen. Maar eerlijk is eerlijk, als ik langs de pomp rij en wat wil drinken gaat er eigenlijk altijd een blikje energie drank met me mee. Waarom? Ik vind het lekker en ik vind het echt werken, of het echt zo is weet ik niet, maar daarna voel ik me een stuk energieker. Scheckter’s wil van dit slechte drankje toch nog iets goeds maken daarom is het helemaal fairtrade, bevat geen taurine, geen kunstmatige cafeïne en andere chemicaliën.

Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar was erg benieuwd naar de smaak. Je hebt ze trouwens in een normale en light versie. De energie drank is echt verassend lekker, kennen jullie de rode blikjes Red Bull? Daar smaken ze naar, een echte rode bessen smaak, heerlijk! Ik vind de normale wel lekkerder dan de light variant, die is een stuk minder zoet en alles moet bij mij zoet zijn, vandaar. De Scheckter’s Organic Energy is onder andere te koop bij de Albert Heijn voor € 1,19 per blikje.

 photo Lekkersopzondag3_zpsf4ba7500.png

Gratis kaart versturen met Pickwick

Dit vind ik nou echt een leuke actie van Pickwick. Bij aankoop van een zwarte thee van Pickwick vind je een actiecode in de doos en daarmee kan je gratis een Hallmark kaartje sturen naar een vriend, vriendin of familielid om elkaar te verbinden. Pickwick en Hallmark verbinden al jaren personen met elkaar door hun product dus speciaal voor de wintermaanden bedachten ze samen deze actie.

Nederlanders kunnen de code gebruiken voor alle online Hallmark-kaarten. Daarnaast is speciaal voor deze samenwerking een ‘Tea Wishes’ kaartencollectie gemaakt, bestaande uit 16 verrassende (thee)wensen. De actie is van toepassing op het gehele zwarte thee assortiment van Pickwick: English, Earl Grey, Ceylon, Dutch en Mild Black. Pickwick is gewoon te koop bij de supermarkten en drogisterijen, leuke actie toch?

 photo Lekkersopzondag1_zps05228203.png

Zo, en dat was alweer de tweede editie van ‘lekkers op zondag’! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en misschien zat er voor jullie ook wel iets lekkers tussen! Ik ga in ieder geval nog lekker van mijn zondag genieten met een kopje Pukka thee op de bank! Fijn weekend nog iedereen!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Mirte
  23 november 2014 at 15:14

  Die smoothies lijken me erg lekker! Wel een beetje overpriced. En ai… Energy Drink. Blijkbaar kun je beter wodka drinken dan energy, het is echt enorm ongezond, en ik vind het ook echt veel te zoet! Ik drink liever water, of thee! Dus leuk, dat initiatief van Pickwick.

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  23 november 2014 at 15:45

  Ben wel benieuwd naar die energiedrankjes eigenlijk! Drink het regelmatig maar deze kende ik nog niet

 • Reply
  femketje
  23 november 2014 at 15:47

  die smoothies lijken me lekker :D

 • Reply
  lucindainwonderland
  23 november 2014 at 15:50

  Ik had verwacht dat de smoothies duurder zouden zijn, maar 2,50 is nog altijd wel aan de hoge kant, dat is toch zo’n 17,50 per week… en dat kan ik zelf natuurlijk goedkoper als ik ze zelf maak denk ik. Die energie drank zou ik wel willen proberen, klinkt goed. xxx Lucinda

 • Reply
  Sharon
  23 november 2014 at 16:06

  Oh same hier met de energydrank.. ik kan er ook niet vanaf blijven. Ik ga deze zeker eens proberen!

 • Reply
  Vanessa
  23 november 2014 at 16:17

  Ik ben wel benieuwd naar de smoothies en energie drankjes!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  23 november 2014 at 16:32

  Ik ben echt gek op havermout dus die oatmeal smoothies lijken mij heerlijk. Ik kende ze niet. Kom de laatste tijd echt te weinig in de Albert Heijn.

 • Reply
  Kelly
  23 november 2014 at 16:44

  Wat een boel lekkere producten!

 • Reply
  Ilse
  23 november 2014 at 16:45

  Die smoothies zien er echt lekker uit. En na ja ben toch al niet echt een fan van energie drankjes, dus daar houdt het voor mij op. De thee lijkt me overigens wel weer erg lekker

 • Reply
  Beautyjuf
  23 november 2014 at 17:01

  De Oatmeal Smoothies van AH lijken me heerlijk! Leuk dat je weer wat producten in the spotlights zet.

 • Reply
  Kelly
  23 november 2014 at 17:09

  Ik vind het echt een super leuke rubriek. De Oatmeal smoothies lijken mij heerlijk en wanneer ik een dagje in Amsterdam ben ga ik zeker de versie met aardbei halen! De Pukka Wild Apple en Cinnamon thee móet ik echt hebben. Die klinkt heerlijk!

 • Reply
  Marloes
  23 november 2014 at 17:12

  Oeh de oatmeal smoothies lijken me heerlijk!

 • Reply
  Nathalie
  23 november 2014 at 17:33

  Ik vind het zoooo jammer dat het AH to go assortiment niet ook in de gewone AH te krijgen is. Hier is er geen to go in de buurt en lopen we steeds de leuke drankjes/Salades etc mis :(

 • Reply
  marieke
  23 november 2014 at 18:11

  Die smoothies zien er goed uit! Fijn om te weten als ik weer eens op het station ben en honger heb :) is dit wel een fijn idee! Leuk om alle inspiratie weer even te zien :)

 • Reply
  Michelle
  23 november 2014 at 18:11

  Ah, dit is zeker leuk! Zo zie je producten langskomen waar normaal geen reviews van langskomen… toch weer leuke tips :).

 • Reply
  ilovegirlsnews
  23 november 2014 at 18:50

  Ik ben dol op smooties

 • Reply
  DiaryOfAMua
  23 november 2014 at 19:36

  Klinkt heerlijk allemaal! Vooral die smoothies

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Reply
  Diana Carlton
  23 november 2014 at 19:42

  De smoothies zien er erg lekker uit!

 • Reply
  Margot
  23 november 2014 at 20:20

  Ik ben heel benieuwd naar die smoothies!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 november 2014 at 21:12

  Ik hou zo van Pukka thee!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 november 2014 at 21:13

  Ik heb trouwens een vraagje: met wat bewerk jij je foto’s?

 • Reply
  Pauline
  23 november 2014 at 22:20

  Ik ben zo benieuwd naar die AH smoothies!

 • Reply
  Dana
  23 november 2014 at 23:06

  Die thee lijkt mij zo lekker!

 • Reply
  justjaxelle
  23 november 2014 at 23:09

  hmm die smoothies lijken me super!

 • Reply
  Amy
  24 november 2014 at 23:29

  Ik ben heel erg benieuwd naar de Albert Heijn smoothies!

 • Laat een reactie achter