Lekker ontbijtje op zondag

Lekker ontbijtje op zondag

Hij was er al een tijdje niet geweest, de lekkers op zondag! Vandaag heb ik een korte ontbijt versie voor jullie. Namelijk met allemaal verschillende Kruidvat thee soorten en een heerlijke Granola met haver, kokosnoot, amandelen en cacao! Ik moet trouwens eerlijk toegeven dat ik nog nooit Granola had gehad omdat dat me niet zo trok, maar deze is me toch een partijtje lekker!


Lekker ontbijtje op zondag

Zo zag mijn ontbijt er uit de afgelopen dagen, lekkere yoghurt met de nieuwe Eat Natural Granola met een super lekkere chocolade smaak. Naast een bak yoghurt met Granola moet je natuurlijk ook wat drinken. Gelukkig had ik een heel thee pakket van Kruidvat ontvangen met de lekkerste smaken!

Lekker ontbijtje op zondag

Als eerst, de theezakjes van Kruidvat zien er echt ontzettend tof uit, vinden jullie ook niet? Ze hebt echt ontzettend veel soorten thee, zwarte thee, groene thee en kruidenthee, met allemaal een verschillende smaken:

 • Fruitkick – unieke combinatie van klassieke zwarte thee en de fruitige smaak van frambozen, bosbessen en aardbeien.
 • Balance – geniet van een heerlijk milde, fruitige groene thee smaak van druif en citroen.
 • Warming – een zwarte thee van kaneel en sinaasappel.
 • Delight – een friszoete thee met de pure smaak van cranberry.
 • Spicy – proef de pittige gember in combinatie met de frisse smaak van citroen.
 • Pu Erh – een groene thee waar ze zwarte Pu Erh in verwerkt is die van de Camellia sinensis plant komt.
 • Dreaming – een ontspannend kopje thee met kamille, lavendel en valeriaan.
 • Fresh – dit is een frisse groene thee met munt en komkommer.

Alle bovenstaande thee soorten zijn gewoon bij Kruidvat te koop voor € 0,99 per pakje van 20 zakjes. Mijn favorieten zijn fruitkick, warming, dreaming en fresh.

Lekker ontbijtje op zondag

Eat Natural kennen we waarschijnlijk wel van de mueslirepen. Maar wist je dat ze ook granen voor door de yoghurt of melk hebben? Ik wist het toevallig omdat we dat bij de Albert Heijn verkopen maar echt kennis had ik er nog nooit mee gemaakt. De nieuwe Super Granola ziet er heel gezond uit met haver, kokosnoot, amandelen en cacao.

Lekker ontbijtje op zondag

Ik was heel erg benieuwd wat ik van deze Granola moest vinden, ik had het zelf nog nooit eerder gehad. De omschrijving die het pak gaf zag er tenminste goed en lekker uit. Bij Eat Natural geloven ze dat hoe minder ze met de ingrediënten doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen ze nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

En hoe was de smaak? HEERLIJK! Echt de stukjes haver en noten zijn super knapperig en hebben allemaal een zoete chocolade smaak, echt ontzettend lekker. Ik at de Granola in combinatie met halfvolle yoghurt, heel erg lekker! De Super Granola van Eat Natural is onder andere in supermarkten te koop voor € 4,19.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Willemse
  8 november 2015 at 09:17

  Hmmmm ziet er lekker uit hoor!
  Persoonlijk hou ik meer van Pickwick er zit toch nét iets meer smaak aan vind ik.
  Maar op dagen dat ik veel thuis ben en dus meer drink vind ik Kruidvat thee altijd een prima alternatief.
  Ik vind je tafelkleed zo leuk altijd, kan het zelf alleen nergens vinden.
  Je zou denken dat dat niet zo moeilijk moet zijn, maar een rood/wit geblokt kleed dat niet van plastic is zijn of belachelijk duur hier of formaatje placemat ?

  • Reply
   Aranka
   8 november 2015 at 11:52

   Hij is van Dille en Kamille!

 • Reply
  thebeautyblognl
  8 november 2015 at 09:22

  mmmm ziet er goed uit!

 • Reply
  Edith Sofia
  8 november 2015 at 09:29

  Aah de zakjes van de thee zijn echt super cute! Lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Simone
  8 november 2015 at 09:35

  De granola klinkt echt top, jammer van de prijs, echt duur zeg!

 • Reply
  Esmee
  8 november 2015 at 10:06

  S’ochtends heb ik nooit zin in wat te eten. Een glas water en op zondag een warm eitje is voor mij prima. Ik vind het er wel erg lekker uitzien trouwens!
  XOXO esmee

 • Reply
  Jaimy en Laura
  8 november 2015 at 10:08

  Dat is niet duur voor thee! Ik drink eigenlijk alleen Pickwick thee..

 • Reply
  manon
  8 november 2015 at 10:12

  Ziet er lekker uit! En de thee van Kruidvat wil ik ook wel eens proberen!

 • Reply
  eva
  8 november 2015 at 10:19

  De granola ziet er lekker uit! Maar ik eet toch liever havermout volgens eigen recept. Zodat ik zeker weet dat er alleen ingrediënten in zitten die goed voor mij zijn. Bij dit soort producten weet je nooit of je stiekem toch geraffineerde suiker zit te eten.
  Liefs, Eva

  • Reply
   Aranka
   8 november 2015 at 11:52

   Ze claimen dat dat er niet in zit!

 • Reply
  Marloes
  8 november 2015 at 10:58

  Ziet er lekker uit! Granola is zo lekker!

 • Reply
  Marjolein
  8 november 2015 at 11:05

  Ik ben wel benieuwd naar de granola! En naar de theesmaakjes, ze klinken allemaal wel lekker of bijzonder. Leuke post!

 • Reply
  Maaike
  8 november 2015 at 11:24

  Ik heb nog nooit granola gehad, want ik wist niet hoe je het moest eten. Met yoghurt lijkt me het inderdaad een goede combinatie, dus ik ga het ook proberen! En die theesmaken van de Kruidvat zijn erg leuk <3

 • Reply
  Kelly
  8 november 2015 at 12:18

  De granola ziet er erg smakelijk uit!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 november 2015 at 14:15

  Mmm, granola is altijd lekker!

 • Reply
  Marissa
  8 november 2015 at 14:39

  Die granola lijkt me best wel lekker! Denk alleen dat je hem ook best wel makkelijk zelf kan maken.

 • Reply
  Danielleeee
  8 november 2015 at 16:06

  Wat ziet die granola er heerlijk uit ! Ik ben erg benieuwd naar de Kruidvat thee.

 • Reply
  gea
  8 november 2015 at 17:15

  Ziet er heerlijk uit, misschien ook maar eens proberen.

 • Reply
  chucky1012
  8 november 2015 at 19:03

  Dat ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Kelly
  8 november 2015 at 19:09

  De granola ziet er echt super lekker uit!

 • Reply
  Roxanne
  23 november 2015 at 22:51

  De granola lijkt me heerlijk! Maar zo duur, jeetje….
  Ik ben benieuwd naar de fruitkick, warming en fresh thee van Kruidvat. Voor dat prijsje kun je je geen bult vallen

 • Laat een reactie achter