Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekker ontbijtje op zondag

Lekker ontbijtje op zondag

Hij was er al een tijdje niet geweest, de lekkers op zondag! Vandaag heb ik een korte ontbijt versie voor jullie. Namelijk met allemaal verschillende Kruidvat thee soorten en een heerlijke Granola met haver, kokosnoot, amandelen en cacao! Ik moet trouwens eerlijk toegeven dat ik nog nooit Granola had gehad omdat dat me niet zo trok, maar deze is me toch een partijtje lekker!


Lekker ontbijtje op zondag

Zo zag mijn ontbijt er uit de afgelopen dagen, lekkere yoghurt met de nieuwe Eat Natural Granola met een super lekkere chocolade smaak. Naast een bak yoghurt met Granola moet je natuurlijk ook wat drinken. Gelukkig had ik een heel thee pakket van Kruidvat ontvangen met de lekkerste smaken!

Lekker ontbijtje op zondag

Als eerst, de theezakjes van Kruidvat zien er echt ontzettend tof uit, vinden jullie ook niet? Ze hebt echt ontzettend veel soorten thee, zwarte thee, groene thee en kruidenthee, met allemaal een verschillende smaken:

 • Fruitkick – unieke combinatie van klassieke zwarte thee en de fruitige smaak van frambozen, bosbessen en aardbeien.
 • Balance – geniet van een heerlijk milde, fruitige groene thee smaak van druif en citroen.
 • Warming – een zwarte thee van kaneel en sinaasappel.
 • Delight – een friszoete thee met de pure smaak van cranberry.
 • Spicy – proef de pittige gember in combinatie met de frisse smaak van citroen.
 • Pu Erh – een groene thee waar ze zwarte Pu Erh in verwerkt is die van de Camellia sinensis plant komt.
 • Dreaming – een ontspannend kopje thee met kamille, lavendel en valeriaan.
 • Fresh – dit is een frisse groene thee met munt en komkommer.

Alle bovenstaande thee soorten zijn gewoon bij Kruidvat te koop voor € 0,99 per pakje van 20 zakjes. Mijn favorieten zijn fruitkick, warming, dreaming en fresh.

Lekker ontbijtje op zondag

Eat Natural kennen we waarschijnlijk wel van de mueslirepen. Maar wist je dat ze ook granen voor door de yoghurt of melk hebben? Ik wist het toevallig omdat we dat bij de Albert Heijn verkopen maar echt kennis had ik er nog nooit mee gemaakt. De nieuwe Super Granola ziet er heel gezond uit met haver, kokosnoot, amandelen en cacao.

Lekker ontbijtje op zondag

Ik was heel erg benieuwd wat ik van deze Granola moest vinden, ik had het zelf nog nooit eerder gehad. De omschrijving die het pak gaf zag er tenminste goed en lekker uit. Bij Eat Natural geloven ze dat hoe minder ze met de ingrediënten doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen ze nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

En hoe was de smaak? HEERLIJK! Echt de stukjes haver en noten zijn super knapperig en hebben allemaal een zoete chocolade smaak, echt ontzettend lekker. Ik at de Granola in combinatie met halfvolle yoghurt, heel erg lekker! De Super Granola van Eat Natural is onder andere in supermarkten te koop voor € 4,19.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Hmmmm ziet er lekker uit hoor!
  Persoonlijk hou ik meer van Pickwick er zit toch nét iets meer smaak aan vind ik.
  Maar op dagen dat ik veel thuis ben en dus meer drink vind ik Kruidvat thee altijd een prima alternatief.
  Ik vind je tafelkleed zo leuk altijd, kan het zelf alleen nergens vinden.
  Je zou denken dat dat niet zo moeilijk moet zijn, maar een rood/wit geblokt kleed dat niet van plastic is zijn of belachelijk duur hier of formaatje placemat ?

 2. S’ochtends heb ik nooit zin in wat te eten. Een glas water en op zondag een warm eitje is voor mij prima. Ik vind het er wel erg lekker uitzien trouwens!
  XOXO esmee

 3. De granola ziet er lekker uit! Maar ik eet toch liever havermout volgens eigen recept. Zodat ik zeker weet dat er alleen ingrediënten in zitten die goed voor mij zijn. Bij dit soort producten weet je nooit of je stiekem toch geraffineerde suiker zit te eten.
  Liefs, Eva

 4. Ik heb nog nooit granola gehad, want ik wist niet hoe je het moest eten. Met yoghurt lijkt me het inderdaad een goede combinatie, dus ik ga het ook proberen! En die theesmaken van de Kruidvat zijn erg leuk <3

 5. De granola lijkt me heerlijk! Maar zo duur, jeetje….
  Ik ben benieuwd naar de fruitkick, warming en fresh thee van Kruidvat. Voor dat prijsje kun je je geen bult vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *