Lekkers op zondag! #1

 photo LekkersopZondag3_zps7f1cca3e.png

Tegenwoordig krijg ik meer foodpakketjes dan beautypakketjes binnen wat ik echt super leuk vind, maar ik vind het wel lastig om daar iets mee te doen. Want een heel artikel over een reep chocolade vind ik een beetje onzin en ik denk ook niet dat jullie daar op zitten te wachten. Maar nu leek het me wel leuk om eens in de zoveel tijd een verzamelartikel te maken van nieuwe en lekkere producten die we kunnen kopen, dus hierbij de eerste editie, ‘lekkers op zondag’!

Excuses voor de gele foto’s, ik had mijn camera op de verkeerde instellingen staan in combinatie met mijn flitser en zonlicht.

 photo LekkersopZondag4_zps70ee7139.png

Nestlé Crunch

Ben jij gek op chocolade en mag dat wel een beetje crunchy zijn? Dan heeft Nestlé goed nieuws voor jullie, ze komen namelijk met drie nieuwe varianten Crunch chocolade uit in de smaken Hazelnoot, Wit en Biskoto. De repen zijn gemaakt van lekkere melk chocolade en knapperige granen, hazelnoten of stukjes biscuit! Zelf ik vind ik Hazelnoot en Biscuit variant het lekkerste, de witte vind ik een beetje misselijkmakend, maar dat heb ik al snel met witte chocolade.

Nestlé Crunch – € 0,99 en verkrijgbaar bij de supermarkten.

 photo LekkersopZondag2_zpsa38c72f4.png

Douwe Egberts Aroma Rood

Echt nieuw zijn deze producten niet, maar de Aroma Rood producten van DE zijn wel in een nieuw jasje gestoken. De koffievrouw valt nu nog meer op door de gouden cirkel. Maar naast de nieuwe verpakkingen zijn er nu ook koffiepads met de echte aroma rood smaak, maar dan gewoon uit het Senseo apparaat! De vernieuwde verpakkingen liggen vanaf half november overal in de winkel.

Douwe Egberts Aroma Rood Koffiepads 36 stuks – € 4,19

 photo LekkersopZondag5_zps59ac1480.png

Calvé Pindakaas 1000 gram

Nee deze pot oer-Hollandse komt niet uit Amerika maar gewoon uit het schap bij de Albert Heijn. Sinds kort zijn er ook kilo verpakkingen pindakaas te koop voor de echte liefhebber! Ik zelf ben stiekem gek op pindakaas en vind dit echt heel erg tof, maar aan de andere kant, deze pot is wel echt heel erg groot! Je moet wel een hele grote liefhebber zijn voor deze pot!

Calvé Pindakaas 1000 gram – € 4,35

 photo LekkersopZondag3_zps261a115b.png

Yeau! Fruit Flavour

Dit heb ik echt al een hele tijd in huis en het is zo leuk dat ik hier al veel eerder over had moeten vertellen. Yeau! is een nieuw merk dat heel handig en leuk is. Het zijn namelijk hele kleine en geconcentreerde ranja potjes die je heel gemakkelijk mee kan nemen – ze hebben namelijk een anti lek dop -. Ze zijn bedoeld om je saaie flesje water op te fleuren met een lekkere smaak of gewoon voor thuis natuurlijk. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor een lekkere smaak en ze zijn er in vier smaken, bosbessen, sinaasappel, zomerfruit en citrus! Zomerfruit is mijn favoriet! De flesjes zijn bij de grotere Albert Heijn filialen te koop!

Yeau! Fruit Flavour – € 2,99

 photo LekkersopZondag1_zps2483c501.png

Zo dit was de eerste ‘lekkers op zondag’! Hebben jullie er al honger van gekregen! Binnenkort is er weer een editie als jullie het leuk vonden om te lezen natuurlijk! Hebben jullie laatst nog food ontdekkingen gedaan in de winkel die we allemaal moeten weten? Deel het zeker in de comments!

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  chucky1012
  9 november 2014 at 06:20

  Fijn zo een artikel over food!
  Ik doe graag boodschappen en vindt het belangrijk om te kijken wat er zoal nieuw in de supermarkt te koop is.
  Soms ziet men niet alle schappen met eten en drinken.
  Er is ook zoveel en nu de feestdagen eraan komen wil elk merk opvallen.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  lucindainwonderland
  9 november 2014 at 06:22

  Zondag vind ik altijd het perfecte moment om net dat ene uit de kast te halen wat je normaal laat staan. Op zondag mag het altijd wat extra van mij. Die chocolade ziet er echt wel super lekker uit en leuk dat de pindakaas pot je naam er op heeft. xxx Lucinda

 • Reply
  Denise
  9 november 2014 at 08:44

  Oh wat leuk zijn die ranjapotjes! Super dat je deze rubriek leven in hebt geroepen! <3

 • Reply
  Tessa
  9 november 2014 at 09:26

  Wat een goed idee om zo’n artikel te maken! Op zondag mag het :D
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Janniek
  9 november 2014 at 09:31

  Wat een super leuke rubriek! Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Reply
  Mirne
  9 november 2014 at 10:01

  Die grote potten pindakaas ga ik voor mijn vriend halen, die is echt gek op pindakaas. :D

 • Reply
  bymirandaa
  9 november 2014 at 10:04

  Wat leuk dat je zoveel food gerelateerde dingen krijgt om te reviewen! Ik ben vooral benieuwd naar die kleine potjes ranja! Daar ga ik eens naar op zoek!

 • Reply
  desireewanders
  9 november 2014 at 10:07

  Oh my! Die chocolade repen! <3

 • Reply
  dianacarlton
  9 november 2014 at 10:20

  Leuk! Ik lees graag over “nieuwe” etenswaren! De chocoladerepen zien er héérlijk uit, net als de huge pindakaaspot!

 • Reply
  Beautyjuf
  9 november 2014 at 10:26

  Wat een leuke ‘oplossing’ dit artikel! Pindakaas met je eigen naar erop. Stoer!

 • Reply
  Danielle Springer
  9 november 2014 at 11:05

  Die Yeau klinkt wel erg leuk en die Pindakaas pot met je naam is echt heel tof. Ik hou wel van pindakaas, maar weet niet of ik een kilo pot zo snel op krijg.

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 november 2014 at 11:14

  Klinkt erg lekker! ik vind het fijn om in het weekend lekker te eten!

 • Reply
  Margot
  9 november 2014 at 11:20

  De chocoladerepen lijken me erg lekker!

 • Reply
  Lotte
  9 november 2014 at 12:36

  Ziet er lekker uit!

 • Reply
  kieke14
  9 november 2014 at 13:07

  Leuk bedacht dit artikel!
  Die chocolade ziet er vooral echt super goed uit!

 • Reply
  Esmée
  9 november 2014 at 14:27

  Origineel idee, zo’n food artikel! De nestle crunch lijkt me zo lekker, net als het fruitdrankje! X

 • Reply
  Michelle
  9 november 2014 at 19:11

  Leuk hoe je dat hebt opgelost! Ik ben benieuwd naar die nieuwe chocoladerepen van Nestlé. Eens naar kijken als ik in de winkel ben dus..

 • Reply
  Yvonne
  9 november 2014 at 19:35

  Niet zo verwonderlijk dat je steeds vaker foodpakketjes krijgt. Ze hebben allang gezien dat je van die heerlijke recepten op je blog zet. :-)

 • Reply
  Nicolish
  9 november 2014 at 19:42

  Super leuk artikel. De chocola ziet er erg jummy uit.

 • Reply
  Femke
  16 december 2014 at 08:03

  waauw die yeau! ofzo gaa ik echt halen! superhandig!!

 • Laat een reactie achter