Search
Close this search box.

Lekkere zomerse luchtjes

 photo Zomerparfum_zps149d9877.png

Ik draag altijd parfum, eigenlijk pak ik ook elke dag het liefst een andere. Maar ik merk wel nu het weer wat beter is dat ik toch sneller naar de zomerse luchtjes grijp in plaats van de wat zwaardere luchtjes die ik de afgelopen tijd heb gebruikt. Dit zijn echt op dit moment mijn favoriete geuren maar dan ook nog eens in een zomers jasjes – behalve de Chloé dan -.

 photo Zomerparfum1_zps91b91ccc.png

Je kent ze vast allemaal wel. De beroemde Chloé geur, Daisy van Marc Jacobs alleen dan net iets anders speciaal voor de zomer en mijn favoriete geur van Thierry Mugler in Angel maar ook in een zomers jasjes gestoken.

 photo Zomerparfum2_zpsf969a7f8.png

Chloé

Een combinatie van poederachtige bloemennoten met vrolijke accenten van pioenroos, lychee en de beeldschone lente fresia. de luchtige, flirtende topnoot drijft weg om de rijkere en sensuelere kant van de roos te onthullen, die verkregen is uit het fluweelachtige binnenste van de bloem. Het opvallende karakter van deze unieke roos wordt vergezeld door de betoverende geur van magnolia en lelietjes-van-dalen én subtiele accenten van warm amber en elegant cederhout.

30 ml – € 52,00
50 ml – € 76,00
75 ml – € 95,00

 photo Zomerparfum3_zps3db1474b.png

Daisy Sunshine – Marc Jacobs

Het is een vrolijke en zomerse variant op klassieke Daisy geur. Hij is net iets zoeter en subtieler, helemaal geschikt voor de zomer dus. De top bestaat uit rode bessen, guave en mandarijn. Het hart de vrolijke lelietjes-van-dalen, viooltjes en lychee en de basis uit arbikoos, witte hout soorten en muskus. Dit maakt het echt een super sensuele geur voor de zomer. En niet voor niets is deze daarom een van mijn favoriete geuren.

50 ml – € 61,50

 photo Zomerparfum4_zpsc4527ff3.png

Alien Aqua Chic – Thierry Mugler

Een lichte zomergeur van oranjebloesemwater gemengd met citroenbloesem en roze grapefruit extracten. In Alien Aqua Chic vervangt Thierry Mugler het gemberwater voor een heerlijke oranjebloesem. Het resultaat is een sensuele, frisse variant op de bekende Alien creatie. In de magie van het zomerse licht is de flacon omhuld met een metalen zilveren glans die de sensuele frisheid accentueert.

60 ml – € 57,96

 photo Zomerparfum5_zpsaf99d0f9.png

 

Wat is jouw favoriete geur voor in de zomer?

 

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Marc Jacobs is echt the best! En voor mij is Chloé zo zalig (: Alien staat nog op m’n lijstje, maar dan wel de winterversie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *