Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEGO opent een bloemenwinkel in Nederland

In het hart van Utrecht opent vandaag een bloemenwinkel waar de vertrouwde geur van verse bloemen en levendige kleuren je verwelkomen. Toch gaan bezoekers al snel ontdekken dat deze bloemenwinkel anders is dan anders: elke bloem aanwezig is gemaakt van LEGO steentjes. In een nieuwe samenwerking tussen LEGO en bol is ‘The Botanical’ gelanceerd, de allereerste LEGO pop-up bloemenwinkel ooit in Nederland waar honderden bloemen te zien zijn gemaakt van LEGO. 

LEGO Bloemenwinkel pop-up store in Utrecht

The Botanical is ruim twee weken, van 2 tot en met 18 mei, open voor winkelend publiek en LEGO liefhebbers. Bezoekers kunnen zich volledig onderdompelen in de wereld van bloemen, geheel bestaande uit LEGO® Botanische bloemen. De winkel fungeert als een plek om inspiratie op te doen over de vele mogelijkheden met de LEGO Botanische collectie, elke bloemsoort is voorzien van een informatief bordje met de naam van de bloem en floristen staan klaar om bezoekers te helpen aan een passende bloemenset en hen deskundig advies te geven over de creaties uit de Botanical collectie. 

Samenwerking met LEGO en bol

Voor wie een set wil aanschaffen of op zoek is naar een moederdagboeket dat nooit verwelkt, zijn er QR-codes beschikbaar die leiden naar partner bol. “Samenwerken met LEGO voor deze pop-up winkel is een mooie kans voor ons om te laten zien hoe online en offline winkelen samen kunnen komen. We zijn heel enthousiast over het resultaat en geloven dat we onze klanten en bloemenliefhebbers gaan verrassen met deze ervaring.” Aldus, Thomas Feuerstacke – Head of Toys, Media & Books bij bol. 

De LEGO® Botanische Collectie 

Het LEGO® Botanische Collectie omvat een reeks op volwassenen gerichte sets waarmee diverse bloemen en planten uit de natuur nagebouwd kunnen worden met LEGO elementen. De Botanische Collectie verscheen in januari 2021 en omvat inmiddels orchideeën, vetplanten, bloemenboeketten, rozen, Bonsaiboompjes en een Paradijsvogelplant. De pop-up bloemenwinkel is te bezoeken van 2 mei tot en met 18 mei 2024 op de Lijnmarkt 37 in Utrecht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *