Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkere basic outfit: J’aime le Soleil

Automatische concepten

De warme kleren hebben nu echt plaats gemaakt voor luchtige en zomerse kleding. Ik deel vaak mijn outfit op Instagram stories en jullie vinden dat altijd erg leuk om te zien. Het leek me daarom wel weer eens leuk een outfit te laten zien op mijn blog. Ik hou van een simpele en degelijke stijl en daar is deze outfit een perfect voorbeeld van.

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik ben geen modemeisje en het motto ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ is mij op het lijf geschreven. Nee, je zou mij niet met een mom jeans aan zien of grote gaten in mijn broek. Een uitgesproken stijl is niet aan mij besteed. Ik vind het heerlijk lekkere simpele dingen met een rustige print te hebben. Hier voel ik mij goed en fijn bij en heb zo het idee dat de meesten van jullie dat ook hebben.

Automatische concepten

Ik zou mijn kledingstijl als normaal omschrijven, niet al te gek en niet met al te veel poespas. Ik kan heel erg genieten van mooie kledingstukken, maar ik word ook blij van HEMA, H&M en dat soort merken. Hier heb ik een hele leuke en toegankelijke outfit aan.

De broek is van H&M en dat is een shaping jeans, waarvan ik er echt tig in mijn kast heb liggen. Ze zitten fijn, lubberen niet uit en zijn wat mij betreft heel goed te betalen.

Het shirtje wat ik draag is van de Costes (nu nog te koop) en is een simpel wit katoenen shirt met daarop de tekst: J’aime le Soleil in gele fluwelen letters. Het is wel een shirtje dat na de was echt even gestreken moet worden maar ik vind hem erg leuk staan op een spijkerbroek.

Automatische concepten

Mijn schoenen zijn van de Sacha, ik weet niet of jullie het al door hadden, maar sinds kort heb ik echt een obsessie met gele kleuren in mijn kleding, ik vind het zo leuk! Alleen damesschoenen met en geel accent had ik nog niet.

Deze witte sneakers hebben een smalle vorm en een stoere plateau zool. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de plateauzolen trend echt verschrikkelijk vind, maar deze vind ik nog wel subtiel. Het gele streepje en het panterstreepje maken het helemaal af. Je kunt de schoenen trouwens hier shoppen.

Automatische concepten

En dat is mijn hele outfit! Ook draag ik nog een zonnebril van Ray Ban (mijn favoriet), mijn Fitbit Versa en ringen en oorbellen van Pandora.

Wat vinden jullie van dit soort simpele outfits, hou je daar van of is het iets te saai voor jou?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Juist leuk, zo’n wat simpele outfit! En natuurlijk perfect voor een zomerse dag! Je outfit ziet er super uit en staat je hartstikke goed.

  2. Ik vind je outfit heel leuk, ook mijn smaak alleen draag ik met warm weer geen spijkerbroeken, veel te warm en plakkerig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *