Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lekkers op zondag! #1

 photo LekkersopZondag3_zps7f1cca3e.png

Tegenwoordig krijg ik meer foodpakketjes dan beautypakketjes binnen wat ik echt super leuk vind, maar ik vind het wel lastig om daar iets mee te doen. Want een heel artikel over een reep chocolade vind ik een beetje onzin en ik denk ook niet dat jullie daar op zitten te wachten. Maar nu leek het me wel leuk om eens in de zoveel tijd een verzamelartikel te maken van nieuwe en lekkere producten die we kunnen kopen, dus hierbij de eerste editie, ‘lekkers op zondag’!

Excuses voor de gele foto’s, ik had mijn camera op de verkeerde instellingen staan in combinatie met mijn flitser en zonlicht.

 photo LekkersopZondag4_zps70ee7139.png

Nestlé Crunch

Ben jij gek op chocolade en mag dat wel een beetje crunchy zijn? Dan heeft Nestlé goed nieuws voor jullie, ze komen namelijk met drie nieuwe varianten Crunch chocolade uit in de smaken Hazelnoot, Wit en Biskoto. De repen zijn gemaakt van lekkere melk chocolade en knapperige granen, hazelnoten of stukjes biscuit! Zelf ik vind ik Hazelnoot en Biscuit variant het lekkerste, de witte vind ik een beetje misselijkmakend, maar dat heb ik al snel met witte chocolade.

Nestlé Crunch – € 0,99 en verkrijgbaar bij de supermarkten.

 photo LekkersopZondag2_zpsa38c72f4.png

Douwe Egberts Aroma Rood

Echt nieuw zijn deze producten niet, maar de Aroma Rood producten van DE zijn wel in een nieuw jasje gestoken. De koffievrouw valt nu nog meer op door de gouden cirkel. Maar naast de nieuwe verpakkingen zijn er nu ook koffiepads met de echte aroma rood smaak, maar dan gewoon uit het Senseo apparaat! De vernieuwde verpakkingen liggen vanaf half november overal in de winkel.

Douwe Egberts Aroma Rood Koffiepads 36 stuks – € 4,19

 photo LekkersopZondag5_zps59ac1480.png

Calvé Pindakaas 1000 gram

Nee deze pot oer-Hollandse komt niet uit Amerika maar gewoon uit het schap bij de Albert Heijn. Sinds kort zijn er ook kilo verpakkingen pindakaas te koop voor de echte liefhebber! Ik zelf ben stiekem gek op pindakaas en vind dit echt heel erg tof, maar aan de andere kant, deze pot is wel echt heel erg groot! Je moet wel een hele grote liefhebber zijn voor deze pot!

Calvé Pindakaas 1000 gram – € 4,35

 photo LekkersopZondag3_zps261a115b.png

Yeau! Fruit Flavour

Dit heb ik echt al een hele tijd in huis en het is zo leuk dat ik hier al veel eerder over had moeten vertellen. Yeau! is een nieuw merk dat heel handig en leuk is. Het zijn namelijk hele kleine en geconcentreerde ranja potjes die je heel gemakkelijk mee kan nemen – ze hebben namelijk een anti lek dop -. Ze zijn bedoeld om je saaie flesje water op te fleuren met een lekkere smaak of gewoon voor thuis natuurlijk. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor een lekkere smaak en ze zijn er in vier smaken, bosbessen, sinaasappel, zomerfruit en citrus! Zomerfruit is mijn favoriet! De flesjes zijn bij de grotere Albert Heijn filialen te koop!

Yeau! Fruit Flavour – € 2,99

 photo LekkersopZondag1_zps2483c501.png

Zo dit was de eerste ‘lekkers op zondag’! Hebben jullie er al honger van gekregen! Binnenkort is er weer een editie als jullie het leuk vonden om te lezen natuurlijk! Hebben jullie laatst nog food ontdekkingen gedaan in de winkel die we allemaal moeten weten? Deel het zeker in de comments!

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Fijn zo een artikel over food!
  Ik doe graag boodschappen en vindt het belangrijk om te kijken wat er zoal nieuw in de supermarkt te koop is.
  Soms ziet men niet alle schappen met eten en drinken.
  Er is ook zoveel en nu de feestdagen eraan komen wil elk merk opvallen.

  Fijne dag Xoxo

 2. Zondag vind ik altijd het perfecte moment om net dat ene uit de kast te halen wat je normaal laat staan. Op zondag mag het altijd wat extra van mij. Die chocolade ziet er echt wel super lekker uit en leuk dat de pindakaas pot je naam er op heeft. xxx Lucinda

 3. Leuk! Ik lees graag over “nieuwe” etenswaren! De chocoladerepen zien er héérlijk uit, net als de huge pindakaaspot!

 4. Die Yeau klinkt wel erg leuk en die Pindakaas pot met je naam is echt heel tof. Ik hou wel van pindakaas, maar weet niet of ik een kilo pot zo snel op krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *