Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Ik ben Aranka en ik ben gek op lekkere snacks. Je kan me wakker maken voor lekkere en hartige koekjes en mocht dat toevallig ook samen gaan met chocolade ben ik verkocht. Toen Verkade mij dit pakket toestuurde dacht ik meteen ‘shit daar gaat mijn dieet’. Ik wist het al meteen zonder te proeven, dit ga ik geweldig vinden. Ik ben namelijk ook gek op van die biscuitjes met chocolade. Dan moeten deze kleine biscuitballetjes met chocolade zeker ook in de smaak vallen.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites
Verkade maakt mij altijd blij, is het niet met nieuwe lekkere brosse en knapperige koeken dan is het wel met hun chocolade. Nu hebben ze hun producten samengevoegd tot iets heel lekkers, de Verkade Digestive Bites in drie verschillende samen. En jongens, het is echt alsof een engeltje over je tong heen piest, dat kan ik je wel vertellen.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites
Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Je hebt dus drie verschillende smaken: Karamel, Dubbel Chocolade en Melk. In elk chocoladebolletje zit een heerlijk bros en knapperig digestive biscuitje. In een zakje zit 120 gram, wat eigenlijk veel te weinig is, want je kan serieus niet stoppen met eten en zo een zakje is helaas binnen een paar minuten bij mij op. Maar aan de andere kant maar goed dat er niet meer in zit, anders was ik aan het eind van al die zakjes vierkant.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

De Digestive Bites zien er leuk en aantrekkelijk uit door de kleine vorm en de chocoladelaag – daar houden we natuurlijk van -. De bites passen precies in een klein schaaltje en zo kun je ze heel erg leuk presenteren. Alleen niet heel handig om het in een schaaltje te doen, dan zijn ze echt zo op.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

En zo zien de Digestive Bites er dus uit als je ze door midden bijt, lekker toch ;). Het zijn echt balletjes die je met twee of zelfs drie tegelijk in je mond propt en volop van geniet. Je kan gewoon niet stoppen met eten, zo lekker zijn ze.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Kijk nou hoe lekker ze zijn! Ik zelf ben echt gek op chocolade dus mijn persoonlijke favoriet is dubbel chocolade, daar heeft de chocoladesmaak echt de overhand. De melk variant is mooi in evenwicht met het biscuit en de karamel heeft een lichte karamel nasmaak. Zelf ben ik niet echt een fan van karamel, maar omdat de karamel smaak vrij subtiel is vond ik ze best lekker! Maar het paarse zakje met de dubbel chocolade is echt mijn grote favoriet.

Lekkere snack: Verkade Digestive Bites

Ben je net zoals mij echt een zoetekauw en hou je van harde en knapperige structuren, dan zijn deze Verkade Digestive Bites echt iets voor jou. Ik kan gewoon niet iets anders dan zeggen dat je ze echt even moet proberen. Ze zijn vanaf nu te koop bij de supermarkt voor € 1,59 en je krijgt bij drie zakjes ook nog eens Netflix tegoed, super leuk! Zo kun je dus van je favoriete serie en favoriete snack tegelijk genieten! Hoe lijken jullie deze balletjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Merel
  9 maart 2017 at 15:10

  wat is het verschil precies met maltesers? ze zien er wel heeerlijk uit hoor!

 • Reply
  Manon
  9 maart 2017 at 15:53

  Ik vind dit erg op maltesers lijken

 • Reply
  Annika
  9 maart 2017 at 16:08

  Lekker! Ik ga ze niet kopen, Ik ga ze niet kopen….

 • Reply
  Varenka
  9 maart 2017 at 17:28

  Ik heb ze geproefd en echt ….. veel te lekker.
  Ik vind ze persoonlijk niet op Maltezers lijken, de kern is echt van koek bij deze balletjes.
  Heel goed gedaan van Verkade.
  Alleen die zak moet gewoon in 1 X op, dus stiekem ben ik wel blij dat ze niet groter zijn.

 • Reply
  Veerle
  9 maart 2017 at 17:35

  Mmm klinkt superlekker! Ik denk alleen niet dat we deze in België ook gaan krijgen in de supermarkt…

 • Reply
  Mariska
  9 maart 2017 at 20:34

  Ik zag ze laatst staan maar heb ze niet meegenomen. Lijken me echt lekker!

 • Reply
  Soraya
  9 maart 2017 at 22:02

  ben ook op dieet dus deze sla ik over tot ik genoeg ben afgevallen. Nog 3 kg te gaan en ik ben weer op een gezond bmi!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  9 maart 2017 at 23:37

  Oeh dit ziet er echt super lekker uit! Die zak VRAAGT er gewoon om om in één keer leeg te gaan. Gelukkig dat ze dan ‘zo klein’ zijn, haha.

 • Reply
  Vera
  10 maart 2017 at 02:08

  Ik vind het een slecht geschreven advertorial. Het “wauw wat geweldig” ligt er te dik bovenop.
  Je hebt er wel heel mooie foto’s bij gemaakt

 • Reply
  Roosmarijn
  11 maart 2017 at 13:18

  Is dit een advertorial?

  • Reply
   Aranka
   11 maart 2017 at 17:10

   Nee, anders had het er duidelijk bij gestaan ;). Kreeg alleen zo een leuk pakketje toegestuurd van Verkade dat ik het zonde vond er geen aandacht aan te geven!

  Laat een reactie achter